Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 34.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi rejser sammen fra København til Japans hovedstad, Tokyo. Her skal vi smage på masser af lokale specialiteter og udforske byen i eget tempo. Fra den pulserende hovedstad går turen med højhastighedstoget shinkansen til Nagano og derfra videre med express toget til Kiso Fukushima. Her overnatter vi på en ryokan, et traditionelt overnatningssted med japanskindrettede værelser med tatamimåtter og futonmadrasser på gulvet. Klæd om til yukata (japansk bomuldskimono) og nyd de varme kilder (onsen). De næste to dage skal vi vandre langs den gamle postrute på to dele af Nakasendo-stien gennem bambus- og cedertræsskove og charmerende landsbyer med smukke træhuse fra Edo-perioden.

Vi lægger de japanske alper bag os og sætter kursen mod Kyoto - Japans gamle kejserby, der med sine over 2.000 templer er en del af UNESCOs verdensarv. Vi går på opdagelse på Nishiki-markedet, i Gion-kvarteret og besøger selvfølgelig nogle af de mange fantastiske templer. Fra Kyoto sættes kursen mod Stillehavskysten, hvor vi skal trekke nogle af de smukkeste sektioner af den legendariske pilgrimsrute Kumano Kodo. Efter fire dage med fantastisk vandring på Kumano Kodo, og nok med lidt ømme ben og rygsækken fyldt med fantastiske oplevelser, går turen til Osaka Lufthavn og tilbage til København.

Bedste rejseperiode

Årstiderne i Japan følger de danske, hvor vinteren kan være meget kold og sommeren kan være rigtig varm. Generelt er den bedste rejseperiode for Japan i foråret eller efteråret, da temperaturen er behagelig og svinger fra 10-20 grader, og dermed gør det en ideel periode for vandring i den smukke japanske natur.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra København
I dag mødes vi i Københavns Lufthavn og flyver sammen til Japans hovedstad, Tokyo, med en mellemlanding undervejs.
2. dag: Ankomst Tokyo
Vi lander i Tokyo og tager toget ind til byen. Vores hotelværelser er først klar til indtjekning senere på dagen, men vi stiller vores bagage og går på opdagelse i Asakusa-området omkring vores hotel. Her ligger det berømte Sensoji-tempel der er et af de vigtigste templer i Tokyo-området, og her er masser af gammeldags, overdækkede shoppingarkader med hyggelige små butikker og snacksteder. Man kan også gå en tur langs floden og nyde udsigten mod Tokyo Skytree. Det er valgfrit om man ønsker at gå rundt i Asakusa sammen med rejselederen, eller foretrækker at slappe af på en café efter flyrejsen - rejselederen vil selvfølgelig komme med forslag til steder at spise frokost i området. Når det er tid til indtjekning, mødes vi på hotellet. Om aftenen spiser velkomstmiddag sammen på en lokal restaurant.(A)
3. dag: På opdagelse i Tokyo
Efter morgenmaden skal vi på byrundtur i Tokyo hvor vi bevæger os rundt med metro og til fods. Vi besøger Shibuya hvor den legendariske hund Hachiko vogter trofast foran stationen, og hvor vi oplever Shibuya Crossing der er et af de travleste fodgængerfelter i verden, hvor hundredevis af travle mennesker krydser ind og ud mellem hinanden hver gang lyset skifter til grønt. Vi går på opdagelse i Harajuku, hvor gågaden Takeshita Dori stadig danner rammen om de nyeste trends og syrede tendenser indenfor japansk ungdomskultur og -mode, der er i evig udvikling. På den anden side af Harajuku Station træder vi gennem den store torii-port ind i en anden verden af ro, og vi går under de enorme cedertræer til vi når Meiji-helligdommen. Vi besøger Shinjuku, det ultimative billede på det moderne Japan, der er som taget ud af en reklame med sine evigt blinkende neonskilte, massevis af restauranter og verdens travleste togstation. (M)
4. dag: Dagstur til Kamakura
Vi starter dagen ud med at tage toget til den gamle hovedstad Kamakura, der ligger en times tid syd for Tokyo. Her har vi hele dagen til at nyde den gamle, charmerende by, der ofte bliver kaldet mini-Kyoto grundet de mange templer og historiske monumenter. Vi besøger blandt andet Kamakuras vigtigste Shinto tempel, Hachimangu Shrine, og kommer også forbi den over 11 meter høje Great Buddha, som er en bronze statue, der I lang tid har været den største Buddha-statue i Japan. Efter en dag med historiske oplevelser og en masse kilometer i benene, bevæger vi os om eftermiddagen med tog tilbage mod Tokyo, hvor resten af aftenen er på egen hånd. (M)
5. dag: Tokyo til Kiso-dalen
Efter morgenmaden skal vi videre til Kiso-dalen. Vi stiger for første gang ombord på højhastighedstoget shinkansen, der i susende fart transporterer os ud af Tokyo og op mod bjergene i Nagano-præfekturet. I Nagano fortsættes der med eksprestoget til det smukke Kiso Fukushima. Ved ankomst til stationen efterlader vi vores bagage på turistkontoret og møder her vores lokale guide, der de næste par timer vil tage os med på opdagelse i den lille, charmerende by. Vi går rundt i byen til fods, hvor vi blandt andet kommer forbi Kiso-Fukushima Check Point og Kozenji-tepmlet. Vores bagage er allerede ankommet, når vi senere tjekker ind på vores ryokan, hvor vi kan slappe af i de varme onsen-bade, inden vi om aftenen nyder et lækkert traditionelt måltid på overnatningsstedet. (M,A)
6. dag: Trekking på Nakasendo-stien fra Magome til Tsumago
Kiso-dalen ligger på Nakasendo, den gamle postrute der gik fra Kyoto til Tokyo, og i dag skal vi ud at gå en del af denne postrute. Efter morgenmaden bliver vi kørt til stationen hvorfra vi tager tog og lokalbus til landsbyen Magome, der var en af postbyerne på Nakasendo. Vi går langsomt gennem Magome, hvor vi kan beundre de velbevarede, gamle huse fra Edo-perioden og måske købe et par snacks med til turen. Fra Magome bevæger vi os gennem marker, mindre landsbyer og cedertræsskove med et par smukke udsigtspunkter undervejs. Vi gør stop i et gammelt tehus, hvor vi spiser frokost inden vi fortsætter vandringen - er der tid kan vi også besøge et vandfald på vejen. Hele vandreturen er omkring 8 kilometer og tager omkring 3 timer. Om eftermiddagen ankommer vi til Tsumago der ligeledes er en gammel postby, og her har vi lidt tid til at gå på opdagelse blandt de gamle, hyggelige huse og embedsmændenes imponerende residenser på egen hånd inden vi tager bussen og toget tilbage til Kiso-Fukushima. Her spiser vi igen en skøn middag på vores ryokan. (M,F,A)
7. dag: Trekking på Nakasendo-stien fra Yabuhara til Narai
I dag skal vi udforske en anden af de gamle postrutesektioner, og efter morgenmaden tager vi toget til Yabuhara, hvorfra vi påbegynder dagens vandretur. Dagens vandrerute er en smule kortere (omkring 7-8 kilometer), men går nogle steder ret stejlt opad mens vi bevæger os op mod Torii-passet. Undervejs passerer vi et lille tempel, der ligger idyllisk placeret på toppen med en smuk udsigt mod Ontake-bjerget i klart vejr. Herefter bevæger vi os gennem skoven mod Narai, også kendt som den længste af regionens postbyer, da byen snor sig langs en enkelt, lang gade. I Narai har vi tid til at spise frokost og gå på opdagelse i de små, hyggelige butikker med lokale specialiteter inden vi tager toget tilbage til Kiso-Fukushima for at hente vores bagage, herefter tager vi toget til Nagoya for at skifte til højhastighedstoget mod Kyoto. Vi ankommer til vores hotel i Kyoto tidligt på aftenen. (M,F)
8. dag: På opdagelse i Kyoto
Kyoto er Japans gamle kejserby, der med sine over 2.000 templer er et veritabelt kulturelt skatkammer. I dag skal vi opleve Sølvpavillionen, der ligger omkranset af en rolig have i traditionel japansk stil. Herfra slentrer vi langs en af Kyotos mange kanaler til det imponerende Nanzenji-tempel. Vi oplever Higashiyama, der er en af Kyotos bedst bevarede historiske bydele, og Ninenzaka med udsigten mod en af Kyotos ikoniske pagoder. Resten af eftermiddagen og aftenen er på egen hånd. (M)
9. dag: Vandring på Mt. Inari med de imponerende røde Torii porte
Vi starter dagen med at tage toget til Mount Inari, et helligt bjerg med skov, templer og de velkendte røde porte, torii. Dagens vandretur tager ca. 3 timer og er 5km lang. Vi ser Fushimi Inari Shrine og går igennem de flere tusinde røde torii-porte, som er dedikeret til risguden Inari. Langs ruten passerer vi mange forskellige templer, og vi vil på et tidspunkt komme til et udkigspunkt med udsigt over Kyoto - på klare dage kan vi se hele vejen til de omkringliggende bjerge. Resten af eftermiddagen og aftenen er på egen hånd i Kyoto. (M)
10. dag: Kyoto til Yunomine
Om morgenen tager vi tog til Kii Tanabe. Her bliver vi hentet og kørt til Yunomine, som er starten på vores eventyr på pilgrimsruten Kumano Kodo. Yunomine er en onsen-by, og vores ryokan ligger i gåafstand fra den varme kilde, Tsuboyu, der er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Gå en tur i den lille by, slap af i de varme bade og nyd en dejlig middag på vores overnatningssted om aftenen. (M,A)
11. dag: Trekking på Kumano Kodo-stien fra Hoshinmon Oji til Hongu Taisha
Om morgenen tager vi en lokal bus til udgangspunktet for dagens vandretur mod Hongu Taisha. Vi går ad mindre stier gennem skoven og passerer flere små landsbyer og fine templer undervejs. På ruten er der flotte udsigtspunkter, og hvis vi har tid, kan vi tage en lille afstikker for at beundre det imponerende syn af den enorme torii-port, der med sine 172 tons og 34 meter i højden, er Japans største. Om eftermiddagen når vi frem til Hongu Taisha, der er en af pilgrimsrutens Tre Store Helligdomme. En stentrappe leder op til dette fantastiske tempel, der ligger omgivet af enorme cypresser og cedertræer. Vandreturen er omkring 8 kilometer lang og tager omkring 3-4 timer. Når vi er færdige med at udforske Hongu Taisha, kører vi tilbage til Yunomine og har resten af eftermiddagen på egen hånd indtil vi spiser aftensmad. (M,F,A)
12. dag: Trekking på Kumano Kodo-stien fra Ukegawa til Koguchi
De næste to dage er længere vandredage, og vi sender vores store bagage i forvejen. Husk derfor at pakke en mindre vandretaske med de ting du skal bruge i løbet af dagen. Efter morgenmaden tager vi bussen nogle få stop til udgangspunktet for dagens vandrerute. Ved Ukegawa passerer vi en lille samling huse og fortsætter herfra støt opad mod Hyakkengura, der byder på en smuk udsigt mod Kumanos hundredevis af bjergtoppe. Stien fortsætter med et par stejle op- og nedstigninger indtil vi når resterne af det gamle tehus, Sangenjaya, der ligger med en imponerende udsigt mod dalen og bjergene. Vi bevæger os ned i dalen og kan skimte floden, mens vi nærmer os landsbyen Koguchi, hvor vi overnatter. Vandreruten er omkring 14 kilometer og tager cirka 6 timer. (M,F,A)
13. dag: Trekking på Kumano Kodo-stien fra Koguchi til Nachi
Tidligt om morgenen begynder vi dagens vandring mod Nachi. Vores store bagage bliver sendt til vores sidste overnatningssted, så husk at pakke toiletsager og eventuelt skiftetøj til 1 nat i din dagsrygsæk. Med sine 14 kilometer samt 1260 højdemeter op og 930 højdemeter ned, er dette turens hårdeste strækning der tager omkring 7-8 timer at gennemføre. Vi starter med at gå stejlt opad og stiger 800 højdemeter over de næste 5 kilometer, indtil vi når Echizen-passet. På vejen kan vi se stenmure fra de gamle risterrasser og resterne af tehuset, Jizojaya, inden vi fortsætter mod Funami-passet. I klart vejr er der her en imponerende panoramaudsigt mod Stillehavet med dets dramatiske kystlinje. Fra Funami-passet begynder den stejle nedstigning mod Nachi. Det meste af stien går i dag gennem skovklædte bjergområder. Vel fremme i Nachi sent på eftermiddagen tjekker vi ind på vores minshuku, og kan nyde et varmt, afslappende bad inden vi spiser aftensmad på overnatningsstedet. (M,F,A)
14. dag: Trekking til Nachi-vandfaldet og videre til Kansai Lufthavn
Denne morgen går vi på opdagelse i området omkring Nachi. Vi ser den ikoniske pagode og i baggrunden det imponerende Nachi-vandfald, der styrter mod jorden fra en klippekant 133 meter oppe. Vi besøger også Nachi Taisha, templet der er en af pilgrimsrutens Tre Store Helligdomme. Vi går ad Daimonzaka, en brostensbelagt trappesti der, flankeret af cedertræer og bambus, forbinder Nachi-området med bunden af dalen. Herfra tager vi bussen til Katsuura, hvor vi har tid til at spise frokost på egen hånd, inden vi skal med toget mod Kansai Lufthavn, som er sidste stop på ruten. Vi ankommer sent om eftermiddagen og tjekker ind på vores hotel. Resten af aftenen er på egen hånd, her kan blandt andet anbefales at tage til det nærliggende shoppingcenter og købe de sidste souvenirs eller nyde en sidste klassisk, japansk aftensmad på en af områdets mange restauranter. (M)
15. dag: Afrejse fra Osaka og ankomst til Danmark
Tidligt næste morgen tager vi toget til Kansai Lufthavn, hvorfra vi flyver til København med en mellemlanding undervejs - fyldt med nye indtryk og store oplevelser fra vidunderlige Japan. (M)

Overnatninger

1 overnatning på flyet på vej til Japan
3 overnatninger på hotel i Tokyo
2 overnatninger på ryokan i Kiso-Fukushima
3 overnatninger på hotel i Kyoto
2 overnatninger på ryokan i Yunomine
1 overnatning på guesthouse i Koguchi
1 overnatning på minshuku i Nachi
1 overnatning på hotel nær Kansai lufthavn

Overnatningerne vil være på delt dobbeltværelse. Hotelværelser i Japan er typisk en del mindre end vi kender dem fra Europa.
Vi gør opmærksom på, at vi på ryokan/guesthouse ikke kan garantere privat brus/bad på værelset. Vi gør vores bedste for at sikre værelser med privat brus/bad, men ellers kan overnatningsstedets delte badefaciliteter benyttes.

Bemærkninger

Hvad kræver det af dig?
Rejsens sværhedsgrad kan beskrives som moderat, hvor du trekker fra 2,5 - 14,5 km pr. dag i kuperet terræn på Nakasendo- og Kumanokodo Trail. Ruterne er ikke teknisk krævende eller svære, men de kan være udfordrende pga. op- og nedstigninger. Det vil det være en fordel at have vandreerfaring i kuperet terræn. Sværhedsgraden afhænger af vejret, og det anbefales at have en god fysisk form.
Denne rejse er generelt ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Gruppestørrelse

Minimum 10 og maksimum 15 deltagere pr. tur.

Pakkeliste

 • Vandtæt rygsæk og dagsrygsæk
 • Gode vandrestøvler eller vandresko
 • Svedtransporterende tøj til trekking
 • Varm hue, halstørklæde og evt. vanter
 • Gode trekkingsokker, gerne to par
 • Let regnfrakke eller skaljakke
 • Vandtætte pakkeposer
 • Drikkeflaske
 • Lommelygte/pandelygte
 • Evt. vandrestave og kikkert

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Tokyo // Osaka - København (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Dansk rejseleder
 • Byrundtur i Kiso-Fukushima med lokal guide
 • Transport med tog og bus Narita Airport-Tokyo // Tokyo-Kiso-Fukushima // til og fra vandreturene i Kiso-området // Kiso-Fukushima-Kyoto // Kyoto-Yunomine // til og fra vandreturene på Kumano Kodo // Katsuura-Rinkutown
 • Bagagetransport dag 12 og 13
 • Lokalt rejsekort med forudbetalt beløb til brug i metro og bus i Tokyo og Kyoto
 • Infomøde inden afrejse med gennemgang af ruten og udstyr
 • Minimum 15% rabat på udstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje rygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Personligt udstyr
 • Tillæg for enkeltværelse 6.000 kr. Det er muligt at dele værelse med en deltager af samme køn. Er der ingen at dele med, opkræves enkeltværelsestillæg ved restbetaling
 • Ved bestilling af rejsen er det er muligt at tilkøbe afrejse fra en alternativ lufthavn som f.eks. Billund eller Aalborg for 1.495 kr. per person, dog med forbehold for pladssituationen ved flyselskabet

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Depositummet på de 1.000 kr. er ikke refunderbart.

Ønsker du at forlænge din rejse efter grupperejsen med dansk rejseleder, kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at skræddersy din videre rejse.

I prisen er der inkluderet et lokalt rejsekort med forudbetalt beløb til brug i metro og bus i Tokyo og Kyoto. Afhængigt af aktiviteter og transport i forbindelse med sightseeing og tid på egen hånd, kan det blive nødvendigt selv at sætte ekstra beløb ind på rejsekortet - rejselederen vejleder selvfølgelig gerne om proceduren.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Afrejsekalender

Find en afrejsedato der passer dig.

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
23.01.23 - 03.02.23
25.995,-
18.03.23 - 25.03.23
9.995,-
Til top