Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i USA
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Kina
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Kina
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Kina
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Kina
Trekking turen til Den Kinesiske Mur tager dig til de mest storslåede sektioner af muren
Rejs overland fra Kina til Hong Kong eller tag det som et stop på vejen til Australien eller New Zealand
Den hyggelige stemning i Pingyaos' gader
Det er en helt speciel oplevelse at se Beijing fra en cykelsadel
Med et tilbageværende antal på mindre end 1000 stk., må pandabjørnen siges at være en absolut truet dyreart
Backpacker Adventure
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i USA
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i sydstaterne
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i USAs sydstater
New York, USA
Du kan nemt rejse op til 4 personer sammen i en backpackercamper - der kan tilkøbes en rootop, som huser 2 ekstra personer
Du kan nemt rejse op til 4 personer sammen i en backpackercamper - der kan tilkøbes en rootop, som huser 2 ekstra personer
Antelope Canyon en et klippemassiv af sandsten, der ligger placeret midt i et normalt udtørret flodleje ved byen Page
Lej en cykel eller rulleskøjter og kør ad stranden fra Santa Monica til Venice Beach
Monument Valley byder på fantastisk natur og masser af indianerkultur
Nyd friheden på roadtrip i USA
På roadtrip med vennerne, USA
Secret Island, Kitesurfing, Filippinerne
Filippinerne - El Nido
Skildpadde Filippinerne
Dykning på Filippinerne
Risterrasser ved Banaue i Filippinerne
Palawan på Filippinerne

Jorden rundt til Asien, USA & Island

Frapris pr. person

DKK 6.995,-

Varighed: 2-12 måneder

Kina, Hong Kong, Filippinerne, USA og Island: Trek på Den Kinesiske Mur, oplev Zhangjiajie N.P. også kaldet Avatar-land, spis på et Michelin-gadekøkken i Hong Kong, dyk i tropeparadiset Filippinerne, oplev den ultimative frihed på roadtrip i USA og prøv kræfter med adventure på Island.

Økonomi:
Backpacker-dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
  • Kina og Hong Kong: 300-500 kr.
  • Filippinerne: 300-500 kr.
  • USA: 300-500 kr.
  • Island: 600-800 kr.


Gå ikke glip af: Ø-hop, vulkan-trekking, snorkling med hvalhajer og det fantastiske undervandsliv på Filippinerne. Kinas vilde natur, pandaer, Den Kinesiske Mur og backpacker-mekkaet ved Yangshuo. Michelin-gadekøkkener og "big-city-life" i Hong Kong. Roadtrip til USA's fantastiske nationalparker og storbyer. Varme kilder, vulkaner og masser af adventure på Island.

Herunder kan du læse mere om de forskellige lande. Hvis du ønsker mere information, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

KINA
Kina, verdens ældste kulturland, gennemgår i disse år en eksplosiv økonomisk udvikling. Betegnelsen 'Riget i Midten' har gang på gang fået ny betydning. Fra kejserrige til kommunistisk republik og nu en kapitalistisk supermagt. Denne udvikling i verdens folkerigeste land kan du som rejsende opleve på helt tæt hold, for Kina byder på alt fra smukke gamle kulturskatte, naturskønne treks og sjældne pandaer, til pulserende storbyliv og masser af shopping.
Læs mere om Kina
Praktiske oplysninger om Kina

HONG KONG
Hong Kong byder på et fantastisk mix af Østens farver og mystik, og er samtidig en super moderne storby. Selvom Hong Kong er småt rent geografisk, så byder landet på masser af fantastiske oplevelser. Udenfor storbyen finder du små hyggelige fiskesamfund, smukke strande, bjerge og templer. De 7 mio. indbyggere bor på 1100 kvadratkilometer fordelt på 236 øer.
Læs mere om Hong Kong
Praktiske oplysninger om Hong Kong

FILIPPINERNE
Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer, hvoraf mange er ubeboede. Øerne rummer brusende floder, smukke kalkstensklipper, smaragdgrønne risterrasser, uberørt jungle og vidtstrakte sandstrande indrammet af kokospalmer. Dertil kommer et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv.
Læs mere om Filippinerne
Praktiske oplysninger om Filippinerne

USA
Uanset om du skal på storbyferie med shopping og seværdigheder eller på roadtrip igennem de smukke nationalparker, med stop i legendariske storbyer - så er et besøg i USA en oplevelse for livet .
Læs mere om USA
Praktiske oplysninger om USA

ISLAND
Midt i det nordlige Atlanterhav finder du et moderne samfund bygget på traditioner og fortællinger helt tilbage fra vikingetiden. Den magiske natur byder på vulkaner, gejsere, gletsjere, fjorde og vandfald. Og i farvandet omkring øen finder du sæler, delfiner, spækhuggere og pukkelhvaler. Landet er fyldt med kontraster: om vinteren kan du opleve nordlys og om sommeren midnatssol. Du finder også et rigt kulturliv med masser af festivaler, som foregår hele året rundt. Du kan dykke mellem to kontinentalplader, udforske vulkaner og den ekstreme natur på 4wd-ture, trekke langs gletsjere, udforske ishuler og meget mere.
Læs mere om Island
Praktiske oplysninger om Island

Priser

Frapris pr. person

DKK 6.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

FLYRUTE

Danmark Beijing Manila San Francisco New York Reykjavik Danmark

Prisbemærkning

  • Prisen inkluderer ungdoms-/studieflybilletter som vist under ruten.
  • Priserne er inkl. skatter og afgifter, dog med forbehold for eventuelle prisændringer.
  • Der tages forbehold for eventuelle prisændringer som påvirkes af ledighed og rejseperiode.
  • Derudover hjælper Jysk rejsebureau med at arrangere de anbefalede eller andre aktiviteter på turen som ønskes booket hjemmefra.

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: