Søg
Søg
Safari I Masai Mara
Budget safari i Masai Mara
Gepard i Masai Mara
Masai i Kenya
Safari i Kenya
Masaier i Kenya
Lake Nakuru, Kenya
Hvad med en ballonsafari over Masai Mara?
Safari i Kenya
Lake Nakuru, Kenya
Giraffer i Kenya
Wildebeest Eco Camp, Nairobi, Kenya
Wildebeest Eco Camp, Nairobi, Kenya
Flodhest i Kenya
Kenyansk mand
Solopgang over savannen
Wildebeest Eco Camp i Nairobi i Kenya
Wildebeest Eco Camp, Nairobi, Kenya
Budget safari i Masai Mara
Masaierne ved Masai Mara
Masaierne ved Masai Mara
Bo i telt midt i Nairobi
Oplev Nairobi og bo i telt midt i Nairobi
Wildebeest Eco Camp
Wildebeest Eco Camp
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari i Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari i Masai Mara i Kenya
Safari I Masai Mara
Safari i Lake Nakuru Nationalpark
Safari i Lake Nakuru Nationalpark
Safari i Lake Nakuru Nationalpark
SPAR 1.900,-

Backpacker-safari og rundrejse på egen hånd

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.995,-

Varighed: Op til 30 dage

På denne kombinerede safari kommer du til at opleve det bedste af Masai Mara og Lake Nakuru national park, der begge har et usædvanligt rigt dyre - og fugleliv samt livet i en lokal Masai landsby.

Lake Nakuru & Masai Mara
På den første halvdel af turen kommer du på en guidet safari ved Lake Nakuru og i Masai Mara, hvor du kan nyde det rige og varierende dyre- og fugleliv, som bl.a. tæller tusindvis af zebraer, gnuer og flamingoer samt løver, geparder, leoparder, giraffer, flodheste, sjakaler, elefanter, næsehorn, gazeller, impalaer, krokodiller, gribbe, Marabou-storke, bavianer, hyæner, strudse... Listen er næsten uendelig.

Masai landsby
På den anden halvdel af turen slår vi lejr ved siden af en lokal Masai landsby, hvor du kommer hel tæt på masaiernes levevis. Du vil besøge enkelte hytter, mens guiden vil forklare de mange aspekter af livet i landsbyen. F.eks. hvordan de bygger hytterne, bryllupsceremonier, mad, beklædning, familieliv, lederskab og traditionel medicin. Om eftermiddagen tager vi en gåtur i området.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kenya her

Sæson
Safari i Masai Mara gennemføres året rundt. Generelt er det lettere at observere dyrelivet i parkerne i tørtiden fra sidst i juni til oktober og fra januar til marts. Den ultimative attraktion er uden tvivl den årlige vandring af gnuer og zebraer i juli og august. I kæmpe flokke på flere hundrede tusinde vandrer de nordpå fra Serengeti i Tanzania over floden til Kenya på jagt efter friskt græs – i oktober flytter de sig den modsatte vej.

Masaierne ved Masai Mara

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Nairobi, Kenyas hovedstad, hvor I ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst til Nairobi
I Nairobi bliver du hentet i lufthavnen af vores chauffør og kørt til Wildebeest Eco Camp. Denne dag har du frihed til på egen hånd til at opleve Nairobi. Du kan f.eks. besøge Kibera som er det største slumkvarter i Afrika syd for Sahara. I Kibera kan du få et unikt indblik i Kenyanske familiers tilværelse. Du kan også benytte dagen til at slappe af i Wildebeest Eco Camp. Overnatning på Wildebeest Eco Camp i et Dorm værelse med fælles bade- og toiletfaciliteter.

3. dag: Nairobi – Lake Nakuru National Park
Der er afgang fra Nairobi om formiddagen. Vi spiser den medbragte frokost i parken ved udsigtspunktet over søen. Om eftermiddagen får vi en safari-rundtur i Lake Nakuru National Park. Den er især berømt for sine hundredtusindvis af flamingoer, der kommer til søen i skiftende perioder af året i deres søgen efter føde. Her kan du være heldig at opleve helt op til tre millioner flamingoer, der danner et bredt lyserødt bånd rundt om hele søen. Nakuru har desuden fået status som særligt reservat for næsehorn, der altid ses under safariture i parken. Der er også gode muligheder for at opleve bøfler, giraffer, zebraer, vandbukke og måske den flygtige leopard.
Middag og overnatning på et hotel i Nakuru by eller på guesthouse inde i parken (afhængig af plads). (M,F,A)

4. dag: Lake Nakuru National Park – Masai Mara
Efter morgenmaden forlader vi Lake Nakuru området og kører mod Masai Mara vildtreservat.Vi gør stop undervejs på køreturen og spiser den medbragte frokost. På turen ind til vores camp, får vi de første smagsprøver på parkens fantastiske dyreliv og afvekslende, bakkede landskab. Bemærk, at køreturen er meget hård på visse dele af strækningen, hvor vejen er i dårlig stand. Før aftensmaden tager vi på en eftermiddags safari. Middag og overnatning i campen, hvor vi sover komfortabelt i stationære telte med senge, eller i hytter. (M, F, A)

5. dag: Safari i Masai Mara
Hele dagen er sat af til at køre rundt og observere de vilde dyr i reservatet. Vi starter ud tidligt om morgenen, hvor chancerne for at se løver, geparder og leoparder er størst. Kenyas førende safarireservat, Masai Mara, er en fortsættelse af Serengeti sletten og verdensberømt for den enestående og spektakulære migration (vandring) bestående af hundredtusindvis af gnuer og zebraer. Fra slutningen af juli begynder de at ankomme til Masai Mara i deres søgen efter føde. I oktober er græsset spist op, og de starter vandringen retur til Serengeti. Masai Mara er også rig på fastboende dyr med over 95 forskellige arter. Disse inkluderer ”The Big five”; elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn, men samtidig også giraffer, flodheste, hyæner og utallige antiloper. Reservatet har desuden et fantastisk rigt og varieret fugleliv med over 480 arter. Middag og overnatning i campen. (M, F, A)

6. dag: Masai Mara – Nairobi
Stå tidligt op til morgenmad og en tidlig morgensafari. Fra Masai Mara kører vi til bush campen, hvor vi ankommer ved frokosttid. Når vi er færdige med at spise og slå lejr, går vi over til den nærliggende Masai landsby. Det er en traditionel landsby, hvor guiden og kokken kommer fra.
Du vil blive budt velkommen til landsbyen af en traditionel Masai dans. Det er en dans, som ofte udføres i forbindelse med særlige begivenheder, såsom bryllup. Du er selvfølgelig velkommen til at danse med. Efter dansen besøger du de enkelte hytter, mens guiden vil forklare de mange aspekter af livet i landsbyen. F.eks. hvordan de bygger hytterne, bryllupsceremonier, mad, beklædning, familieliv, lederskab og traditionel medicin.
Om eftermiddagen tager vi en gåtur i området. Vi sørger dog for at være tilbage i landsbyen, når dyrene vender tilbage fra græs. Her er du velkommen til at deltage i malkningen af landsbyens køer og sørge for, at de er lukket inde for natten.
Vi går tilbage til campen og spiser aftensmad. Overnatning i campen i dorm-værelse med fælles bade- og toiletfaciliteter.. (M,F)

7. dag: Nairobi
Denne dag har du til afslapning på egen hånd i Nairobi. (M) Herefter kan du rejse videre på egen hånd inden du igen skal hjem til Danmark.

Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Kenya
2 overnatninger på Wilderbeest Eco Camp i Nairobi i Dorm værelse. Mulighed for at lave en opgradering af værelsestypen.
1 overnatning i budget hytte/hotel i Lake Nakuru National Park eller i Nakuru By
2 overnatninger i stationære telte ved Masai Mara National ParkM = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Bemærk, at programmet er til din inspiration. Vi tilpasser meget gerne turen så den passer til dine behov. Tár meget gerne kontakt til en af vores rejsekonsulenter.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsiking hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske ERV Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Der kan opnåes visum op til 90 dage ved ankomst til landet, dog kan dette ændres med kort varsel af de kenyanske myndigheder.Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.995,-


Prisbemærkning

Prisen er en fra pris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Gruppestørrelsen er på maks. 7 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter
 • Transport
 • Ture
 • Park fees
 • Masai guide
 • Overnatning og måltider som nævnt i programmet.

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Andre måltider end nævnt i programmet
 • Sovepose
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 3.795,-
Ballonsafari, Kenya.

Ballonsafari i Masai Mara

Masai Mara set fra himlen. I horisonten farver solopgangen himlen i rødlige nuancer og under dig græsser zebraer, gazeller og bøfler – hvis du er heldig, kan du måske få øje på en løve eller to.

Varighed: ½ dag
fra: 895,-
River Rafting, Tana River, Kenya

River Rafting i Kenya, 1 dag

Hvis du savner lidt spænding, så vil denne tur ned ad Tana River med garanti få adrenalinen til at pumpe i kroppen.

Varighed: 1 dag
Til top
Find os på: