Søg
Søg
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Wildebeest Eco Camp i Nairobi i Kenya
Wildebeest Eco Camp, Nairobi, Kenya
Wildebeest Eco Camp, Nairobi, Kenya
sheldrick elephant orphanage
Sheldricks elefant børnehjem
David Sheldrick elefantbørnehjemmet i Nairobi
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Budget safari i Masai Mara
Safari i Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari i Masai Mara i Kenya
Diani Beach
Diani Beach
SPAR 1000,-

Familiesafari og badeferie

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.995,-

Før: 17.995,-
Børnepris fra

DKK 12.295,-

Varighed: 14 dage

Familiesafari i Masai Mara nationalparken med afslappende badeferie for hele familien. Oplev vildtreservatet Masai Mara og Lake Nakuru National Park, der begge har et usædvanligt rigt dyre- og fugleliv. Turen slutter med ren afslapning ved børnevenlige strande ved Mombasa.

Masai Mara
Masai Mara er den enorme savanne, der ligger i landets sydvestlige hjørne grænser op til Serengeti sletten i Tanzania. I hele Masai Mara har I mulighed for, at opleve et imponerende og varieret udbud af vilde dyr - elefanter, bøfler, zebraer, flodheste, antiloper, gazeller, gnuer, giraffer, hyæner, krokodiller og mange flere. Her er rigtig gode chancer for at se løver, og det er ikke et unormalt syn at se dem æde et bytte. I kan også være heldig at spotte geparder og leoparder.

Lake Nakuru
Lake Nakuru National Park er berømt for sine tusindvis af flamingoer, der udgør et imponerende lyserødt syn ved søen – i visse perioder af året er helt op til tre millioner samlet her. Udover flamingoer vil I opleve et bredt udsnit af vilde dyr som for eksempel bøfler, giraffer, flodheste samt hvide næsehorn.

Jeres rejse slutter ved de vidunderlige strande ved Mombassa, hvor I kan nyde livet og vaske safaristøvet af i det Indiske Ocean.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kenya her

Sæson
Safari i Masai Mara gennemføres året rundt. Generelt er det lettere at observere dyrelivet i parkerne i tørtiden fra sidst i juni til oktober og fra januar til marts. Den ultimative attraktion er uden tvivl den årlige vandring af gnuer og zebraer i juli og august. I kæmpe flokke på flere hundrede tusinde vandrer de nordpå fra Serengeti i Tanzania over floden til Kenya på jagt efter friskt græs – i oktober flytter de sig den modsatte vej.

Diani Beach

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Nairobi, Kenyas hovedstad, hvor I ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst til Nairobi
I Nairobi bliver I hentet i lufthavnen af vores chauffør og kørt til Wildebeest Eco Camp. I har dagen på egen hånd, og kan få slappet af ovenpå den lange flyvetur.

3. dag: Dagstur i Nairobi
Efter morgenmaden venter der en spændende dagstur rundt til Nairobi´s højdepunkter. I kommer til at opleve:

 • Elefant børnehjem –Vi besøger Sheldrick Elephant Orphanage. Det er et hjemsted for forældreløse elefantunger, som bliver forberedt på at blive sat ud i den vilde natur igen.


 • Giraf center – Dagen inkluderer også et besøg på AFEW Giraffe Centre, hvor du fra en balkon i 1. sals højde, kan få lov at håndfodre – og endda kysse! – Rotchilds giraffer, der er en truet race i Kenya. Rotchilds kan kendes på deres lange hvide ”strømper”, der går helt op til knæene i modsætning til Masai girafferne, der kun har hvide ”ankelsokker”. Centret rummer desuden en informativ udstilling om giraffer og en lille café. Lokal engelsktalende guide.


 • Karen Blixens hus - Turen tager os videre til Karen Blixens afrikanske hus, der ligger 20 km vest for Nairobi og er en af hovedstadens største attraktioner. I 1985 blev baronessens hus lavet om til et museum i anledningen af filmatiseringen af, den nu berømte film ”Out of Africa”, der har Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne. Nogle af møblerne og malerierne er ægte, men meget af husets inventar er rekvisitter fra filmen. Der bliver tid til at gå en lille tur i den smukke park, der har udsigt til Ngong Hills.
  Dagsturen ender tilbage ved Wildebeest Eco Camp. Overnatning på Wildebeest Eco Camp i et deluxe safaritelt med eget toilet- og bad4. dag: Safari i Lake Nakuru National Park
Efter morgenmaden er der afgang fra Nairobi i retning af Lake Nakuru nationalparken. I nyder den medbragte frokost i parken ved udsigtspunktet over søen. Om eftermiddagen får I en safari-rundtur i Lake Nakuru National Park. Den er især berømt for sine hundredtusindvis af flamingoer, der kommer til søen i skiftende perioder af året i deres søgen efter føde. Her kan i være heldig at opleve helt op til tre millioner flamingoer, der danner et bredt lyserødt bånd rundt om hele søen. Nakuru har desuden fået status som særligt reservat for næsehorn, der ofte ses under safariture i parken. Der er også gode muligheder for at opleve bøfler, giraffer, zebraer, vandbukke og måske den flygtige leopard. Middag og overnatning på et hotel i Nakuru by eller på guesthouse inde i parken (afhængig af plads). (M,F,A)

5. dag: Lake Nakuru National Park – Masai Mara
Efter morgenmaden forlader i Lake Nakuru området og kører mod Masai Mara vildtreservat.
Der er stop undervejs på køreturen, hvor I kan spise den medbragte frokost. På turen ind til vores camp, får I de første smagsprøver på parkens fantastiske dyreliv og afvekslende, bakkede landskab. Middag og overnatning i campen, hvor I sover komfortabelt i stationære telte med senge, eller i hytter. (M,F,A)

6-7. dag: Safari i Masai Mara
Dagene er sat af til, at køre rundt og observere de vilde dyr i reservatet. Det er en god ide at starte ud tidligt om morgenen, hvor chancerne for at se løver, geparder og leoparder er størst. Kenyas førende safarireservat, Masai Mara, er en fortsættelse af Serengeti sletten og verdensberømt for den enestående og spektakulære migration (vandring) bestående af hundredtusindvis af gnuer og zebraer. Fra slutningen af juli begynder de, at ankomme til Masai Mara i deres søgen efter føde. I oktober er græsset spist op, og de starter vandringen retur til Serengeti. Masai Mara er også rig på fastboende dyr med over 95 forskellige arter. Disse inkluderer ”The Big five”; elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn, men samtidig også giraffer, flodheste, hyæner og utallige antiloper. Reservatet har desuden et fantastisk rigt og varieret fugleliv med over 480 arter. Middag og overnatning i campen. (M,F,A)

8. dag: Retur til Nairobi
Efter morgenmad og dagens morgensafari, tager I tilbage til Nairobi, hvor I ankommer sen eftermiddag. Undervejs har I mulighed for at besøge en lokal Masai landsby. Dette besøg koster omkring $15 per person, som betales til de lokale masaier i landsbyen. Overnatning i Nairobi på Wildebeest Eco Camp i et deluxe safaritelt eget toilet og bad. (M,F)

9. dag: Nairobi kultur og Fly
Den første del af dagen har I på egen hånd i Nairobi. I kan eksempelvis besøge Kibera, som er det største slumkvarter i Afrika syd for Sahara. Kenyas 42 stammer er alle repræsenteret i Kibera, hvilket er årsagen til områdets kulturelle og historiske mangfoldighed. I kan besøge nogle af de små organisationer, der arbejder for at forbedre livet for de mange mennesker, der bor i Kibera. (Turen skal købes lokalt) Om eftermiddagen tager I fly fra Nairobi til Mombasa (M)

9. dag: Ankomst til Diani Beach
I ankommer til Mombasa Lufthavn i løbet af formiddagen. Her møder I vores chauffør, som kører jer videre til Diani Beach, hvor I indkvarteres på jeres hotel. Resten af dagen har I på egen hånd, og I kan eksempelvis tage ud og snorkle og nyde strandlivet. Overnatning på Diani Beach. (M)

10. - 12. dag: Diani Beach
Nyd nogle dage med afslapning og aktiviteter ved Diani Beach. Overnatning på Diani Beach. (M)

13. dag: Afrejse fra Mombasa
Dagen er til fri disposition. I bliver hentet på Diani Beach og kørt til lufthavnen i Mombasa. Tidspunktet afhænger af jeres oversøiske fly. Fra Mombasa flyver I tilbage til Nairobi, og derfra videre tilbage til Danmark. (M)

14. dag: Ankomst Danmark
Efter en begivenhedsrig rejse i Kenya ankommer I til Danmark.

Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Kenya
3 overnatninger på Wilderbeest Eco Camp i Nairobi
1 overnatning på budget hotel i Lake Nakuru National Park
3 overnatninger i stationære telte ved indgangen til Masai Mara National Park
4 overnatninger på turistklasse hotel i Mombasa


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Bemærk, at programmet er til jeres inspiration. Vi tilpasser meget gerne turen så den passer til jeres behov. Tá meget gerne kontakt til en af vores rejsekonsulenter.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsiking hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.995,-

Før: 17.995,-
Børnepris fra

DKK 12.295,-


Prisbemærkning

Prisen er en fra pris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Gruppestørrelsen er på maks. 7 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter
 • Transport
 • Ture
 • Park fees
 • Guide
 • Overnatning og måltider som nævnt i programmet.

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Andre måltider end nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Sovepose
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Til top
Find os på: