Søg
Søg
Mt Longonot, Kenya

Mt Longonot trek, 1 dag

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 1.495,-

Varighed: 1 dag

Hård opstigning, ujævne strækninger og spektakulær udsigt i 2.776 meters højde venter forude på denne dagstur, som fører dig til Mt Longonots kraterkant.

Endagstrekket på Mt Longonot fungerer rigtig godt som opvarmning til længere og mere krævende bjergtreks som for eksempel Mt Kenya eller Mt Kilimanjaro. Opstigningen til kraterets kant er til tider meget stejl og ujævn, men det hårde arbejde er bestemt det hele værd. Udsigten over Lake Naivasha, de åbne sletter og små landsbyer samt kraterets skovbelagte bund er helt unik. Oplevelserne er derfor store i den forholdsvis lille Mt Longonot nationalpark.

Trekking cirka 4½ timer (1 times opstigning, 2½ timer rundt om krateret og 1 times nedstigning). Trekket kan eventuelt gennemføres på ca 2 timer, hvis du ikke ønsker at gå rundt om krateret.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kenya her

Sæson

Turen kan gennemføres året rundt.

Detaljeret beskrivelse

Vi forlader om morgenen Nairobi og kører godt 60 kilometer nordpå. Undervejs laver vi et par stop for at nyde den smukke udsigt over Great Rift Valley. Turen fortsætter herefter nedad mod bunden af Rift Valley videre mod Mt Longonot, som ligger lige syd for Lake Naivasha. Selve trekket starter ved nationalparkens hovedindgang, hvor stierne hurtigt begynder at sno sig op ad den sovende vulkan. Du skal bevæge dig godt 630 højdemeter for at nå til kanten af krateret, som ligger 2.776 meter over havets overflade. På nogle strækninger er turen meget stejl og ujævn, og selve vandreturen fra hovedindgangen til kraterets kant og tilbage igen er på omkring ni kilometer.

Mt Longonot trekket fungerer godt som opvarmning til længere og mere krævende bjergtreks som for eksempel Mt Kenya eller Mt Kilimanjaro, da du på turen får en indsigt i, hvad et bjergtrek kræver samtidig med, at du også kan teste din udholdenhed. Fra toppen af kraterets kant er der en spektakulær udsigt over selve krateret samt det omkringliggende område, hvor Lake Naivasha, åbne sletter og små landsbyer pryder landskabet. Bunden af krateret er tæppebelagt med en skov af træer, som fungerer som hjemsted for en bred vifte af dyr, herunder både zebraer, giraffer og bøfler. Den sovende vulkan er blevet til på grund af mange lag af størknet lava. Den menes sidst at have været i udbrud i 1960'erne. Vulkanens navn, Mt Longonot, kommer fra Maasai ordet ”oloongonot”, som betyder ”et bjerg af mange stejle højderygge”. Mt Longonot nationalpark favner over godt 52 kvadratkilometer, hvoraf det meste af området er dækket af bjerge. (F)

F = Frokost

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer

Bemærkninger

Kombiner eventuelt denne tur med:
  • Hell’s Gate Nationalpark, 1 dag
  • En anden safari- eller dagstur


Turen anbefales ikke til børn under 8 år.

Vi anbefaler Europæiske ERV Rejseforsikring.

Afrejsedatoer

Forhør dig om afgangsdatoer hos en rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 1.495,-


Prisbemærkning

Prisen inkluderer: Transport til og fra trekkets startsted, guide, entrebillet til Mt Longonot nationalpark og frokost.

Prisen er eksklusiv: Forsikring og drikkevarer.

Park fee gebyret er bestemt af Kenya Wildlife Service, og Jysk Rejsebureau har derfor ingen indflydelse på det. Gebyret kan ændres uden varsel fra kenyansk side, og en eventuel stigning vil blive pålagt kunden.

Forfør dig om børnepriser hos din rejsekonsulent. Turen anbefales ikke til børn under 8 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Moderat
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: