Søg
Søg
Diani Beach i Mobassa, Kenya
Girafcenter Kenya
Karen Blixen, Nairobi, Kenya
Løvinde i Masai Mara
Giraffer i Masai Mara
Mombasa
SPAR 1.200,-

Safari og strandliv

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 15.495,-

Varighed: 11 dage

Kombiner safari i det berømte Masai Mara med vidunderlig afslapning på strandene syd for Mombasa.

Oplev Masai Mara
En safaritur på tværs af Kenya giver dig mulighed for at opleve Afrikas vilde dyr på tæt hold. Tag på opdagelse efter ”The Big Five” i Masai Mara: elefanter, løver, bøfler, loeparder og næsehorn. Kom også tæt på giraffer, flodheste, hyæner, zebraer og de mange antilope arter.

Din rejse fortsætter til de vidunderlige strande syd for Mombassa, hvor du kan nyde livet og vaske safaristøvet af i det Indiske Ocean. Her kan du for eksempel besøge Wasini Island og dykke med vilde delfiner.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kenya her

Sæson
Turen kan gennemføres året rundt. Generelt er det lettere at observere dyrelivet i Masai Mara i tørtiden fra sidst i juni til oktober og fra januar til marts.

Vejret ved Mombasa er bedst i det danske vinterhalvår. Her er temperaturene højst samt regnfald mindst. Regntiden ligger omkring april til juli.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Nairobi, Kenyas hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst i Nairobi
Du ankommer til Nairobi hvor du vil blive mødt af en af vores chauffører der vil køre dig til dit hotel, hvor du kan nyde en stille og blød start på dit afrikanske eventyr.

3. dag: Dagstur i Nairobi
Dagen står på et kulturelt møde med nogle af Nairobi´s højdepunkter, med afhentning på hotellet om formiddagen. Du kommer til at opleve:

 • Elefant børnehjem – Du besøger Sheldrick Elephant Orphanage. Det er hjemsted for forældreløse elefantunger, som bliver forberedt på at blive sat ud i den vilde natur igen.


 • Giraf center – Turen fortsætter med et besøg på AFEW Giraffe Centre, hvor du fra en balkon i første sals højde, kan få lov at håndfodre Rotchilds giraffer. Rotchilds er en truet race i Kenya og kan kendes på deres lange hvide ”strømper”, der går helt op til knæene i modsætning til Masai girafferne, der kun har hvide ”ankelsokker”. Centret rummer desuden en flot udstilling om giraffer og en lille café. Lokal engelsktalende guide.


 • Karen Blixens hus - Din tur fortsætter videre til Karen Blixens afrikanske hus, der ligger 20 km vest for Nairobi og er en af hovedstadens største turistattraktioner. I 1985 blev baronessens hus lavet om til museum i anledning af filmatiseringen af den nu berømte film ”Out of Africa”, der har Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne. Nogle af møblerne og malerierne er ægte, men meget af husets inventar er rekvisitter fra filmen. Der bliver tid til at gå en lille tur i den smukke park, der har udsigt til Ngong Hills.

Overnatning på turistklasse hotel. (M)

4. dag: Nairobi – Masai Mara
Afhentning om morgenen fra Nairobi hvor du bliver kørt langs ”The Great Rift Valley” til byen Narok og spiser tidlig frokost. Herefter fortsætter du mod vildtreservatet Masai Mara med ankomst sidst på eftermiddagen. Du får de første smagsprøver på parkens fantastiske dyreliv og afvekslende, bakkede landskab på en sen eftermiddagskøretur.
Overnatning i stationære telte eller hytter. (M, F, A)

5. dag: Safari i Masai Mara
Hele dagen er sat af til at køre rundt og observere de vilde dyr i reservatet. Kenyas største safarireservat, Masai Mara, hænger sammen med Serengeti naturreservatet i Tanzania og verdensberømt for den enestående og spektakulære vandring af hundredtusindvis af gnuer og zebraer. Fra slutningen af juli begynder de, at ankomme til Masai Mara i deres søgen efter føde. I oktober er græsset spist op, og de starter vandringen retur til Serengeti. Masai Mara er også rig på fastboende dyr med over 95 forskellige arter. Disse inkluderer ”The Big Five”; elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn, men samtidig også giraffer, flodheste, hyæner og utallige antiloper. Parken har desuden et fantastisk rigt og varieret fugleliv med over 480 arter.
Du har mulighed for at besøge en lokal masai landsby, hvor du bliver inviteret indenfor i en traditionel hytte bygget af grene og mudder. Her kan du se og lære om masai´ernes stærke kultur og traditionsbundne levevis. Eller nyde de vilde dyr fra en varmluftballon.
Overnatning i stationære telte eller hytter. (M, F, A)

6. dag: Masai Mara – Nairobi
Du kører ud tidligt om morgenen hvor chancerne for at se løver, geparder og leoparder er størst. Efter morgensafari returnerer du til campen for at spise morgenmad. Retur til Nairobi og overnatning på Wildebeest Eco Camp.
(M, F )

7. dag: Nairobi - Mombasa – Diani stranden
Afhentning om morgen og transport til Lufthavnen. Ankomst til Mombasa om formiddagen hvor en af vores chauffører vil køre dig sydpå til dit hotel.
Overnatning på turistklasse hotel, Diani Beach. (M, F, A)

8. dag: På egen hånd, Diani Beach
Dagen har du på egen hånd. Du kan eksempelvis tage ud og snorkle, dykke eller tage en slentretur på stranden.
Overnatning på turistklasse hotel, Diani Beach. (M, F, A)

9. dag: På egen hånd, Diani Beach
Nyd endnu en dag med afslapning og til fri disposition.
Overnatning på turistklasse hotel, Diani Beach. (M, F, A)

10. dag: Mombasa - Danmark
Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Mombasa. Tidspunktet afhænger af dit oversøiske fly. (M)

11. dag: Ankomst Danmark
Efter en begivenhedsrig rejse til Kenya, ankommer du til Danmark.

Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Kenya
3 overnatning på Wildebeest Eco Camp i Nairobi
2 overnatninger ved en budget camp i udkanten af Masai Mara
3 overnatninger på turistklasse hotel på Diani Beach

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Bemærk, at dette rejseforslag er til inspiration. Vi tilpasser meget gerne rejsen så den passer til dine behov. Tag meget gerne kontakt til en af vores rejsekonsulenter.

Kombiner eventuelt denne rejse med:
+ overnatning i lodge
+ Ballonsafari

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 15.495,-


Prisbemærkning

Prisen er en frapris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Gruppestørrelsen er på maks. 7 personer.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter
 • Transport
 • Ture
 • Park fees
 • Guide
 • Overnatning og måltider som nævnt i programmet

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Andre måltider end nævnt i programmet
 • Drikkevare
 • Drikkepenge.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Tilvalgsprodukter

fra: 3.795,-
Ballonsafari, Kenya.

Ballonsafari i Masai Mara

Masai Mara set fra himlen. I horisonten farver solopgangen himlen i rødlige nuancer og under dig græsser zebraer, gazeller og bøfler – hvis du er heldig, kan du måske få øje på en løve eller to.

Varighed: ½ dag
Til top
Find os på: