Søg
Søg
Med et tilbageværende antal på mindre end 1000 stk., må pandabjørnen siges at være en absolut truet dyreart
Med et tilbageværende antal på mindre end 1000 stk., må pandabjørnen siges at være en absolut truet dyreart
Med et tilbageværende antal på mindre end 1000 stk., må pandabjørnen siges at være en absolut truet dyreart
Wenshu-templet blev bygget under Qing-dynastiet i 1697 af zen mesteren CiDu HaiYue

Dagstur i Chengdu

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 840,-

Varighed: 1 dag

I Chengdu kan du opleve de truede pandaer på helt tæt hold i ”Chengdu Panda Breeding Research Center”. Oplev også Wenshu-templet, der er det bedst bevarede buddhistiske tempel i Chengdu.

Med et tilbageværende antal på mindre end 1000 stk., må pandabjørnen siges at være en absolut truet dyreart. Heldigvis har man i Kina indset nødvendigheden af at bevare pandaen og i øvrigt mange andre dyrearter med samme skæbne. På et 37 hektar stort stykke land gør man på ”Chengdu Panda Breeding Research Center” alt, hvad man kan, for at imitere pandaernes naturlige miljø – formålet er at optimere pandaens mulighed for at overleve og formere sig. Projektet er blevet en stor succes, og kommer du forbi Chengdu, er avlscenteret en seværdighed, du ikke må gå glip af.
Dagen sluttes af med et besøg til Wenshu-templet, som er det bedst bevarede buddhistiske tempel i Chengdu. Oplev livet her, som det har udspillet sig i mange hundrede år.

Sæson

Bedste rejsetidspunkt er forår og efterår. Klimaet i området er koldt om vinteren, hvor der fra midten af december til midten af februar er temperaturer helt ned til frysepunktet. I højsommeren fra juni til august ligger temperaturen på omkring 30 graders varme, og nedbørsmængden er iøvrigt størst i disse måneder. Jysk Rejsebureau anbefaler at undgå den første uge af maj og oktober - da holder kineserne selv ferie, og der er derfor rigtig mange lokale turister i området.

Månederne marts til maj er den såkaldte 'falling in love'-periode for pandaer(parringstid), og desuden kan du i efterårsmånederne være heldig at se nyfødte pandaunger.

Detaljeret beskrivelse

Du afhentes på dit hotel tidligt om morgenen og køres direkte til ”Panda Breeding and Research Center”. Her mødes du af en engelsktalende, kinesisk guide, som står til din disposition hele dagen. Efter at have oplevet de fantastiske pandaer på helt tæt hold, følger et besøg til Wenshu-templet. I løbet af eftermiddagen køres du tilbage til dit hotel.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 840,-


Prisbemærkning

Børn på 12 år og derover betaler voksenpris.


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Der er maksimum 8 personer med på turen.

Prisen er inklusiv

  • Engelsktalende guide
  • Privat transport
  • Entre til ”Chengdu Panda Breeding Research Center” og Wenshu-templet

Prisen er eksklusiv

  • Drikkepenge til guide og chauffør
  • Frokost
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

På eventyr i Kina: 10-04-2019 18:00:00 : 12319
København
10. april 2019 kl. 18:00

På eventyr i Kina

Se mere her

Servicecenter

Kina Få hjælp og service til rejsen
Beijing, Kina - Servicecenter
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: