Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
4.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Kina igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Kina. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Kina.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Kina her.
Læs mere om Kina her.

Bedste rejseperiode

Forår og efterår er de bedste tidspunkter at besøge Beijing, da højsommeren kan blive utrolig varm og vinteren bidende kold. Til gengæld er de sydligste provinser at foretrække om vinteren, da dette er den milde og tørre årstid - her hersker monsunen om sommeren. Er det derimod Xinjiang, indre Mongoliet eller Manchuriet, der er målet, så er hele sommerhalvåret det rigtige tidspunkt, da her bliver ulideligt koldt om vinteren.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Kina er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Kina kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Beijing med ankomst dagen efter.
2. dag: Ankomst Beijing
Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt dit guesthouse, hvor du har to overnatninger.
3. dag: Beijing
Du har hele dagen foran dig til at udforske Beijing.
4. dag: Beijing - ?
I dag kan du vælge at booke et par ekstra dage i Beijing eller fortsætte din rejse rundt i fantastiske Kina.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Hele året

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Beijing t/r
  • Ankomstpakke (afhentning i lufthavn og 2 overnatninger på budgethotel i Beijing)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Kina

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Beijing, Kina - Servicecenter

Kina

Jysk Servicecenter ligger på Beijing Jade Int. Youth Hostel, der ligger i hjertet af Beijing lige ved Den Forbudte By.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top