Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
8 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 3.995,-
FRA 3.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Kroatien er et perfekt ferierejsemål for alle i familien: bedsteforældre, børn og børnebørn kan sammen tage på opdagelse i de spektakulære nationalparker, smukke strande, vingårde og historiske byer, som landet byder på. I får sammen minder for livet og knytter bånd på tværs af generationer.

Rejsen starter i Zagreb og slutter i Zadar, og I har to biler til rådighed i hele perioden, hvilket giver jer mulighed for både at gøre ting sammen og hver for sig. Måske vil nogle på trekkingtur i nationalparker, eller til vinsmagning på en af de lokale vingårde, mens andre vil en tur til stranden for at bade eller snorkle.
Rejsen går med fly til Zagreb lafthavn, hvor I ankommer over middag og kører cirka to timer sydpå til den imponerende nationalpark, Plitvice. Her er der mulighed for både at slappe af ved poolen, som ligger ud til de to hytter, der er booket til jer, eller tage på opdagelse i Plitvice. Dagen efter har I hele dagen på egen hånd til at udforske den smukke natur og de imponerende vandfald i Plitvice. Ad gangbroer og stier kan I bevæge jer rundt parken. Her kan alle være med, da der både er korte og lange vandreruter i området. Eftermiddagen kan I bruge tilbage ved poolen. Der er køkken i hytterne, så det er muligt selv at lave morgenmad, madpakker til frokost eller aftensmad.
Fra Plitvice sætter I igen kursen sydpå og mod den azurblå Adriaterhavskyst, hvor jeres base bliver en poolvilla de næste fem nætter. Med bilerne kan I besøge historiske Zadar by, bade i vandfald i nationalparken Krka, udforske de mange smukke strande hvor I kan bade eller snorkle, besøge vingårde, tage på trekkingtur i nationalparken Paklenica, besøge lokale vingårde eller endda Nikola Teslas fødeby, som i dag huser et museum. Det er også muligt at tage på en lang række dagsture, bl.a. en sejltur i nationalparken Kornati. Villaen har sengepladser til alle i familien og opholdsrum med spiseplads, køkken og stort udendørsområde med have og pool. Efter godt en uge i Kroatien går turen til Zadar lufthavn, hvor I afleverer billerne og påbegynder jeres flyrejse tilbage til Danmark.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde villaer rundt i hele Kroatien, fra Istrien halvøen i nord til Dubrovnik i Syd. Rejsen kan også sammensættes så I besøger flere destinationer i Kroatien og flyver hjem fra f.eks. Dubrovnik i stedet for Zadar. Det er også muligt at tilkøbe dagsture eller leje sin egen båd i en eller flere dage.

Få information og fakta om Kroatien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kroatien her

Bedste rejseperiode

Der findes to slags klima i Kroatien:
 • I de sydlige kystområder ved Adriaterhavet er der tropisk middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Den bedste rejseperiode er fra slut april til og med oktober. Fra november til og med marts falder der en del mere regn, og temperaturen kan komme helt ned på frysepunktet.
 • Bjergene i den centrale og nordlige del af Kroatien byder på tempereret fastlandsklima. Det betyder kolde vintre med temperaturer der kommer under frysepunktet. Til gengæld byder forårs-, sommer og efterårsmånederne fra maj til oktober på behagelige temperaturer.
Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Kroatien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Med fly fra Danmark til Zagreb og videre med bil til Plitvice (134 km)
I dag starter hele familiens rejseeventyr til Kroatien. I flyver til Kroatiens hovedstad Zagreb, hvor I ankommer over middag. Her afhenter I jeres to lejebiler og kører den ca. to timer lange køretur til jeres overnatningssted tæt på Plitvice National Park. Undervejs vil der være flere muligheder for at stoppe ind hos en af de lokale gårdbutikker eller supermarkeder, så I kan handle til aftensmad og morgenmad - hytterne I skal bo i har nemlig eget køkken. Bemærk at kreditkort kan benyttes de fleste steder, men at vi råder til, at man hæver en smule af den lokale valuta ”kuna”, så man altid har kontanter på sig. I ankommer sen eftermiddag til jeres overnatningssted, og har resten af aftenen på egen hånd til enten at udforske Plitvice National Park eller slappe af ved poolen, som ligger lige udenfor de to hytter.
2 dag: På opdagelse i eventyrlige Plitvice National Park
I har hele dagen på egen hånd og kan sammen tilrettelægge den, så den præcis passer til jeres familie. Nationalparken Plitvice er på UNESCO's verdensarvsliste, og kan udforskes til fods ad små gangbroer og stier, som tager jer igennem den spektakulære natur med turkisfarvede søer og plaskende vandfald. Her er vandreture af forskellig længde, så alle I familien kan deltage. Hav enten madpakke med hjemmefra eller spis frokost på en af de restauranter, som er placeret i parken. Eftermiddagen kan nydes ved poolen hjemme ved jeres hytter, så alle kan få sig en forfriskende svømmetur og hvile de ømme ben efter vandring i Plitvice. Tag en køretur om aftenen og nyd en fantastisk middag på Lička Kuća restaurant, hvor der serveres de bedste lokale specialiteter. Vær opmærksom på det at det på ingen måder er tilladt at bade i søerne eller i vandfaldene i Plitvice National Park. Dette er dog muligt i nationalparken Krka, som I kan besøge når I kommer til Zadar.
3. dag: Med bil fra Plitvice National Park til Zadar (145 km)
Det er blevet tid til at tage afsked med Plitvice og sætte kursen mod Zadar ved Adriaterhavskysten. Efter ca. to timers kørsel ankommer til jeres poolvilla, som ligger i området omkring Zadar. Nyd resten af dagen i den smukke have og lad børnene boltre sig i poolen. I kan også vælge at køre til en af strandene ved kysten. Vær opmærksom på, at strandene har mange sten, så vi anbefaler badesko. Tag endelig jeres snorkeludstyr med, så I sammen kan udforske livet under havets overflade. Hvis I ønsker at tilbringe de næste dage som ægte lokale, kan det anbefales at omfavne ”leggero” som jeres nye motto. Leggero betyder at tage den med ro.
4-7.dag: På eventyr med familien i og omkring Zadar
Nyd ”leggero-livsstilen” ved jeres poolvilla eller langs Zadars smukke strande. Der er masser at opleve i og omkring Zadar, bl.a. historiske Zadar by, svømme blandt de mange vandfald i nationalparken Krka, tage på vinsmagning på en af de lokale vingårde, udforske den bjergrige nationalpark, Paklenica på en trekkingtur, og besøge Nikola Teslas fødeby, som i dag huser et museum. Det er også muligt at tage på en lang række dagsture, bl.a. en sejltur i nationalparken Kornati.
8.dag: Retur mod Danmark fra Zadar Lufthavn
Efter en uge med afslapning og fantastiske oplever sammen, kører I mod Zadar lufthavn. Her afleverer I bilerne og flyver tilbage til Danmark med ankomst samme dag

Overnatninger

2 overnatninger i to hytter i området udenfor nationalpark Plitvice
5 overnatninger i egen 10-personers villa med pool i området omkring Zadar

Begge overnatningssteder er udstyret med senge til alle, opholdsrum, køkken samt toilet/bad.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra poolvillaer (budget- til luksusvillaer) til lejlighed og resorts. Du kan se eksempler på nogle af de villaer vil tilbyder i Zadar-området i billederne på dette rejseforslag.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Kroatisk kuna (valuta)
 • Mindre vandrerygsæk
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Snorkeludstyr

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Zagreb // Zadar - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 2 x billeje i hele rejseperioden med afhentning i Zagreb og levering i Zadar inkl. fri kilometer, kasko- og ansvarsforsikring med selvrisiko på 0 kr. - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, som ikke er nævnt i programmet
 • Envejsleje på billeje som udgør cirka DKK 600,- pr. billeje
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Parkeringsafgifter

Prisbemærkning

Prisen er udregnet udfra at man er 6 voksne og 4 børn. Børnepriser gælder for børn op til 12 år.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top