Søg
Søg
Kultur og mennesker

Kultur og mennesker

Mødet med fremmede kulturer er indbegrebet af at rejse, og hvad end du for en stund lever blandt sorthårede Amazon-indianere eller kulørte masai-krigere, vil det for altid udvide dine horisonter. Når du er i øjenhøjde med de lokale, vil du opleve et land indefra – på deres præmisser. De mennesker, du møder på din rejse, vil være med til at forme din tur. Det er nemlig dem, der vil give dig de mest uventede og uforglemmelige minder med hjem i rygsækken.

Hos Jysk Rejsebureau har vi derfor udvalgt en række ture, hvor du møder fremmede kulturer, mere primitive civilisationer og kommer tættere på de lokale.
Ture med fokus på kultur og mennesker

Ture

Mødet med fremmede kulturer og mennesker giver uforglemmelige oplevelser. Mange tager på rejse for at møde andre kulturer og for at opleve, hvordan man lever i andre lande. Mange rejser ud, for at opleve noget ukendt - noget der er anderledes. Hos Jysk Rejsebureau er det også nysgerrigheden der er drivkraften bag vores arbejde.
Læs mere
Kultur-ophold

Kultur-ophold

Længere ophold i et land giver forståelse og indsigt i landet og dets befolkning. Ved at bo, arbejde eller studere indgår man på lokalbefolkningens egne præmisser.
Læs mere
Frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde

En del af det at rejse er at møde nye mennesker og især lokalbefolkningen i det land, man rejser i. Igennem frivilligt arbejde kan du fordybe dig i en kultur og dets mennesker og samtidig give noget igen.
Læs mere
Til top
Find os på: