Søg
Søg
Nam Ha Laos
Laos Luang Namtha
Laos Luang Namtha
Laos
Laos

Trek og kajak i Luang Namtha

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.325,-

Varighed: 8 dage

Tag med til et uopdaget område i Laos på grænsen til Kina. Glæd dig til at udforske den smukke natur og besøge de venlige landsbyer som du kommer igennem på din kombinerede trek og kajaktur.

Du rejser tilbage i tiden når du forlader Chiang Mai i Thailand, eller sådan føles det på denne tur, der tager dig ind hjertet af Laos. Du besøger et område tæt på den kinesiske grænse, hvor de etniske minoritetsgrupper byder dig velkommen med et smil og naturen er helt uspoleret. Glæd dig til at trekke gennem smukke skovområder, igennem venlige landsbyer inden du padler langs flodbredden og oplever området fra vandsiden.

Sæson

Det bedste tidspunkt at tage på denne tur er fra november - februar når det er tørt og ikke for varmt, men den gennemføres året rundt på nær under det Laotiske nytår (14.–16. april)Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Chiang Mai til Chiang Khong
Du bliver hentet om formiddagen mellem kl. 10-10:30 og bliver kørt til Chiang Khong. På vejen vil du såfremt tiden tillader det køre forbi det imponerende White Temple i Chiang Rai. I Chiang Khong bliver du indlogeret på et simpelt men rent guesthouse. Du skal forvente at ankomme omkring kl. 16.00 hvor du kan bruge resten af eftermiddagen og aftenen til at udforske markeder i den stille grænseby Chiang Khong.

Dag 2: Chiang Khong over grænsen til Luang Namtha
Efter morgenmaden er det tid til at krydse grænsen. Der er en lille rejseskranke på dit guesthouse, hvor du kan få vejledning i, hvordan du krydser grænsen og finder bussen til Luang Namtha. Efter du har passeret grænsen og fået dit visum skal du med minibus til togstationen (ikke inkluderet i prisen og koster ca 40,- kr.). Bussen kører ca kl 09.00 og ankommer til Luang Namtha sidst på eftermiddagen. Du bliver her hentet på busstationen og kørt hen til dit guesthouse. Resten af dagen og aftenen er på egen hånd.

Dag 3: Luang Namtha - trekking gennem skovområder med overnatning i lokale landsbyer
I dag begynder 3 dages spændende oplevelser, hvor du blandt andet besøger små landsbyer, to af dem kan man kun besøge til fods eller med båd. Turen starter i Ban Namleu landsbyen, hvorfra vandrestien går op mod højderyggen. Du kommer igennem skovområder og får undervejs forklaret, hvordan de lokale forsøger at bevare skovene. Undervejs møder du lokale på vej til og fra markedet. Natten tilbringes enten i landsbyen Ban Nam Goy eller i Ban Nalan Tai, vi fordeler sol og vind lige i forhold til de fordele landsbyerne har af at have overnattende turister.

Dag 4: Luang Namtha - Trekking over floder på udkig efter dyreliv
Morgenmaden tilberedes i landsbyen inden turen fortsætter langs Nam Ha’s bredder på udkig efter aber. Frokost spises undervejs på ”picnic style” inden floden skal krydses på bambus tømmerflåde og du kommer ind i Nam Ha nationalparken. Dit eftermiddags trek går gennem grønne rismarker over en højderyg inden du ankommer til Nam Tha floden, hvor du bliver budt velkommen og skal overnatte i en Khmu landsby.

Dag 5: Luang Namtha kajaktur
I dag skal du padle ad Nam Tha floden gennem et mere befolket område, så der er meget at kigge på langs flodbredden. Afhængig af vandstanden er der også lidt sjove ”rapids” undervejs. Turen slutter i Khmu landsbyen ved Ban Hat Nalaeng, hvor du bliver hentet og kørt tilbage til Luang Namtha i en pick-up truck. Vejen er støvet og fyldt med bump, men du er garanteret nogle rigtig flotte udsigter undervejs. Tilbage i Luang Namtha bliver du sat af ved dit overnatningssted, hvor du kan slappe af og tage dig et velfortjent bad.

Dag 6: Stille morgen inden turen går mod Pak Beng
Nyd en afslappende morgen før du skal sydpå med bus til Pak Beng.

Dag 7: Med slowboat fra Pak Beng til Luang Prabang
Dagen starter tidligt da du skal med slowboat ned ad floden til Luang Prabang – den smukke UNESCO bevarede by. Turen tager ca 7 timer, hvor du kan sidde på dækket og slappe af mens du nyder den smukke natur. Ved ankomst bliver du hentet ved færgelejet og kørt ind til byen til dit overnatningssted.

Dag 8: Luang Prabang – tid til at fortsætte din videre rejse
Nyd din morgenmad inden du tjekker ud fra dit overnatningssted og fortsætter enten på egen hånd eller med hjælp fra os på din rejse videre mod det Sydlige Laos og Cambodia eller tilbage til Thailand.Overnatning:
1 nat guesthouse i Chiang Khong
2 nætter guesthouse i Luang Namtha
1 nat guesthouse i Pak Beng
1 nat guesthouse i Luang Prabang
2 nætter i home stay


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vi anbefaler ikke turen til børn under 10 år.

Turen kan arrangeres som privat tur mod tillæg og du kan tilkøbe opgradering til hotel standard istedet for guesthouse, hvis du ønsker dette. Forhør dig hos din rejsekonsulent.


Afrejsedatoer

Turen starter hver fredag, søndag og tirsdag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.325,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Normal gruppestørrelse er fra 1 -8 deltagere.

Hvis du vil have turen garanteret som en privat tur kan dette gøres mod tillæg - forhør dig hos din rejsekonsulent om tillæg

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • Måltider: 7 x morgenmad, 3 x frokost og 2 x middag
  • Overnatninger: 5 nætter på guesthouse og 2 nætter i home stay
  • Transport: Minibus fra Chiang Mai til Luang Namtha, Songtheaw (ladvogn) fra Luang Namtha busstation til overnatningssted. Bus fra Luang Namtha til Pak Beng (via Oudomxay), båd fra Pak Beng til Luang Prabang og songtheaw fra Luang Prabang færgeleje til overnatningssted
  • Engelsktalende guide på tre dages turen i Luang Namtha og på bådtur fra Pak Beng til Luang Prabang

Prisen er eksklusiv

  • Flybilletter
  • Drikkepenge
  • Rejseforsikring
  • Transfer fra Huay Xai grænsen til busstationen ( ca 200 THB )
  • Udgifter til visum
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 22-01-2019 18:00:00 : 11916
Aarhus
22. januar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 26-02-2019 18:00:00 : 11917
Aarhus
26. februar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Se mere her
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: