Se nyhedsbrevet i en browser
 

TAG MED TIL PARADIS-ØEN MAURITIUS🏝😍

Mauritius er en sand paradis-ø med hvide sandstrande, dybblå laguner, smukke bjerge, hindutempler, indiske markeder og mange muligheder for spændende udflugter.

Hos Jysk Rejsebureau er vi eksperter i at lave rejser til Mauritius, faktisk har en af vores dygtige rejsekonsulenter, Regitze Marie Ravn Kristiansen, boet på Mauritius i en længere periode og har derfor et indgående kendskab til landet🧐📚🥾

I dette nyhedsbrev kan du se nogle af vores rejseforslag til Mauritius og få Regitzes bedste rejsetips om landet. Rejseforslagene er til inspiration, og du kan derfor få skræddersyet din rejse til Mauritius præcis som du ønsker det🙌

Skal vi hjælpe dig med at planlægge din rejse til Mauritius? Så kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15. Du kan også indhente et tilbud eller booke et møde via vores hjemmeside🤗

Se alle vores rejseforslag til Mauritius her!

Se Regitzes top 10 over oplevelser i Mauritius🤩

Rejsekonsulent, Regitze Marie Ravn Kristiansen, har boet på Mauritius i 6 måneder - nærmere bestemt Pereybere - en i lille forstad til Grand Baie, som ligger i det nordlige Mauritius. Regitze arbejdede på et incoming bureau mens hun boede der, og brugte tiden på at udforske øen. Regitze har derfor en stor viden om Mauritius, hvor hun har fået nogle fantastiske oplevelser. Regitze giver dig her sin top 10 over bedste oplevelser på Mauritius😍👇

Se Regitzes top 10 over oplevelser på Mauritius

Mauritius rundt med unikke overnatninger😍

- 11 dage fra 16.495,- pr. person v. 2. pers.
Mauritius byder på et væld af spændende og anderledes overnatningsmuligheder. På denne rejse kan du prøve tre unikke og forskelligartede overnatningssteder, som ligger på hver sin del af øen. Det giver dig mulighed for at opleve alt fra de grønne områder i midten til lagunerne i øst og de skønne strande i nord, alt imens du bor dejligt.


Se mere om rejsen og få et tilbud her!

Med familien til Mauritius😊

- 11 dage fra 12.995,- pr. person v. 2. pers. Børnepris fra 9.995,-
Tag familien med til skønne Mauritius. Nyd kvalitetstid sammen på et familievenligt resort ved det azurblå Indiske Ocean. Få sand mellem tæerne på de lækre strande og leg med ungerne i hotellets børnevenlige pool. Overnatninger er i familieværelse med soveværelser til både voksne og børn.

Se mere om familierejsen og få et tilbud her!

Rejs på egen hånd på Mauritius😎

- Rejs op til 90 dage fra 8.495,- pr. person v. 2 pers.
Kom godt fra start med denne ankomstpakke på Mauritius. Vi sørger for flybillet, lufthavnstransport og de to første overnatninger i Grand Baie området, så du bliver klar til at udforske resten af fantastiske Mauritius - og måske kombinere med et smut over på naboøen Reunion.

Se mere om rejsen og få tilbud her!

Tre-generationersrejse til Mauritius👵👱👶

- 11 dage fra 13.495,- pr. person v. 6 voksne og 2 børn. Børnepris fra 5.995,-
Vi har lavet en tur til jer, som gerne vil hygge jer med familien under varme himmelstrøg i skønne omgivelser. I bor i en hyggelig villa med god plads til alle. Villaen er beliggende på den nordvestlige del af Mauritius tæt på den lille by Pereybere, og ikke langt fra det mere travle Grand Baie. Her kan I vågne i jeres eget tempo, nyde morgenmaden på terrassen og lægge dagens planer med udsigt over havet. I rejsen er der inkluderet to biler, så I kan udforske øen som det passer jer.

Se mere om tre-generationersrejsen og få et tilbud her!

Gratis rejseinspiration!🙌

- Vi giver dig vores bedste rejsetips!
Hos Jysk Rejsebureau afholder vi løbende gratis inspirationsaftener, foredrag og webinarer.

Her vil vores erfarne rejsekonsulenter fortælle om dine muligheder for at opleve det land, du drømmer om, og give dig gode råd og tips til, hvad du skal opleve.

Vi glæder os til at dele ud af vores rejseglæde og rejseerfaring😍


Se alle foredrag og tilmeld dig her!