Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
1 dag
Ekskl. fly
Fra 995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Få en lille smagsprøve på Borneos natur og kultur på dette cykeleventyr gennem de væsentligste dele af Dusun folkets land. Cykelturen går primært via små landsbyveje med meget lidt, eller ingen, trafik. Spændingsmomentet på dette cykeleventyr bliver således tre hængebroer som skal passeres.
Undervejs på turen vil du både opleve smukke, skiftende landskaber, små skønne landsbyer samt Linangkit Cultural Village.

Bedste rejseperiode

Turen afgår hele året. De bedste måneder er fra marts til oktober.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Tamparuli – Linangkit Cultural Village – Kota Kinabalu
Du bliver hentet på dit hotel og kører i cirka 45 minutter til cykelturens startsted i Tamparuli. Ved ankomst vil du få en kort briefing af din guide før i begiver jer af sted på denne afslappende cykeltur rundt i Borneos landskab. Denne cykeltur fører dig gennem de centrale dele af Dusun folkets land, og du kommer blandt andet forbi små landsbyer som ligger langs floden, jungle plantager og kystlavland, før turen ender ved Linangkit Cultural Village, hvor vil spise en traditionel frokost. 40% af denne cykeltur foregår på jordveje og nogle af strækningerne er noget ujævne. Resten af turen foregår på små landsbyveje med meget lidt trafik. Undervejs på cykelturen skal vi passere tre hængebroer, som tilføjer turen noget spænding. (F)

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Min. 2 personer.

Marts - oktober

Prisen er inklusiv

 • Retur transfer
 • Guide
 • Cykler
 • Hjelm
 • Vand
 • Frokost.

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet t/r til Danmark
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Måltider der ikke er nævnt programmet
 • Drikkevarer
 • Oplevelser der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top