Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
2 dage
Ekskl. fly
Fra 1.895,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Højdepunktet på denne tur er at besøge og sove i et af iban folkets langhuse. Før i tiden var disse folk berygtede, blodtørstige hovedjægere, men det er mange, mange år siden. I dag er de tværtimod kendt som utroligt gæstfrie og venlige folk, der stadig holder fast ved deres unikke levemåde hvor alle bor under samme tag og gør meget for at beskytte deres rige kultur og traditioner. Du får et rigtig godt indblik i hvordan disse folk har gjort junglen til deres hjem og det bliver uden tvivl en uforglemmelig oplevelse.

Bedste rejseperiode

Turen afgår hele året. De bedste måneder er fra marts til oktober.
Monsunsæsonen er fra november til februar.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Kucing – Lemanak floden – Iban langhus
Fra Kuching kører du fire timer gennem smuk, grøn regnskov, peber- og gummiplantager. Første stop er Serian, en lille by i Sarawak som har gode forbindelser til oplandet (regnskoven) og derfor bugner det lokale marked af eksotiske frugter. Herefter fortsætter du videre til Lemanak floden hvor en langbåd sejler dig gennem regnskoven hen til langhuset, hvor du skal overnatte. Som det første aflægger du et høflighedsvisit hos husets overhoved, inden du besøger pebertræshaven og den omkringliggende skov. Om aftenen vil du få serveret et traditionelt måltid, som du spiser med langhusets beboere siddende på sivmåtter efterfulgt af en festlig aften med ceremonielle danseoptrædener. Overnatning i langhus. (F,A)
2. dag: Iban langhus – Lemanak floden – Kuching
Efter morgenmad skal du opleve meget mere af Iban folkets livsstil og traditioner. Først på programmet er en demonstration i at bruge de lange pusterør. Dernæst kommer du på en spændende tur gennem regnskoven, hvor en guide vil fortælle om hvordan stammefolkene gør brug af junglen. Du vil se hvilke planter der kan bruges til medicinske formål, hvilke frugter og blade man kan spise og hvordan samfundene udøver landbrug og fanger mad. Du stopper ved flodbanken hvor frokosten tilberedes og serveres inden du sejler ned af floden i en langbåd. Senere kører du mod Kuching hvor du ankommer sidst på eftermiddagen. (M,F)

Overnatninger

1 overnatning i langhus

Bemærkninger

Turen er egnet for alle.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Min. 2 personer

Marts - oktober

Pakkeliste

 • Vandflaske
 • Hat
 • Insektmiddel
 • Badetøj
 • Lommelygte

Prisen er inklusiv

 • Ture
 • Transport
 • Overnatning
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet t/r til Danmark
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Måltider der ikke er nævnt programmet
 • Drikkevarer
 • Oplevelser der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top