Søg
Søg
Mt. Kinabalu, Borneo
Mt. Kinabalu, Borneo
Mt. Kinabalu, Borneo
Mt. Kinabalu, Borneo

Mount Kinabalu

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.895,-

Varighed: 3 dage

En af de allerbedste oplevelser du kan få i Malaysia, er at se solen stå op over Borneo fra toppen af Mt. Kinabalu.

For rejsende med hang til eventyr og fysiske udfordringer er Mount Kinabalu et must. Med en højde på 4095 meter er denne bjergtop den højeste mellem Himalaya og Papua Ny Guinea, og toppen betragtes som et af Borneos vartegn.
Turen op på Mt. Kinabalu er en smule udfordrende og deles derfor op i tre dage. Den kulminerer i en imponerende panoramaudsigt til solopgangen over Borneo. På vejen er der rig mulighed for at opleve det enestående dyre- og planteliv som gør stedet til et meget vigtigt, og derfor beskyttet, naturområde.

Sæson

Turen afgår hele året. De bedste måneder er fra marts til oktober.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Kota Kinabalu - Kundasang
Dagen starter med en køretur på cirka 2 timer (88km) forbi karakteristiske rismarker, Dunsu landsbyer og Crocker Range højderyggen inden du når foden af Mount Kinabalu, som ligger i 1500 meters højde. Du gør et kort stop ved Nabalu markedet for at smage på de skønne frugter som dyrkes her (afhængig af sæsonen naturligvis). Ved Kinabalu Park World Heritage Site er der et besøgscenter med masser af information om dette fantastiske område og du kan besøge parken med rododendron, kødædende kandebærerplanter, orkideer, bregner, egetræer og fugle. Temperaturen her ligger på et sted mellem 14 – 25 grader. Overnatning i landsbyen Kundasang. (F,A)

2. dag: Kundasang - Laban Rata (Park HQ)
Om morgenen bliver du transporteret op til Timpohon Gate (1828 m) hvor du begynder på dagens trekkingtur på 4-6 timer med egen bjergguide. Hold øje med det enestående planteliv på vejen. Målet er jeres overnatningssted Laban Rata (sovesal med fælles badeværelse og restaurant). Her er temperaturen mellem 5 - 10 grader. (M,F,A)

3. dag: Park HQ – Kota Kinabalu
Du starter bestigningen kl. 3 om natten for at nå bjergtoppen (4095 m) inden solopgangen kl. 6, som jo er belønningen for hele den anstrengende tur. Efter denne spektakulære oplevelse og en masse fotografering begynder du turen ned til HQ hvor du ca. kl. 14.30 vil spise en sen frokost og derefter køre tilbage til Kota Kinabalu. (M,F)

Overnatning:
1 overnatning i Kundasang
1 overnatning på sovesal i Laban Rata (Park HQ)

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet. I tilfælde af aflysning af turen tilbydes en alternativ tur.


Bemærkninger

Niveauet for denne tur er krævende. Dvs. at turen kun egner sig til folk med en rigtig god kondition, og som har erfaring med at trekke (gå på klipper, 8 – 10 timers gang, 20 – 30 km, opstigning/nedstigning 1.500 m).

I tilfælde af aflysning af turen tilbydes en alternativ tur.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om man overholder de anbefalede retningslinjer på området ( tjek på ssi.dk). Du skal også være opmærksom på en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedr. fx overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres. Alle Jysk Rejsebureaus trekking turer er gennemprøvede, og vi oplever yderst sjældent, at vores rejsende får højdesyge, som påvirker oplevelsen, dog er det ekstremt vigtigt, at du går ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge ( fx kvalme, hovedpine). Lyt kun til dig selv og din krop. Højdesyge er noget, man skal tage alvorligt. I ekstreme tilfælde, hvor trekkere ignorerer symptomerne og er fortsat op af bjerget, har det haft dødelig udgang. Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Vi refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt pga. højdesyge

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.895,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Min. 2 personer.

Sværhedsgrad

Hård

Prisen er inklusiv

  • Ture og transfer
  • Overnatning og måltider ifølge program
  • Tilladelse
  • Forsikring
  • Indgangsentre
  • Certifikat
  • Bjergguide gebyr og engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

  • Kamera tillæg og andet som ikke er nævnt i inkluderet. (Bærere er mod et tillæg tilgængelige ved forespørgsel).
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Gratis rejseforedrag

Se mere her
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: