Søg
Søg
Afslapning på i hængekøjen på Dhiffushi
Lokal liv Maldiverne
Maldiverne
Maldiverne - Dhoni Cruise
For at komme til Angaga Resort skal du med vandflyver - turen tager cirka 30 minutter
Maldiverne
Surf på Maldiverne
Smuk Ø
Snorkling på Maldiverne
Sejltur på Maldiverne

Ø-hop på Maldiverne

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.415,-

Varighed: 8 dage

Du kan nu ø-hoppe blandt nogle af de smukkeste øer i verden, indsnuse stemningen på de lokale øer og udforske det farvestrålende liv under havets overflade.

Er Maldiverne også en destination for backpackere - NU er de ! Tag med på øhop, bo lokalt på guesthouses og få fantastiske oplevelser under og over vandet.
Vores 8 dages ø hop er designet så du har masser af fleksibilitet i din rejse. Vi har sørget for alt det praktiske som overnatninger og transfers og resten er op til dig.
Der er masser af aktiviteter du kan vælge at lave f.eks. dykning, solnedgangs cruises, snorkelturer, surfing, fisketure, besøg på resorts og smukke sandbanker.
Alle de guesthouses vi bruger er håndplukkede så de både tilbyder god service, komfortabel indkvartering, lokal atmosfære og ”value for money”. De har alle værelser med eget bad/toilet, aircondition, fans og ligger ved eller i gåafstand til stranden.

Sæson

Turen kan gennemføres hele året.

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Ankomst Hulhumale og transfer til dit guesthouse
Du bliver hentet i lufthavnen og din lokale guide hjælper dig videre til den lokale færge til Dhiffushi som sejler kl 14.30 og tager ca 3 timer. Når færgen lægger til står din vært klar til at tage imod dig og følge dig hen til dit guesthouse.
Dhiffushi er en lokal ø i de nordlige atoller, den er 1 km lang og 250 meter bred. Her er lidt lokale cafeer, restauranter og dykkershops. Dagen tilbringes på de smukke strande eller i det fantastiske hav.

Dag 2: Snorkling på rev
Nyd din morgenmad inden du skal på morgen snorkel tur tæt ved "turtle point" - et lokalt rev tæt ved øen. Resten af dagen er p åegen hånd. (M)

Dag 3-4: Dhiffushi på egen hånd
Efter morgenmad ligger dagene åbne for dig. Der er muligheder for at tage på snorkel -eller dykkerture og nyde solen og stranden. (M)

Dag 5: Transfer med lokal færge til Thulusdhoo
Efter tidlig morgenmad skal du med lokal færge kl. 06.30 videre til Thulusdhoo. Øen er kendt for god surfing og en rigtig hyggelig stemning. Øen er noget større end Dhiffushi og vi anbefaler at du tager på opdagelse på egen hånd. Efter ankomst til dit guesthouse kan du nyde en ekstra kop morgenkaffe og måske snuppe en lur i en af hængekøjerne på stranden. (M)

Dag 6: Eftermiddags kajaktur på Thulusdhoo
Formiddagen er på egen hånd - du kan prøve kræfter med en surf tur i bølgerne eller bare nyde livet på stranden. Om eftermiddagen er der planlagt en solnedgangstur i kajak i Det Indiske Ocean. Nyd at ro gennem de skønne laguner til en nærliggende sandbanke, hvorfra du kan nyde solnedgangen. (M)

Dag 7: Thulusdhoo på egen hånd
Surf, dyk eller få læst din bog færdig i en skyggefuld hængekøje. (M)

Dag 8: Med færge tilbage til Male
Idag slutter dit øhop og du skal med den offentlige færge tilbage til Male. Du er tilbage ca ved 11 tiden og kan fortsætte din rejse med fly eller ud på nogle af de andre fantastiske øer. (M)

Overnatning:
7 nætter på guesthouses

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Husk når du besøger og bor på de lokale øer, at Maldiverne er et muslimsk land og at der derfor er en dresscode på øerne, ligesom der ikke serveres alkohol.
Kvinder bør bære løse shorts og tshirts samt kun bade i bikini fra bikinistranden eller på de ubeboede sandbanker. Når der besøges moskeer eller lokale familier bør skuldre og knæ tildækkes.

Rejsen kan gennemføres for familier med børn i alle aldre.

Afrejsedatoer

Ankomst dag skal være tirsdag, onsdag, torsdag. lørdag eller søndag. Starter din tur en fredag eller en mandag kommer der tillæg til prisen. Efter ankomst til lufthavnen møder du din lokale guide der vil hjælpe dig videre herfra.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.415,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Turen arrangeres som privattur, men det må forventes at der er andre rejsende på de guidede ture på turbeskrivelsen.

Prisen er inklusiv

  • 7 Nætter i standard værelse på 2* guesthouse inkl. morgenmad
  • Transfer service
  • Transport mellem øerne med lokale færger.
  • Snorkel og kajaktur med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

  • Oversøiske flybilletter
  • Rejseforsikring
  • Forplejning udover det beskrevne
  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 21-03-2019 18:00:00 : 12345
København
21. marts 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 24-04-2019 18:00:00 : 12991
Aarhus
24. april 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: