Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
10 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 17.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Maldiverne beskrives ofte som et paradis på jorden og Reethi Faru Resort er ingen undtagelse. Øen ligger ikke langt med lokalfly fra Male International lufthavn, så det er nemt og hurtigt at komme ud til resortet.

Få information og fakta om Maldiverne her
Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Male, Maldivernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Male
Ved ankomst til Male vil du blive hentet i lufthavnen og med lokal fly samt speedbåd blive transporteret til Reethi Faru Resort. Et sandt paradis venter dig, smid sko og sandaler og nyd barfodslivet på øen. (A)
3.-8. dag: Reethi Faru Resort
Reethi Faru Resort udgør rammerne om din bounty-ferie på Maldiverne. Nyd livet på din terrasse og brug dagene på almindeligt stranddaseri, nyd en god bog eller tag en lur i skyggen. Ønsker du lidt mere aktivitet, kan du dykke eller snorkle til solen går ned i den fascinerende undervandsverden og snuppe en tenniskamp i skumringen. I det turkisklare vand, kan du svømme mellem koraller og fisk i alle farver, måske du er heldig at se en skildpadde langsomt svømme forbi eller spotte en legesyg delfin. Din strandvilla er smagfuldt indrettet med faciliteter som aircondition, wifi, minibar samt en lille terrasse med strandstole (M,A)
9. dag: Afrejse fra Reethi Faru Resort
Efter en skøn uge på Maldiverne går turen hjemad. Du bliver hentet på dit hotel transporteret retur til Male lufthavn. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår.(M)
10. dag: Ankomst til Danmark
Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

7 overnatninger i Deluxe Beach Villa på Reethi Faru Resort

Der findes en række forskellige værelsestyper på resortet, som du kan vælge imellem. Eksempelvis villaer med to soveværelser til familier eller de mere luksusprægede watervillas. Hør din rejsekonsulent for forskellige valgmuligheder.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag.

december - april

Pakkeliste

 • Evt. eget snorkeludstyr
 • Gode bøger
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Pænt tøj til restauranten om aftenen

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Male t/r (inkl. bagage)
 • Transfer med fly og speedbåd til og fra resortet
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Den lokale 'Green tax' (6 USD per person per nat)
 • Lokale skatter (12%) og servicegebyrer på resortet (10%)

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Der er mulighed mod merpris at opgradere fra halvpension til både helpension eller All Inclusive.
Der er mulighed mod merpris at opgradere fra indenrigsfly og speedbåd til vandflyver.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top