Søg
Søg
Snorkel med hvalhajer på Maldiverne
Smukke strande på Maldiverne
Lokal liv Maldiverne
Maldiverne

Svøm med hvalhajer på Maldiverne

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.995,-

Varighed: 4 dage

Oplev Maldiverne på en lokal ø, nyd de fantastiske strande og hop med på snorkeltur på jagt efter de majestætiske hvalhajer.

Maldiverne er nu også en destination for backpackere. Bo lokalt på guesthouses og få fantastiske oplevelser under og over vandet.
Øen du skal bo på i denne pakke er Dhigurah som ligger i de sydlige Ari atoller. Det er en af de smukkeste øer i området med en lang hvid strand, en beskyttet lagune og en sandbanke på den sydlige del. Dhigurah er kendt for sine smukke rev, hvor du kan spotte hvalhajer og manta’er.
Dit guesthouse ligger tæt på den lille landsby og i gåafstand til dykkerskolen og havnen. Der er ikke mange steder at spise ude endnu men dette ændres gradvist efterhånden som nye guesthouses bliver bygget.
Alle de guesthouses vi bruger er håndplukkede udfra komfort, god service, lokal atmosfære og at du får ”value for money”. De ligger enten direkte ud til vandet eller i en lille have og har alle eget bad/toilet, aircondition, fans og wifi (bemærk det kan variere hvor stabilt wifi er).

Sæson

Turen kan gennemføres hele året.

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Ankomst Male og transfer til Dhigurah
Du bliver hentet i lufthavnen af vores lokale agent som vil hjælpe dig med at finde din bådtransfer der tager dig til South Ari Atol. Båden sejler hver dag på nær fredag om eftermiddagen og turen tager ca to timer. Læn dig tilbage blandt frugter og grøntsager der sejles til øen og nyd den smukke udsigt – husk at hold øje med delfiner.
Velankommet på øen serveres der lokal middag på dit guesthouse.

Dag 2: Afslapning og rundtur på øen med lokal guide
Morgenen er din egen - slap af eller benyt dig af de mange vandsportsmuligheder samt snorkling og dykning. Sidst på eftermiddagen er det tid til en rundtur på øen med lokal guide. Få indblik i de lokales liv og smag på nogle af de lokale specialiteter.

Dag 3: Snorkling med hvalhajer
South Ari Atoll er kendt for den store sandsynlighed for at møde havets kæmpe – hvalhajen, der særligt holder til langs revene bag Dhigurah. Du sejler ud med den lokale båd og ser om I kan finde hvalhajerne – det hænder man ser de første par stykker efter en halv times tid men andre gange møder man kun en enkelt og nogen gange slet ingen. Når først de er spottet er det på med snorkeludstyret, så du kan opleve den vilde oplevelse det er at snorkle langs med disse kæmpe dyr.
Om aftenen er der middag hos en lokal familie

Dag 4: Transfer tilbage til Male
Efter tidlig morgenmad går din transfer tilbage til Male. Herfra kan du fortsætte din rejse på Maldiverne, videre til f.eks. Sri Lanka eller Indien eller måske hele vejen hjem.

Overnatning:
3 overnatninger på lokalt guesthouse

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Husk når du besøger og bor på de lokale øer, at Maldiverne er et muslimsk land og at der derfor er en dresscode på øerne ligesom der ikke serveres alkohol.
Kvinder bør bære løse shorts og tshirts samt kun bade i bikini fra bikinistranden eller på de ubeboede sandbanker. Når der besøges moskeer eller lokale familier bør skuldre og knæ tildækkes.

Bemærk at da der er tale om vilde dyr i naturen kan vi ikke garantere at du har møder en hvalhaj, men sandsynligheden er stor.

Hvis du ankommer en fredag er der ikke lokale færger, da det er helligdag. Der kommer derfor et tillæg til prisen på 55 USD for en speedbåd transfer.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.995,-


Prisbemærkning

Bemærk, ankommer du på en fredag er der et tillæg på USD 55 til transfer prisen, da de lokale færger ikke sejler her.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Turen arrangeres som privattur, men det må forventes at der er andre rejsende på den guide rundtur på øen samt på snorklingturen.

Prisen er inklusiv

  • 3 nætter på guesthouse
  • 2 middage
  • T/r transfer til Male
  • Tur med engelsktalende lokal guide på øen
  • Snorkeltur med mulighed for at svømme med hvalhajer med engelsktalende guide
  • Lokal skat

Prisen er eksklusiv

  • Oversøiske flybilletter
  • Rejseforsikring
  • Forplejning udover det beskrevne
  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 21-03-2019 18:00:00 : 12345
København
21. marts 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 24-04-2019 18:00:00 : 12991
Aarhus
24. april 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: