Søg
Søg
Spanskundervisning i Playa del Carmen
Overnatning på hotel i Playa del Carmen
Homestay i Playa del Carmen.
Stranden i Playa del Carmen
Mexico city til Cancun, Mexico

Lær spansk i Mexico

Varighed: 2 - 4 uger

Kombinér din rejse i Mexico med et spanskkursus i Playa del Carmen ved den smukke caribiske kyst, Riviera Maya. Nyd samtidig godt at alle de spændende udflugtsmuligheder i området med bl.a. dykning og ældgamle mayaruiner.

De fleste lande i Latinamerika er spansktalende og mange bliver på deres første rejse dertil meget overraskede over, hvor få mennesker der egentlig kan tale engelsk.

At møde lokalbefolkningen på deres eget hovedsprog, skaber øjeblikkelig stor respekt og åbner mange døre. Dit spanske behøver langt fra at være perfekt, men bare det at du prøver giver stor anerkendelse.

Playa del Carmen er en livlig ferieby ved Mexicos smukke caribiske kyst og sprogskolen ligger blot fem minutters gang fra det fortryllende azurblå hav og de skønne strande.Sæson
Hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.
Vær opmærksom på orkansæsonen, der ligger fra juni til november, hvor de fleste orkaner rammer i månederne august til oktober. Orkaner og tropiske storme påvirker mest områderne ud til Stillehavskysten, den caribiske kyst, den mexicanske golf og Yucatan halvøen.


Detaljeret beskrivelse

Standard kursus
Hvad enten du er helt nybegynder, eller blot trænger til en genopfriskning af sproget, er standard kurset i Playa Del Carmen et godt valg for dig. Kurset giver dig et perfekt grundlag for at lære sproget og samtidig er der en masse fritid, hvor du kan opleve Playa del Carmen og de spændende udflugtsmål i nærheden.
Der er maksimum 10 studerende pr. klasse på standard kurserne og oftest fordelt på mange forskellige nationaliteter. Dette giver en sjov, livlig og international atmosfære i klassen.
Du har fire daglige lektioner af 45 min. mandag til fredag.

De fire lektioner pr. dag indeholder følgende:
1 lektion – grammatik og general sprog øvelser
1 lektion – samtale
2 lektioner – læse, tekstforståelse, lytte og skrive

Kursets forløb kan variere fra gang til gang alt efter elevernes behov og kunnen. Tekster og emner er ofte taget ud fra lokale aviser og magasiner, for at give det et ekstra niveau af relevans. Der arbejdes altid med tekster der passer til elevernes niveau, for at tilsikre en god og aktiv dialog i klassen.

Intensivt kursus
Hvis du ønsker et mere fokuseret og dybdegående kursus er intensiv kurset noget for dig. Hvad enten du er helt nybegynder eller blot ønsker at genopfriske dit spanske er dette et godt valg for dig. På dette kursus er der lagt større vægt på undervisningen, som dermed også giver mindre fritid på egen hånd.
Du har seks daglige lektioner af 45 min. mandag til fredag.

De seks lektioner pr. dag indeholder følgende:
2 lektioner – grammatik og general sprog øvelser
2 lektioner – samtale
2 lektioner – læse, tekstforståelse, lytte og skrive

Én til én kursus
Én til én kurset er den hurtigste og mest intensive måde at lære på, hvad enten du er nybegynder eller skal genopfriske sproget. Måden dette forløber på er individuelt og i høj grad op til den enkelte elevs ønsker. Dette kursus er ideelt hvis du har nogle specielle fokusområder du ønsker at arbejde med. Med kun to lektioner pr. dag af 45 min. mandag til fredag, har du også stadig fint tid til at opleve områdets mange aktiviteter.

Alle kurserne starter mandag, med ankomst om søndagen og afrejse igen om lørdagen.


Overnatning:
Du kan vælge at overnatte på det hotel, hvor sprogskolen ligger eller privat hos en mexicansk familie (homestay).

Hotel:
På hotellet hvor sprogskolen er møder du andre studerende fra hele verden. Det ligger ca. 5 minutters gang fra vandet og den livlige hovedgade 5th Avenue. Der er restaurant og swimmingpool på hotellet og værelserne er udstyret med WIFI, aircondition, eget toilet/bad samt et lille køkken. Du kan bestille enkelt- eller dobbeltværelse. Rejser du alene kan du vælge dobbeltvælelse og komme til at bo sammen med en anden sprogskole-elev af samme køn.
Bemærk at der også bor andre gæster på hotellet.

Homestay:
Det er spændende at opleve hvordan dagligdagen foregår hos en mexicansk familie og samtidig får du mulighed for at bruge dine spanske gloser. Der er morgenmad inkluderet, hvis du vælger et homestay.
Bemærk der her ikke vil være WIFI og aircondition. Toilet og bad skal deles med familien. Værtsfamilierne bor ca. 20-25 minutters gang fra sprogskolen. Du kan også tage lokalbussen mod et mindre beløb.


.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Inden du begynder dit kursus skal du lave en spansktest on-line. På den måde tilsikrer skolen at du får den undervisning der passer til dit niveau.

Hvis der er nationale helligdage under dit kursus, vil der ikke være undervisning på disse dage. Der bliver ikke givet refusion for disse dage. Forhør dig om datoer hos din rejsekonsulent.

Afrejsedatoer

Sprogkurserne i Playa del Carmen starter normalt hver mandag året rundt. Der er specielle startdatoer for begynderhold i spansk. Forhør dig om startdatoer hos din rejsekonsulent.

Priser

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.
Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Gruppestørrelse

Vælg imellem gruppeundervisning (maksimum 10 personer) eller individuel undervisning (én til én).

Prisen er inklusiv

  • Standard kursus: Overnatninger enten på hotel uden kost eller på homestay med morgenmad og 20 lektioner af 45 min om ugen.
  • Intensivt kursus: Overnatninger enten på hotel uden kost eller på homestay med morgenmad og 30 lektioner af 45 min om ugen.
  • Én til én kursus: Overnatninger enten på hotel uden kost eller på homestay med morgenmad og 10 lektioner af 45 min om ugen.

Prisen er eksklusiv

  • Oversøisk flybillet Danmark t/r
  • Transport fra lufthavnen til Playa del Carmen t/r (kan tilkøbes)
  • Måltider, drikkevarer og aktiviteter
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: