Søg
Søg
Tag på backpacker-eventyr med Jysk Rejsebureau i Mexico
Santo Domingo de Guzman katedralen i Oaxaca
Det mexicanske køkken er noget af det bedste der fås
Surfing ved Puerto Escondido
Kulturen i Mexico er utrolig farverig
Gadebilledet i San Cristobal
Agua Azul vandfald
De smukke ruiner i Palenque
Campeche er en smuk og farverig by
Den imponerende og velbevarede mayaruin, Chichen Itza
Lej en cykel i Tulum og tag en tur langs kysten
Riviera Maya byder på lækre strande og det klareste vand
Tulum, Mexico
En travl aften på Avenida 5 i Playa del Carmen

Mexico på egen hånd

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: op til 90 dage

Rejs som backpacker i Mexico i eget tempo. Her kan du opleve én af verdens største byer, Mexico City, se imponerende mayaruinerruiner, prøve kræfter med Puerto Escondidos fantastiske surf-bølger, chille i de hyggelige kolonibyer Oaxaca og San Cristóbal og opleve dykning i verdensklasse ved Mexicos smukke caribiske kyst.

Bestil dine flybilletter til Mexico igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Mexico. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Mexico.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Mexico her.
Praktiske informationer om at rejse i Mexico.

Sæson

Du kan rejse i Mexico hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men landet kan sagtens besøges i denne periode alligevel.

Vær opmærksom på orkansæsonen, der ligger fra juni til november, hvor de fleste orkaner rammer i månederne august til oktober. Orkaner og tropiske storme påvirker mest områderne ud til Stillehavskysten, den caribiske kyst, den mexicanske golf og Yucatan halvøen.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Mexico her.
Praktiske oplysninger om Mexico.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Mexico

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark og ankomst til Mexico City
Afgang fra Danmark mod Mexico, hvor du afhængigt af det valgte flyselskab, ankommer om eftermiddagen. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt ind til dit hostel, der er centralt beliggende i Mexico Citys gamle bydel.

2. dag: Mexico City og besøg ved Teotihuacán ruinerne
Intet besøg i Mexico City er fuldendt uden en tur ud til Teotihuacán ruinerne, som ligger ca. 1,5 time fra Mexico City. Du har mulighed for at bestige sol- og månepyramiderne og få en fantastisk udsigt over hele ruin komplekset, hvor man mener op mod 200.000 mennesker har boet. Soltemplet er den tredje største pyramide i verden (kun to pyramider i Ægypten er højere). Det er en fantastisk historie der gemmer sig her. Glæd dig.

3.-? dag: Oplev Mexico City og resten af landet på egen hånd
Så starter din rejse på egen hånd. Du kan sagtens bruge flere dage i Mexico City, men måske har du lyst til at rejse videre. Valget er dit, men én ting er sikkert, der venter dig fantastiske oplevelser forude.

?. dag: Afrejse fra Mexico City mod Danmark
Din rejse slutter ved Cancun og når du er klar til at tage hjem, så er det herfra du skal flyve. Tidspunktet du skal være i lufthavnen afhænger af det valgte flyselskab.

?. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark er afhængig af dit valgte flyselskab.

Overnatning:
2 overnatninger i Mexico City på Amigo Hostel i 6-personers fællesværelse.

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Mexico City t/r
  • Afhentning i lufthavnen og to nætter i 6-personers dorm værelse på centralt beliggende hostel i Mexico City.
  • Tur ud til Teotihuacán ruinerne i Mexico City
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 3.920,-
Rapelling i Huasteca Potosina i Mexico

Adventure i Huasteca Potosina

Huasteca Potosina kaldes også Mexicos skjulte skat. Dette forholdsvis ukendte område nord for Mexico City byder på en fantastisk natur med turkisfarvede floder og spektakulære vandfald. Her kan du udfordre dig selv med bl.a. rapelling og waterfall jumping.

Varighed: 5 dage
fra: 4.105,-
Dykning ved Playa del Carmen

PADI dykkerkursus i Playa del Carmen

Oplev det fantastiske liv under vandet ved Mexicos caribiske kyst med et PADI Open Water dykkerkursus. Dykkerstederne i Playa Del Carmen vil give dig en helt enestående begyndelse på dit dykkereventyr med både koralrev og ferskvandshuller.

Varighed: 5 dage
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: