Søg
Søg
Burma, Ngapali
Burma, Ngapali
Burma, Ngapali
Burma, Ngapali

Ngapali Beach

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.995,-

Varighed: 4 dage

Trænger du til at komme lidt væk fra det hele og bare slappe af ved stranden, så kan vi anbefale nogle dage ved Ngapali Beach.

Ved Ngapali Beach finder du alt den fred og ro, du kan drømme om. Du får sandstrande, vajende palmer og vidunderligt badevand så langt øjet rækker – og det bedste af det hele: du får det mere eller mindre for dig selv sammenlignet med andre steder i Asien. Myanmar råder over ikke mindre end 2.000 km strand ud til den Bengalske Bugt og Andamanerhavet. Og disse strande er stadig forholdsvis uspolerede!

Sæson
Myanmar (Burma) har tropisk monsunklima, og der er derfor varmt hele året. Den køligste og behageligste tid at besøge Myanmar er fra midt i oktober frem til slutningen af februar. Regntiden er fra maj til først i oktober, hvor det kan være vanskeligt at bevæge sig omkring i de fjernereliggende egne med ringe infrastruktur. Går turen derimod til Yangon, Bagan, Mandalay og Inle Lake er regntiden ingen hindring, men medbring paraply og regntøj. Lige efter regntiden i oktober/november ligger rismarkerne som store grønne tæpper foldet ud over det centrale Myanmar, og floderne bugner af liv.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Myanmar er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Myanmar kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Fra Yangon eller Heho til Thandwe med fly
Du flyver til Thandwe fra enten Yangon eller Heho, afhængig af hvordan det passer ind i din rejse. Fra Thandaw kører en lokal chauffør dig til dit hotel ved Ngapali Beach. Her får du rig mulighed for at slappe af de næste par dage. Selvom Ngapali er den mest berømte strand i Myanmar og dermed et populært turistmål, vil du opleve, at her er overraskende stille sammenlignet med andre strandområder i sydøstasien.

2.-3. dag: Ngapali Beach
Nyd dagene på stranden, lej en cykel eller gå en tur langs stranden. Det er en sjov og anderledes oplevelse at mærke stemningen i fiskerlandsbyerne i de tidlige morgentimer, hvor fiskerne kommer tilbage med nattens fangst af kæmperejer, hummere, blæksprutter og de sølvglinsende barracudaer. Lækkerier som disse figurerer naturligvis på det lokale menukort. Det er også muligt at leje en lille båd og sejle ud til nogle af de små øer langs kysten for at snorkle eller solbade. Er du til dybhavsfiskeri, og har medbragt en stærk stang og line, er havet ud for Ngapali fyldt med kæmpe sværdfisk, "blue marlin" og barracudaer. Inde i landet er det muligt at besøge lokale landsbyer og opleve elefanter på arbejde i junglen. Selv en 18-hullers golfbane er blevet konstrueret, så der er nok at fylde dagene med - indtil det igen er tid at sætte sig til rette nær vandet for at nyde endnu en mageløs solnedgang over Den Bengalske Bugt.

4. dag: Fra Thandwe til Yangon eller Heho med fly
Efter morgenmaden kører du til lufthavnen i Thandwe for at flyve til Yangon eller Heho, hvorfra du fortsætter din rejse på egen hånd.

-

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver anden dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.995,-


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • 3 nætter på hotel
  • Indenrigsfly Yangon - Thandwe t/r
  • Transport i henhold til turprogram

Prisen er eksklusiv

  • Måltider
  • Lommepenge
  • Drikkepenge
  • Forsikringer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 1.350,-
Rabeang Pasak Tree House, Thailand

Unik oplevelse i trætoppene

Udlev din barnedrøm og overnat højt oppe i trætoppene. Du er helt tæt på naturen og de små landsbysamfund. En virkelig unik oplevelse væk fra den gængse turistrute!

Varighed: 3 dage

Gratis rejseforedrag

Myanmar (Burma): 04-04-2018 18:00:00 : 10576
København
4. april 2018 kl. 18:00

Myanmar (Burma)

Myanmar: 14-06-2018 18:00:00 : 10733
Aalborg
14. juni 2018 kl. 18:00

Myanmar

Se mere her
Til top
Find os på: