Søg
Søg
Burma
Inwa  - Myanmar

Oplevelser i og omkring Mandalay

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 695,-

Varighed: 1 dag

Mange spændende oplevelser venter dig og omkring Mandalay. Udforsk nogle af Myanmars gamle kongebyer Inwa, Sagaing og Amarapura og besøg den imponerende U Bein Bridge.

Tag på oplevelse i og omkring Mandalay med alt, hvad området har at tilbyde. Mandalay har mange spændende højdepunkter og hvis tiden tillader det, kan det anbefales at køre op til Mandalay Hill, hvorfra solnedgangen over floderne og Mandalay by er helt fantastisk. De gamle kongebyer udenfor Mandalay er også værd at se nærmere på. Amarapura er et religiøst og spirituelt område, hvor du kan opleve mange flotte klostre og hvor flere tusinde munke holder til. Nyd en tur på U Bein Bridge, som strækker sig 1,2 kilometer over Lake Taungtaman. Den er bygget omkring 1850, og er den ældste og længste teaktræsbro i verden.

Jysk Rejsebureau har masser af gode forslag til oplevelser i Mandalay. Vi anbefaler bl.a. en tur til Mandalays gamle kongebyer, Sagain og Inwa eller en uforglemmelig tur til Amarapura, U Bein Bridge og Mandalay, hvor det er en kæmpe oplevelse, når munkene ved middagstid står i kilometerlange rækker og venter på at få fyldt mad i deres skåle.


Sæson
Myanmar (Burma) har tropisk monsunklima, og der er derfor varmt hele året. Den køligste og behageligste tid at besøge Myanmar er fra midt i oktober frem til slutningen af februar. Regntiden er fra maj til først i oktober, hvor det kan være vanskeligt at bevæge sig omkring i de fjernereliggende egne med ringe infrastruktur. Går turen derimod til Yangon, Bagan, Mandalay og Inle Lake er regntiden ingen hindring, men medbring paraply og regntøj. Lige efter regntiden i oktober/november ligger rismarkerne som store grønne tæpper foldet ud over det centrale Myanmar, og floderne bugner af liv.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Myanmar er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Myanmar kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Detaljeret beskrivelse

Amarapura, U Bein Bridge og Mandalay
Dagens oplevelser starter med en kort køretur til Amarapura, en af Myanmars gamle kongebyer. Her besøger du bl.a. det enorme Mahagandayon kloster. Det er en kæmpe oplevelse, når munkene ved middagstid i deres mørkrøde kåber står i kilometerlange rækker og venter på at få fyldt mad i deres skåle. Fra klosteret går turen til verdens længste teaktræsbro, den imponerende U Bein Bridge, som krydser Taungthaman-søen. Det er en oplevelse i sig selv at slentre en tur på den ca. 1,2 km lange bro, hvorfra du kan se de lokale fiskere fange fisk i store net. Du besøger også et traditionelt værksted for silke- og bomuldsvævning, som Mandalay er meget kendt for.

Hen på eftermiddagen kører du retur til Mandalay hvor du skal på sightseeing til nogle af byens spændende højdepunkter. Mahamuni pagodaen er kendt for sin siddende Buddha, der er dækket i bladguld - senere ser du, hvordan de lokale håndværkere banker bladguld ud. Et andet højdepunkt er det smukke Shwenandaw kloster - et af de sidste træklostre i Myanmar – teaktræet var oprindeligt en del af det kongelige palads i kongebyen Inwa. Herefter besøger du Kuthodaw pagoden, kendt som verdens største bog, da pagoden rummer 729 store marmorplader med hellige buddhistiske skrifter. Hvis tiden tillader det, runder du dagens oplevelser af med at køre op til Mandalay Hill, hvorfra solnedgangen over floderne og Mandalay by er helt fantastisk.

Mandalays gamle kongebyer
Turen tager dig lidt udenfor Mandalay, hvor du i en lille træbåd krydser irriwaddy floden over til den tidligere kongelige hovedstad Inwa (også kaldt Awa). Der er ingen biler i Inwa, så området udforskes i heste(pony)vogn. I den rolige og fredfyldte atmosfære kører du rundt på de små grusveje gennem markerne, og oplever bl.a. Nan Myint vagttårnet med tilnavnet "Det skæve Tårn i Inwa" og det smukke Bonzan Kyaung kloster – et af de få bevarede teaktræsklostre i Myanmar, hvor de unge munke stadig studerer.

Herfra tager du tilbage til floden og fortsætter til Sagaing, der var hovedstad i Shan kongedømmet i det 14. århundrede. På Sagaing Hill mødes du af et fascinerende landskab med mange interessante stupaer spredt over højen og sletten. Turen slutter ved dit hotel i Mandalay.


-

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver anden dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 695,-


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Transport i henhold til turprogram
  • Engelsktalende guide
  • Sightseeing i henhold til turprogram

Prisen er eksklusiv

  • Lommepenge
  • Drikkepenge
  • Forsikringer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 1.350,-
Rabeang Pasak Tree House, Thailand

Unik oplevelse i trætoppene

Udlev din barnedrøm og overnat højt oppe i trætoppene. Du er helt tæt på naturen og de små landsbysamfund. En virkelig unik oplevelse væk fra den gængse turistrute!

Varighed: 3 dage

Gratis rejseforedrag

Myanmar (Burma): 18-04-2018 18:00:00 : 10576
København
18. april 2018 kl. 18:00

Myanmar (Burma)

Myanmar: 14-06-2018 18:00:00 : 10733
Aalborg
14. juni 2018 kl. 18:00

Myanmar

Se mere her
Til top
Find os på: