Søg
Søg
Yangon, Myanmar
Yangon, Myanmar
Yangon - Myanmar
Yangon, Myanmar
Yangon, Myanmar

Oplevelser i Yangon

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 695,-

Varighed: 1 dag

Yangon er et unikt møde mellem fortid og nutid. Byen er på én gang på vej til at blive en moderne asiatisk hovedstad, samtidigt med at den emmer af kolonitidens britisk-inspirerede arkitektur. Bag facaden og de mest besøgte attraktioner finder du et spændende og knap så kendt liv. Tag med på opdagelse i byen, hvor mange spændende oplevelser venter dig!

Tag på oplevelse i og omkring Yangon med alt, hvad Myanmars største by har at tilbyde. Med base i et centralt beliggende hotel er det let at gå på opdagelse i byen, specielt den gamle del af byen, gaderne omkring Sule pagoden hvor der er en livlig aktivitet det meste af dagen.

Yangon er et unikt møde mellem fortid og nutid. Pulsen er rolig, smilene sidder løst, og overalt mødes du af eksotiske dufte fra de mange gadekøkkener. Livet leves på gaden. Trafikken er begrænset, og derfor er det oplagt at gå rundt til fods og opleve, hvordan livet udspilles på fortove, pladser og gadehjørner.

Jysk Rejsebureau har masser af gode forslag til fede og lidt anderledes oplevelser i Yangon. Vi anbefaler bl.a. en Byrundtur i Yangon, en farverig rundtur med det lokale tog Yangon bag facaden , og en spændende tur til den anden side af Yangon River hvor du oplever kontrasten til Yangon Den anden side af Yangon River


Sæson
Myanmar (Burma) har tropisk monsunklima, og der er derfor varmt hele året. Den køligste og behageligste tid at besøge Myanmar er fra midt i oktober frem til slutningen af februar. Regntiden er fra maj til først i oktober, hvor det kan være vanskeligt at bevæge sig omkring i de fjernereliggende egne med ringe infrastruktur. Går turen derimod til Yangon, Bagan, Mandalay og Inle Lake er regntiden ingen hindring, men medbring paraply og regntøj. Lige efter regntiden i oktober/november ligger rismarkerne som store grønne tæpper foldet ud over det centrale Myanmar, og floderne bugner af liv.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Myanmar er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Myanmar kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Detaljeret beskrivelse

Byrundtur i Yangon:
Du bliver hentet ved dit hotel, hvorefter du tager ud på en spændende guidet tur rundt i Yangon. Turen starter ved Kandawgyi søen, der er omringet af en stor frodig park. En skøn oase der er et meget populært udflugtsmål blandt de lokale, som kommer for at slappe af og sludre i de grønne omgivelser. Næste stop er Botataung Pagoden, der ligger smukt og i en rolige atmosfære ved bredden af Yangon river. Byrundturen fortsætter med et besøg ved det berømte Scott marked. Her kan du købe alt fra mad, tøj og plastikspande til kunsthåndværk og ædelstene. Dagen fuldendes med et besøg ved den enorme, liggende Buddha samt slutteligt Yangons varetegn, den gyldne Shwedagon pagode, der hæver sig højt over Yangon. Et syn ingen besøgende bør gå glip af - Shwedagon er formegentlig et af de smukkeste pagodekomplekser i hele Asien.

Yangon bag facaden – en rundtur med det lokale tog
Denne farverige tur med det lokale tog tager dig med om bag facaden af Yangon. En sjov og anderledes oplevelse i et tog uden vinduer og døre hvor den friske luft strømmer ind, og de lokale hopper af og på hele tiden! Turen starter og slutter på Central Station i hjertet af Yangon. Togturen er en enestående mulighed for at få et indblik i livet i Yangon, præcis som de lokale lever det, og en fantastisk måde at deltage uden at være påtrængende. Toget tager dig også med lidt uden for byen, hvor du vil opleve, hvordan de lokale bor under meget simple forhold. Du ser folk der arbejder i markerne og kommer forbi mange af de små lokale markeder. Uden at trænge dig på får du nogle gode foto opportunitets og et godt indblik i dagligdags livet - både ombord på toget men også på og omkring togstationen i Yangon. Tilbage i det gamle down town område går du en tur med guiden, som kan fortælle dig historien bag de mange smukke, gamle kolonitidsbygninger - nogle mere vedligeholdte end andre. Langs Pansodan Street har mange af de gamle bygninger stadig en funktion i dag. Du kommer også forbi nogle sjove fortovsmarkeder, herunder dem der sælger gamle bøger og magasiner tilbage fra 1960’erne og frem til i dag. Har du lyst, kan du på egen hånd slutte dagen med et cocktail stop på det historiske Strand Hotel, inden du tager tilbage til dit hotel.

Den anden side af Yangon River
Tag på en dagstur til den anden side af Yangon River og oplev kontrasten til byen. Efter blot ti minutter med færgen kommer du til landsbyen Dala der er placeret på den sydlige bred af Yangon River. På en guidet rundtur i en trishaw (et meget populært køretøj) kommer du rundt i landsbyens gader, gennem det lokale fiskemarked og forbi hyggeligt tehuse. Der gøres også stop i landsbyen Twante, der er kendt for deres store produktion af kreamik. Her kan du se hvordan krukker i alle former og størrelser bliver produceret. Dagens sidste stop er ved Twantes varetegn, Shwe Sandaw Pagodaen. Herefter sejler du igen med den lokale færge retur til Yangon, hvor turen slutter på dit hotel.


-

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver anden dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 695,-


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Transport i henhold til turprogram
  • Engelsktalende guide
  • Sightseeing i henhold til turprogram

Prisen er eksklusiv

  • Enkelte lokal transporter foretages på egen hånd og for egen regning
  • Måltider ud over de nævnte
  • Lommepenge
  • Drikkepenge
  • Forsikringer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 1.350,-
Rabeang Pasak Tree House, Thailand

Unik oplevelse i trætoppene

Udlev din barnedrøm og overnat højt oppe i trætoppene. Du er helt tæt på naturen og de små landsbysamfund. En virkelig unik oplevelse væk fra den gængse turistrute!

Varighed: 3 dage

Gratis rejseforedrag

Myanmar (Burma): 18-04-2018 18:00:00 : 10576
København
18. april 2018 kl. 18:00

Myanmar (Burma)

Myanmar: 14-06-2018 18:00:00 : 10733
Aalborg
14. juni 2018 kl. 18:00

Myanmar

Se mere her
Til top
Find os på: