Søg
Søg
Myanmar: Inle Lake - Mandalay
Myanmar - inle Lake
Myanmar - Inle Lake
Inle Lake, Myanmar, Burma

Oplevelser ved Inle Lake

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 995,-

Varighed: 1 dag

Tag ud på eventyr på den spejlblanke Inle sø og udforsk et samfund hvor alt foregår til vands. Eller oplev det smukke tempelområde Indain der, med sine hundredevis af templer og stupaer fra det 17.århundrede, minder om en miniudgave af Angkor Wat i Cambodia.

Tag på oplevelse på og omkring Inle Lake med alt, hvad dette smukke område har at tilbyde. Med base i Nyaung Shwe kan du let tage ud på opdagelse i området. Inle Søen ligger som et stort spejl omgivet af grønklædte bjerge omkring 900 meter over havets overflade og er ca. 22 km lang og 11 km bred. Fra Nyaung Shwe kan du sejle ud på eventyr på den spejlblanke Inle sø for at udforske et samfund, hvor alt foregår til vands.

Jysk Rejsebureau har masser af gode forslag til spændende oplevelser i området. Vi anbefaler bl.a. Eventyr på Inle Lake, en dagstur der giver dig en helt unik og magisk oplevelse på Inle søen. Der gøres mange spændende stop i løbet af dagen. Eller Det eventyrlige tempelområde Indain hvor du skal ud på en sejltur op gennem nogle naturskønne kanaler med tæt vegetation. Midt i den jungleagtige atmosfære ligger Indain, der på mange måder minder om en miniudgave af Angkor Wat i Cambodia.


Sæson
Myanmar (Burma) har tropisk monsunklima, og der er derfor varmt hele året. Den køligste og behageligste tid at besøge Myanmar er fra midt i oktober frem til slutningen af februar. Regntiden er fra maj til først i oktober, hvor det kan være vanskeligt at bevæge sig omkring i de fjernereliggende egne med ringe infrastruktur. Går turen derimod til Yangon, Bagan, Mandalay og Inle Lake er regntiden ingen hindring, men medbring paraply og regntøj. Lige efter regntiden i oktober/november ligger rismarkerne som store grønne tæpper foldet ud over det centrale Myanmar, og floderne bugner af liv.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Myanmar er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Myanmar kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Detaljeret beskrivelse

Eventyr på Inle Lake
Om bord i en motoriseret langbåd sejler du ud på eventyr på den spejlblanke Inle sø for at udforske et samfund, hvor alt foregår til vands. Her finder du idylliske pælelandsbyer og majestætiske fiskere, der på akrobatisk vis balancere deres båd stående, mens de ror med den ene fod. Du ser børn i små kanoer på vej til skole, kvinder der - med en stor cigar i munden - vasker tøj på trappen og tomatmarker der flyder oven på vandet.

Første stop er ved den flydende landsby, Inn Paw Khone, hvor beboerne er kendt for deres udnyttelse af lotusblomstens stærke silke. Herfra sejler du til Nanpan, hvor den berømte burmesiske håndrullede cigar fremstilles. Du bliver heller ikke snydt for den smukke Phaungdaw Oo-pagode, der gemmer på fem små buddhaer, oprindeligt lavet i træ, men med tiden belagt med så meget bladguld, at man ikke længere kan se, hvad figurerne forestiller. Herfra zigzagger båden sig videre imellem de små flydende landsbyer og markeder til Nga Phe Chaung klosteret også kendt som ”De hoppende kattes kloster”. Navnet skyldes, at munkene tidligere dresserede katte til at springe gennem ringe og udføre små tricks. Efter besøget i klostret kan du læne dig tilbage og nyde stemningen på søen, mens du sejler tilbage til dit hotel i Nyaung Shwe.

Det eventyrlige tempelområde Indain
Turen til Indian foregår i en longtailboat, og starter med at tage dig op gennem nogle naturskønne kanaler, hvor vegetationen efterhånden bliver tættere og tættere. Midt i den jungleagtige atmosfære ligger det eventyrlige tempelområde Indain. På mange måder minder det om en miniudgave af Angkor Wat i Cambodia med hundredvis af templer og stupaer fra det 17. århundrede, der med tiden er blevet invaderet og hel- eller delvis dækket af rødder, mos og vegetation. Efter frokost går turen tilbage til dit hotel i Nyaung Shwe, men undervejs gøres stop ved nogle af de små primitive familieværksteder, som gennem generationer har udviklet særlige teknikker inden for silke, papir og den burmesiske håndrullede cigar. Måske er du heldig at møde de burmesiske padaung-kvinder. Kendetegnet ved disse kvinder er, at de bærer flere bronzekæder om deres hals. De lange halse har stor skønhedsværdi samt kulturel prestige for bjergstammen.

-

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver anden dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 995,-


Prisbemærkning

Ønskes turen uden guide koster den DKK 110,- pr. person

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Transport i henhold til turprogram
  • Engelsktalende guide
  • Sightseeing i henhold til turprogram

Prisen er eksklusiv

  • Måltider
  • Lommepenge
  • Drikkepenge
  • Forsikringer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 1.350,-
Rabeang Pasak Tree House, Thailand

Unik oplevelse i trætoppene

Udlev din barnedrøm og overnat højt oppe i trætoppene. Du er helt tæt på naturen og de små landsbysamfund. En virkelig unik oplevelse væk fra den gængse turistrute!

Varighed: 3 dage

Gratis rejseforedrag

Myanmar (Burma): 18-04-2018 18:00:00 : 10576
København
18. april 2018 kl. 18:00

Myanmar (Burma)

Myanmar: 14-06-2018 18:00:00 : 10733
Aalborg
14. juni 2018 kl. 18:00

Myanmar

Se mere her
Til top
Find os på: