Søg
Søg
Golden Rock, Myanmar
Kyaiktio, Golden Rock, Myanmar
Kyaiktio, Golden Rock, Myanmar
Kyaiktio, Golden Rock, Myanmar
Golden Rock, Myanmar
Yangon - Kyaiktiyo (Golden rock)
Kyaiktio, Golden Rock, Myanmar

The Golden Rock

Varighed: 2 dage

Den gyldne sten - The Golden Rock - er et af de vigtigste pilgrimsmål for buddhister i Myanmar!

Kinpuns gyldne sten - The Golden Rock – balancerer fascinerende på sin spids højt oppe over sletterne. Det kunne nærmest ligne, at den flyder rundt blandt skyerne, og Golden Rock er da også omgivet af både myter og fascination. For de buddhistiske pilgrimme er stedet magisk, og enhver god buddhist drømmer om en dag at kunne besøge denne helligdom. Af samme grund er stenen også blevet populær blandt rejsende. Pagoden her siges at indeholde et hår fra Buddha og buddhister fra hele landet kommer her for at bede og hylde Buddha.

Sæson
Myanmar (Burma) har tropisk monsunklima, og der er derfor varmt hele året. Den køligste og behageligste tid at besøge Myanmar er fra midt i oktober frem til slutningen af februar. Regntiden er fra maj til først i oktober, hvor det kan være vanskeligt at bevæge sig omkring i de fjernereliggende egne med ringe infrastruktur. Går turen derimod til Yangon, Bagan, Mandalay og Inle Lake er regntiden ingen hindring, men medbring paraply og regntøj. Lige efter regntiden i oktober/november ligger rismarkerne som store grønne tæpper foldet ud over det centrale Myanmar, og floderne bugner af liv.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Myanmar er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Myanmar kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Yangon – Kyaikhtiyo – The Golden Rock
Tidligt om morgenen kører du fra Yangon mod Kyaikhtiyo i Mon staten - en tur på ca. fem timer. Målet er den gyldne sten, The Golden Rock, som er et af de vigtigste pilgrimsmål for buddhister i Myanmar. På toppen af et lille bjerg balancerer den guldbelaget klippe ved siden af en lille stupa. Vejen til Golden Rock er anstrengende, men belønningen er det hele værd. Fra basecamp i Kinpun skal du med lastbil, der langsomt bevæger sig op ad bjerget. I Yatetaung, på et lille torv omgivet af en håndfuld lokale butikker, bliver du sat af for at fortsætte til fods. Det er en tur på 45-60 minutter op ad bakke, men du behøver ikke en undskyldning for at stoppe op og hvile dig undervejs. Omgivelserne og sletterne nedenfor er bevægende smukke. Så smukke, at Golden Rock i sig selv blot fungerer som prikken over i'et. Turen som helhed er en fantastisk oplevelse. Du slutter dagen med afslapning på dit hotel i Kyaikhtiyo.

2. dag: Kyaikhtiyo – Yangon
Dagen starter tidligt med en smuk solopgang over Kyaikhtiyo, inden du begynder vandreturen retur til basecamp. Herfra kører du tilbage til Yangon. Undervejs stopper du i Bago, den tidligere hovedstad i Mon staten. Her besøger du blandt andet Shwethalyaung templet, som huser en smuk 55 meter lang liggende Buddha, og Shwemawdaw pagoden, der går for at være den højeste pagode i landet. Sidst på eftermiddagen er du tilbage i Yangon.


-

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag

Priser


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.
Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Prisen er inklusiv

  • Transport i henhold til turprogram
  • 1 overnatning på hotel i Kyaikhtiyo
  • Engelsktalende guide
  • Sightseeing i henhold til turprogram

Prisen er eksklusiv

  • Måltider
  • Lommepenge
  • Drikkepenge
  • Forsikringer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 1.350,-
Rabeang Pasak Tree House, Thailand

Unik oplevelse i trætoppene

Udlev din barnedrøm og overnat højt oppe i trætoppene. Du er helt tæt på naturen og de små landsbysamfund. En virkelig unik oplevelse væk fra den gængse turistrute!

Varighed: 3 dage

Gratis rejseforedrag

Myanmar (Burma): 18-04-2018 18:00:00 : 10576
København
18. april 2018 kl. 18:00

Myanmar (Burma)

Myanmar: 14-06-2018 18:00:00 : 10733
Aalborg
14. juni 2018 kl. 18:00

Myanmar

Se mere her
Til top
Find os på: