Søg
Søg
Ganesh Himal Trek i Nepal
På trekket kommer du igennem masser af små og hyggelige landsbyer
Vejen mod Highlander pass byder op masser af flotte viewpoints
Highlander bjergpasset i 4.100 meters højde
Dette trek giver dig mulighed for at komme helt tæt på lokalbefolkningen og den nepalesiske kultur

Telttrek ved Ganesh Himal

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.790,-

Varighed: 8 dage

Ganesh Himal trekket byder på trekking med stejle opstigninger til uspolerede bjerglandsbyer, højlandsjungle og smukke udsigter til sneklædte Himalayabjerge.

Trekket er en oplevelsesrig blanding af små landsbyer med rige kulturelle oplevelser og flotte bjergudsigter - blandt andet Ganesh Himal, Langtang, Annapurna og Manaslu. Det højeste punkt undervejs er i 4.100 meter, hvorfra der er en fantastisk udsigt til Ganesh Himal bjergkæden. Bjergkæden er opkaldt efter Ganesh, den sagnomspundne hinduistiske gud med elefanthoved.

Sæson

Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året. Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er berørt af monsunregnen.

Detaljeret beskrivelse

1 dag: Kathmandu - Sole Bazaar (700m)
Du kører med bus fra Kathmandu til Sole Bazaar (cirka. 6-7 timers kørsel) - en lille landsby, hvor du kan opleve en blandet og spændende kultur. Overnatningen er under stjernehimlen i dit telt ved flodbredden. (M,F,A)

2. dag: Sole Bazaar - Kispang (1.900m)
Du starter dagen tidligt i Sole Bazaar og påbegynder din vandretur. Via stejle stier, hvor du undervejs kommer forbi flere små bjerglandsbyer, ankommer du til Kispang, hvor du overnatter. Fra Kispang har du på klare dage udsigt over Himalayas bjerge, og du har mulighed for at gå på opdagelse i den lille landsby. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 5-6 timer.

3. dag: Kispang - Gonga (2.800m)
Dagens vandring går videre op af bjergskråninger og gennem rododendron-skove til Gonga. Ved Gonga overnatter du i den friske bjergluft omgivet af flotte skovområder. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 7 timer.

4. dag: Gonga - Rupchet (3.800m)
Dagens rute består af en stejl stigning op igennem skovområder til Rupchet. Du slår lejr i et alpint område, hvor du kan nyde en flot udsigt over Langtang bjergkæden. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 5 timer.

5. dag: Rupchet – Singla Top (4.100m) – Thulo Chour (2.300m)
På femte vandredag når du hovedmålet for din trekkingtur. Det går stejlt opad i cirka to timer, til du når Singla Top i 4.100 meters højde. Herfra er der en fantastisk bjergudsigt over Himalayas tinder. Du kan blandt andet se Ganesh Himal (7.406m), Langtang (7.300m) og Manaslu (8.163m). Du har 30-45 minutter til at nyde den fantastiske panoramaudsigt over bjergene, inden du returnerer til Rupchet, hvor morgenmaden venter. Herfra forsættes nedstigningen via Gonga til Thulo Chour, hvor du sover for natten. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 8-9 timer.

6. dag: Thulo Chour - Salme (1.700m)
I dag forsætter den gradvise nedstigning igennem flotte skovområder og landterrasser til byen Salme. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 4-5 timer.

7. dag: Salme - Deurali (1.300m)
Dagens vandring fører dig gennem op- og nedstigninger – gennem skovområder og landsbyer – til den større landsby Deurali. Byens beboere er af Tamangfolket, som er en af Himalayas store stammegrupper. I byen kan du blandt andet vælge at besøge det lokale buddhistiske kloster. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 5-6 timer.

8. dag: Deurali - Kathmandu
Med bus fra Deurali køres der ad sceniske veje tilbage til Kathmandu (transporttid på cirka 6 timer). Du siger på gensyn til Himalayas bjerge og returner til landets hovedstad.


Overnatning:
Du overnatter i telt på hele trekket.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at man kun kan have 1 taske med per 2-3 deltagere på grund af det antal bærerer, som assisterer på trekket. Det er muligt, mod ekstra betaling, at få en ekstra bærer med på trekket.

Bemærk at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.
Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Turen kan ikke anbefales til børn under 12 år.

Afrejsedatoer

Dette trek kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.790,-


Prisbemærkning

I Nepal er det god skik at give drikkepenge til guide og bærere efter endt tur.

Der kan mod merpris opgraderes fra lokaltransport til jeeptransport mellem Kathmandu og trekking start og stoppunkter. Tilkøb af dette vil give en mere komfortabel transport sammen spare tid i transport. Spørg din rejsekonsulent for nærmere detaljer.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

På trekket rejser du individuelt eller i små grupper med maksimum 8 personer. Du kan mod merpris sikre dig at turen bliver arrangeret som privattur. Hør nærmere hos din rejsekonsulent.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Lokal transport til trekkingturens startsted
 • Trekkingtilladelse
 • Fuld forplejning inkl. kogt vand som drikkevand
 • Overnatninger i telt
 • Bærer (1 som kan have 1 rygsæk pr. 2-3 personer)
 • Engelsktalende guide
 • Prisen inkluderer lån af udstyr som telte, liggeunderlag, vandflaske, dunjakke og sovepose. Du er velkommen til at medbringe dit eget personlige udstyr.
 • Prisen inkluderer desuden overnatninger, måltider og forsikringer til guide og bærere.

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejseforsikring
 • Eget trekkingtøj, trekkingstøvler og sovepose
 • Personligt trekkingudstyr; f.eks pandelygte, batterier, ekstra pærer, handsker og gamacher Uforudsete udgifter
 • Drikkepenge til guide og bærere
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Nepal og Bhutan: 24-01-2019 18:00:00 : 12173
København
24. januar 2019 kl. 18:00

Nepal og Bhutan

Nepal: Everest Basecamp med dansk rejseleder: 19-02-2019 18:00:00 : 12324
Herning
19. februar 2019 kl. 18:00

Nepal: Everest Basecamp med dansk rejseleder

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder: 25-03-2019 18:00:00 : 12876
Kolding
25. marts 2019 kl. 18:00

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder

Se mere her

Servicecenter

Nepal Få hjælp og service til rejsen
Service Center, Kathmandu, Nepal
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: