Søg
Søg
Cykling i Nepal omkring Kathmandu
Mountainbike, Nepal
Mountainbiking i Kathmandu Valley
Mountainbiking i Kathmandu Valley

Mountainbiketur

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 630,-

Varighed: 1 dag

På denne udfordrende mountainbiketur kommer du igennem den smukke Kathmandu-dal, hvor du undervejs vil opleve traditionelle nepalesiske landsbysamfund og den smukke natur.

Denne mountainbiketur er til dig, der ikke har tiden til at deltage i cykelture af længere varighed, men som alligevel ønsker at opleve både spænding og eventyr på to hjul. Med en fantastisk udsigt over Kathmandu dalen vil du undervejs passere et varieret landskab og opleve smukke, traditionelle landsbyer.

Sæson

Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året. Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er berørt af monsunregnen.

Detaljeret beskrivelse

Tidligt om morgenen efter morgenmaden cykler vi fra Thamel bydelen i Kathmandu mod Tinpiple.
Herefter sættes kursen mod landsbyen, Jhor. Vi cykler off-road det meste af vejen, hvor vi har en smuk udsigt over Kathmandu dalen. Når vi når til Jhor, nyder vi vores medbragte madpakke.
Efter en god frokost cykler vi igen off-road gennem et meget varieret landskab. Sådan fortsætter vi, indtil vi når til landsbyen, Tokha. Efter et stop i Tokha går turen igen tilbage til Thamel, hvor vi startede. Det tager cirka 2 timer at cykle fra Tokha til Thamel. (F)

F = Frokost

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Bemærk, at deltagelse på mountainbiketuren er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.Afrejsedatoer

Denne dagstur kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 630,-


Prisbemærkning

I Nepal er det god skik at give guiden drikkepenge efter endt tur.


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Små grupper med maksimum 8 personer.

Sværhedsgrad

Hård

Prisen er inklusiv

  • Frokost
  • Engelsktalende guide
  • Lån af cykel og cykelhjelm

Prisen er eksklusiv

  • Flybilletter
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge til guiden
  • Rejseforsikringer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Nepal og Bhutan: 24-01-2019 18:00:00 : 12173
København
24. januar 2019 kl. 18:00

Nepal og Bhutan

Nepal: Everest Basecamp med dansk rejseleder: 19-02-2019 18:00:00 : 12324
Herning
19. februar 2019 kl. 18:00

Nepal: Everest Basecamp med dansk rejseleder

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder: 25-03-2019 18:00:00 : 12876
Kolding
25. marts 2019 kl. 18:00

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder

Se mere her

Servicecenter

Nepal Få hjælp og service til rejsen
Service Center, Kathmandu, Nepal
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: