Søg
Søg
Lokale hyrder i Upper-Mustang
Ligbrændinger og helligmænd ved Pashupatinath i Kathmandu
Hellige mænd i Kathmandu
Boudhanath stupaen i Kathmandu
Udsigten over bjergene fra Phewa Tal søen i Pokhara
Den smukke kontrast mellem sneklædte bjerge og det rå månelandskab
Udsigten over byen Kagbeni
En af mange landsbyer du passere på din vej til Lo Manthang
Den smukke og golde natur i Upper-Mustang
Den tidligere hovedstad, Lo Manthang, i kongeriget Lo
Indgangen til Lo Manthang
Kom helt tæt på de lokale, mens du vandrer gennem Upper-Mustang
SPAR 1.000,-

På eventyr i Mustang

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 21.995,-

Før: 22.995,-
Varighed: 18 dage

Dette rejseforslag tager dig på trek i Mustang - det tidligere forbudte kongedømme på det tibetanske plateau. Her venter rå natur, bjerge, små landsbyer, en imødekommende lokalbefolkning og gamle klostre.

Mustang er en af Nepals gemte skatte, og er, med sin stærke kultur og rå natur, et must for alle eventyrer. I århundreder lå kongeriget Lo (Mustang) skjult mellem Himalayas bjerge. I dag er det stadig et mytisk område dybt forankret i den tibetanske kultur. Du finder masser af små landsbyer og klostre i det nøgne landskab med eroderede klipper i brune, grå og orange nuancer. Landskabet er som i Tibet, idet Mustang ligger på Himalayas nordside med udsigter til Mt. Nilgiri, Annapurna og Dhaulagiri i læ for sommerens monsun.

Turen starter med to dage i Kathmandu. Her har du mulighed for at udforske byens hinduistiske og buddhistiske templer, tage på cykeltur, riverrafte m.m. Herefter går turen med bus til Pokhara, hvor du efter en overnatning i byen flyver til Jomsom. Herfra starter det 12 dage lange trek i Mustang. På trekket overnatter du i små hyggelige tehuse. Det højeste punkt på ruten er i 4.230 meters højde. Undervejs vandrer du igennem små landsbyer, besøger gamle klostre, oplever den rå og smukke natur samt kommer tæt på det lokale liv i denne afskårne del af Nepal. Din trekkingtur ender igen i Jomsom, hvorfra turen går tilbage med fly til Pokhara. Efter en overnatning i Pokhara går turen tilbage til Kathmandu og hjem til Danmark.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Nepal her

Sæson
Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året. Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er berørt af monsunregnen.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Afrejse fra Danmark mod Kathmandu.

2. dag: Ankomst Kathmandu
Ankomst til Kathmandu. Husk at medbringe cirka 50 USD i kontanter og to pasfotos til dit nepalesiske visum, der udstedes direkte i lufthavnen. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse i Kathmandu, hvor du har 2 overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i Kathmandu.

3. dag: Kathmandu
På egen hånd i Kathmandu. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du tager på en byrundtur, mountainbike- eller raftingtur.

4. dag: Bus fra Kathmandu til Pokhara
I dag går turen med bus fra Kathmandu til Pokhara (ca. 7 timer). Her møder du også din lokalguide for første gang, som er med helt til trekket slutter i Pokhara. Efter ankomst til Pokhara har du dagen på egen hånd.

5. dag: Pokhara - Kagbeni
Tidlig om morgenen bliver du kørt til Pokhara lufthavn og flyver mod Jomson. Fra Jomson trekker vi via Kaligandaki dalen til Kagbeni. Undervejs vil der være udsigter til Mt. Nigiri, Mt. Dhaulagiri og Mt. Tilicho. Vi overnatter i Kagbeni, en smuk gammel landsby med et gammel kloster.
Trekkingtid: Cirka 3 timer.

6. dag: Kagbeni - Chaile
Efter morgenmad trekker vi mod Chaile. Turen går gennem små landsbyer, over Kaligandaki floden og ad små bjergstier.
Trekkingtid: Cirka 7 timer.

7. dag: Chaile - Syangboche
I dag venter en hårdere opstigning til Syangboche, der ligger i 3.800 meters højde. Undervejs kommer vi gennem små landsbyer, og fra Syangboche har du en fantastisk udsigt.
Trekkingtid: Cirka 6 timer.

8. dag: Syangboche - Ghami
Dagens udfordringer bliver to bjergpas, det ene i 3850 og det andet i 3900 meters højde. Herefter går turen nedad igen til den hyggelig landsby Ghami i 3520 meters højde.
Trekkingtid: Cirka 6 timer.

9. dag: Ghami - Chharang
Dagen byder på både høje bjergpas og smukke udsigter, inden vi rammer byen Chharang.
Trekkingtid: Cirka 5 timer.

10. dag: Chharang - Lo Manthang
Efter morgenmad følger vi vejen til Lo Manthang (4 timer) eller den alternative vej via Lo Gakar, Ghar Gumba og et bjergpas i 4230 meters højde (6 timer). Lo Manthang er den gamle hovedstad i kongeriget Lo. I og omkring byen finder du klostre, det gamle kongepalads, grotter og meget mere.
Trekkingtid: Cirka 4-6 timer.

11. dag: Hviledag i Lo Manthang
Du har hele dagen til at udforske Lo Manthang.
Trekkingtid: Cirka 2 timer.

12. dag: Lo Manthang - Ghami
Efter 2 fantastiske dage i Lo Manthang vender vi snuden retur mod Jomson og overnatter i Ghami.
Trekkingtid: Cirka 8-9 timer.

13. dag: Ghami - Samar
Nyd den smukke natur og de små landsbyer på dagens trek til Samar.
Trekkingtid: Cirka 7 timer.

14. dag: Samar - Kagbeni
Sidste lange trekkingdag til Kagbeni.
Trekkingtid: Cirka 7 timer.

15. dag: Kagbeni - Jomsom
Sidste dag på trekket. Vi ankommer til Jomson ved middagstid. Resten af dagen har du på egen hånd i byen.
Trekkingtid: Cirka 3 timer.

16. dag: Jomsom - Pokhara
I dag går turen med fly fra Jomsom tilbage til Pokhara. Efter 11 dage i bjergene er der nu mulighed for afslapning i den smukke by Pokhara. Her er mulighed for at tage på mindre vandreture, paraglide, leje en båd eller bare nyde udsigten over søen Phewa Tal og bjergene.

17. dag: Pokhara - Kathmandu
I dag går turen tilbage til Kathmandu med turistbus (ca. 7 timer). Efter ankomst til Kathmandu, har du dagen på egen hånd.

18. dag: På opdagelse i Kathmandu
I dag går turen tilbage til Kathmandu med turistbus (ca. 7 timer). Efter ankomst til Kathmandu, har du dagen på egen hånd.

19. dag: Afrejse fra Kathmandu / ankomst til Danmark
Afrejse fra Kathmandu og ankomst samme dag til Danmark efter et fantastisk eventyr i Nepal.

Overnatning:
4 overnatninger på guesthouse i Kathmandu, 11 overnatninger i forskellige tehuse og 2 overnatninger på guesthouse i Pokhara.

Overalt i Nepals bjerge ligger tehuse (teahouses). Det var og er steder hvor bærere, rejsende og handelsfolk boede og spiste under meget simple vilkår. I dag er mange tehuse blevet renoveret, og standarden er blevet højere. Men det er stadig simpel indkvartering og ikke luksus.
Indkvartering er i fællesrum, og der er fælles toiletforhold.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Husk at medbringe to pasbilleder og et kopi af dit pas til trekking-tilladelsen. Dette skal afleveres på vores servicekontor i Kathmandu senest 24 timer, inden trekket starter.

Vær opmærksom på, at man kun kan have 1 taske med per 2-3 deltagere pga. det antal bærer, som er med på trekket. Det er muligt, mod ekstra betaling, at få en ekstra bærer med på trekket.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om man overholder de anbefalede retningslinjer på området ( tjek på ssi.dk). Du skal også være opmærksom på en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedr. fx overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres. Alle Jysk Rejsebureaus trekking turer er gennemprøvede, og vi oplever yderst sjældent, at vores rejsende får højdesyge, som påvirker oplevelsen, dog er det ekstremt vigtigt, at du går ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge ( fx kvalme, hovedpine). Lyt kun til dig selv og din krop. Højdesyge er noget, man skal tage alvorligt. I ekstreme tilfælde, hvor trekkere ignorerer symptomerne og er fortsat op af bjerget, har det haft dødelig udgang. Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Vi refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt pga. højdesyge

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 21.995,-

Før: 22.995,-

Prisbemærkning

I Nepal er det god skik at give drikkepenge til guide og bærere efter endt tur.

Det er muligt at tilkøbe en flybillet tilbage til Kathmandu fra Pokhara mod tillæg.

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Du rejser individuelt i Kathmandu og Pokhara. På trekket kan du komme til at rejse i små grupper med maksimum 8 personer.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Kathmandu t/r
 • 4 overnatninger på guesthouse i Kathmandu
 • Turistbus til og fra Pokhara
 • Indenrigsfly Pokhara - Jomsom t/r
 • Engelsktalende guide og bære
 • Overnatninger i tehuse
 • 2 overnatninger på guesthouse i Pokhara
 • Prisen inkluderer desuden overnatninger, måltider og forsikringer til guide og bærere.

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejseforsikring
 • Mad og drikke
 • Sovepose
 • Personligt trekkingudstyr
 • Drikkepenge til guide og bærere
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

(Førpris: ,-)
fra: 2.295,-
Kopan, Nepal

Kopan klosterophold

Har du lyst til at få et nærmere indblik i ægte buddhistisk filosofi og levemåde, så er Kopan-klostret det helt rette sted.

Varighed: 11 dage
(Førpris: ,-)
fra: 570,-
Mountainbiking i Kathmandu Valley

Mountainbiketur

På denne udfordrende mountainbiketur kommer du igennem den smukke Kathmandu-dal, hvor du undervejs vil opleve traditionelle nepalesiske landsbysamfund og den smukke natur.

Varighed: 1 dag

Gratis rejseforedrag

Nepal: 06-03-2018 18:00:00 : 10873
Aarhus
6. marts 2018 kl. 18:00

Nepal

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder: 15-05-2018 18:00:00 : 10608
Aarhus
15. maj 2018 kl. 18:00

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder

Nepal: 23-05-2018 18:00:00 : 10874
Aarhus
23. maj 2018 kl. 18:00

Nepal

Se mere her

Servicecenter

Nepal Få hjælp og service til rejsen
Service Center, Kathmandu, Nepal
Til top
Find os på: