2 dage
Ekskl. fly
Fra 2.248,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Kom med på kajakeventyr på Doubtful Sound. Bjergene rejser sig lodret op af vandet og vandfaldene drøner ud over klippesiderne. Fjorden er relativt beskyttet og vandet derfor roligt, hvilket gør den perfekt til en kajaktur. Du overnatter i telt et fredfyldt sted med udsigt til den enestående natur. Erfaring er ikke nødvendig, men en god portion gå-på-mod gør turen sjovest. En enestående chance for at komme tæt på den flotte, new zealandske natur.

Få information og fakta om New Zealand her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i New Zealand her

Bedste rejseperiode

Turen afgår dagligt året rundt i perioden 17. oktober - 20. april. Vær forberedt på, at vejret er meget omskifteligt og vådt i denne region.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Manapouri - Doubtful Sound
Fra Manapouri går turen med båd over Lake Manapouri og derefter med bus over Wilmot Pass til Doubtful Sound. Her pakkes kajakkerne og guiden giver de obligatoriske sikkerhedsinstruktioner. Resten af dagen tilbringes på fjorden. Her rejser bjergene sig lodret op af den dybe fjord, buldrende vandfald drøner ud over klippeskrænterne og forstyrrer stilheden og træer og store bregner gør klipperne grønne og levende at se på. Delfiner er ikke noget særsyn i bugten, og flere steder kan du være heldig både at se sæler og pingviner. Doutbful Sound ligger godt isoleret i forhold til det Tasmanske Hav og her er desuden en del vige og bugter, så ruten tilrettelægges efter vind og vejr. Generelt er vandet dog altid relativt roligt. Frokosten nydes et godt sted med udsigt til de enestående omgivelser. Når dagen går på held, finder guiden et godt sted at campere og alle hjælper med til at slå telte op og tilberede aftensmaden, inden en god nats søvn venter.
2. dag: Doubtful Sound - Manapouri
Efter morgenmad pakkes lejren sammen, og du sejler ind i en af bugterne og videre mod en af de største øer i den indre del af fjorden. Hvor den mere kendte fjord, Milford Sound er én - relativ kort - fjord uden vige, bugte eller øer, er Doubtful Sound meget længere, og har flere bugter og store og små øer. Efter frokost sættes kursen igen mod Manapouri - men først skal du igen med bus over Wilmot Pass og videre over Lake Manapouri.

Overnatninger

1 overnatning i telt

Bemærkninger

Deltagerne skal selv medbringe mad til turen. Du skal medbringe mad til 2 x frokost, 1 x aftensmad og 1 x morgenmad samt div. ekstra snacks.

Kajakerfaring er ikke nødvendig. Dog er det nødvendigt at du er i en vis fysisk form for at kunne deltage på turen og du skal være fortrolig med vand. Da vind og vejr er omskifteligt i denne region er en positiv holdning til pludselige ændringer eller evt. dårligt vejr vigtigt.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen afgår dagligt året rundt i perioden 17. oktober - 20. april

Gruppestørrelse

Maks. 8 personer

November - april

Pakkeliste

 • Drybags
 • Regn- eller skaljakke
 • Hue, handsker og halstørklæde
 • Evt. skiundertøj
 • Vandresko
 • Sovepose
 • Insektspray
 • Solcreme
 • Solhat og solbriller
 • Mad til turen

Prisen er inklusiv

 • Guide under hele turen
 • Kajak og udstyr (redningsvest, handsker, “spray skirt” osv),
 • Varm te og kaffe
 • Gasblus og gryder

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet Danmark-New Zealand t/r
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Mad og drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top