Søg
Søg
Billeje, New Zealand

Billeje i New Zealand

Varighed: 1 - ? dage

Det giver en dejlig følelse af frihed at have sin egen bil. Du bestemmer selv tempoet og kan stoppe, hvor du har lyst.

New Zealand har et simplet vejnet og er derfor et nemt land at køre rundt i. Landet har en utrolig smuk og meget varieret natur og byder blandt andet på spændende Maori kultur, imponerende vulkaner, spektakulære nationalparker og et fantastisk dyreliv med bl.a. hvaler, delfiner og sæler. New Zealand er også kendt for sine smukke bjerge og fjorde bl.a. Milford og Doubtful Sound. Fordelen ved at leje en bil i New Zealand er friheden. Du bestemmer selv tempoet, og hvor du har lyst til at køre hen, afhængigt af hvad du ønsker at opleve.

Detaljeret beskrivelse

Jysk Rejsebureau benytter flere biludlejningsselskaber i New Zealand og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser. Der et stort udvalgt af forskellige størrelser og modeller at vælge imellem, så vi kan altid finde en bil, der passer til dit behov. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du vælger en lidt større bil, end du egentlig havde forestillet dig. Det betaler sig med god plads og komfort til de lange ture, og prisforskellen på de enkelte modeller er ikke ret stor. Det er muligt at hente din udlejningsbil i én by og aflevere den i en anden, evt. mod et gebyr for envejsleje.

Bemærk, at bilen oftest ikke tages med på færgen mellem nord- og sydøen. Du afleverer bilen på den ene ø, tager færgen over og samler en ny lejebil op.


OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau anbefaler, at du reserverer billejen hjemmefra og køber et kort over landet.

I New Zealand køres der i venstre side af vejen.

Vær opmærksom på, at det som regel kun er tilladt at køre på asfalterede veje med udlejningsbiler. Hvis du ønsker at køre offroad, bør du leje en 4WD.

Jysk Rejsebureau anbefaler, at du får lavet et internationalt kørekort.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Priser


Prisbemærkning

Jysk rejsebureau benytter flere forskellige biludlejningsselskaber i New Zealand og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser. Der er altid mange forskellige størrelser og modeller at vælge imellem, så vi finder en bil, der passer til netop dit behov.

Forhør dig om priser og forsikringer hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.
Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: