Søg
Søg
Opnå den ultimative frihed ved at leje en camper i New Zealand
Renegade
Renegade
Trailblazer
Trailblazer
Ultima
Platinum Beach
Platinum Beach
Platinum River
Platinum River
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Campervan, New Zealand

Camper i New Zealand

Varighed: 1 - ? dage

At rejse med motorhome eller camper giver dig en masse fordele. Med denne rejseform kan du gribe de muligheder, der byder sig undervejs samtidigt med, at du kører rundt med dit hjem.

Campere og motorhomes:
Det fantastiske ved New Zealand er, at naturen er så alsidig. Du kan opleve høje, sneklædte bjerge, imponerende fjorde, lækre sandstrande, spruttende gejsere og enorme vulkaner og alt inden for en overskuelig afstand. Derfor er New Zealand et perfekt land at køre rundt i.
Det er meget populært at leje et motorhome eller en camper og køre rundt i New Zealand. Det giver en dejlig frihed, at du selv kan bestemme tempoet og kan stoppe lige præcis når og hvor, du har lyst.

En anden stor fordel er, at du ikke skal til at pakke dine ting ud, når du når frem efter en lang dag på vejen fyldt med oplevelser. Der findes et stort udvalg af rigtig gode campingpladser, hvor der er mange børnevenlige faciliteter.

Det er muligt at hente dit motorhome eller camper i én by og aflevere den i en anden by, evt. mod et envejslejegebyr.

Detaljeret beskrivelse

Jysk Rejsebureau samarbejder med mange forskellige camper- og motorhomesudbydere. Det betyder at vi kan tilbyde motorhomes og campere i forskellige prisklasser, størrelser og modeller alt efter dit behov. Se et udvalg af de camper- og motorhomemodeller Jysk Rejsebureau tilbyder i billedgalleriet ovenfor.

Alle campere og motorhomes har en standard forsikring inkluderet i prisen, men med en selvrisiko. Det er muligt at tilkøbe en bonuspakke til alle modeller som fjerner selvrisikoen og indeholder ekstra udstyr til bilerne. Der er forskel på indholdet af bonuspakkerne fra model til model. Forhør dig hos din rejsekonsulent. Jysk Rejsebureau anbefaler altid tilkøb af disse pakker.


OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Bemærk at der køres i venstre side af vejen i New Zealand.

Priser

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.
Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Til top
Find os på: