Søg
Søg
Kajaktur på Doubtful Sound

Kajaktur på Doubtful Sound

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.065,-

Varighed: 2 dage

Bjergene rejser sig lodret op af vandet og vandfaldene drøner ud over klippesiderne. Oplev det hele tæt på vandoverfladen - kom med på kajakeventyr på Doubtful Sound!

Kom med på kajakeventyr på Doubtful Sound. Bjergene rejser sig lodret op af vandet og vandfaldene drøner ud over klippesiderne. Fjorden er relativt beskyttet og vandet derfor roligt, hvilket gør den perfekt til en kajaktur. Du overnatter i telt et fredfyldt sted med udsigt til den enestående natur. Erfaring er ikke nødvendigt - men en god portion gå-på-mod gør turen sjovest. En enestående chance for at komme tæt på den flotte new zealandske natur.

Sæson

Turen afgår dagligt året rundt i perioden 17. oktober - 20. april. Vær forberedt på, at vejret er meget omskifteligt og vådt i denne region.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Manapouri - Doubtful Sound
Fra Manapouri går turen med båd over Lake Manapouri og derefter med bus over Wilmot Pass til Doubtful Sound. Her pakkes kajakkerne og guiden giver de obligatoriske sikkerhedsinstruktioner. Resten af dagen tilbringes på fjorden. Her rejser bjergene sig lodret op af den dybe fjord, buldrende vandfald drøner ud over klippeskrænterne og forstyrrer stilheden og træer og store bregner gør klipperne grønne og levende at se på. Delfiner er ikke noget særsyn i bugten, og flere steder kan du være heldig både at se sæler og pingviner. Doutbful Sound ligger godt isoleret i forhold til det Tasmanske Hav og her er desuden en del vige og bugter, så ruten tilrettelægges efter vind og vejr. Generelt er vandet dog altid relativt roligt. Frokosten nydes et godt sted med udsigt til de enestående omgivelser. Når dagen går på held, finder guiden et godt sted at campere og alle hjælper med til at slå telte op og tilberede aftensmaden, inden en god nats søvn venter.

2. dag: Doubtful Sound - Manapouri
Efter morgenmad pakkes lejren sammen, og du sejler ind i en af bugterne og videre mod en af de største øer i den indre del af fjorden. Hvor den mere kendte fjord, Milford Sound er én - relativ kort - fjord uden vige, bugte eller øer, er Doubtful Sound meget længere, og har flere bugter og store og små øer. Efter frokost sættes kursen igen mod Manapouri - men først skal du igen med bus over Wilmot Pass og videre over Lake Manapouri.

Overnatning:
1 overnatning i telt


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Deltagerne skal selv medbringe mad til turen. Du skal medbringe mad til 2 X frokost, 1 X aftensmad og 1 X morgenmad samt div. ekstra snacks.

Kajakerfaring er ikke nødvendig. Dog er det nødvendigt at du er i en vis fysisk form for at kunne deltage på turen og du skal være fortrolig med vand. Da vind og vejr er omskifteligt i denne region er en positiv holdning til pludselige ændringer eller evt. dårligt vejr vigtigt.

Afrejsedatoer

Turen afgår dagligt året rundt i perioden 17. oktober - 20. april

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.065,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • Guide under hele turen
  • Kajak og udstyr (redningsvest, handsker, “spray skirt” osv),
  • Et glas vin til maden
  • Varm te og kaffe
  • Gasblus og gryder

Prisen er eksklusiv

  • Mad og drikkevarer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: