22 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
36.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
New Zealand har noget af verdens smukkeste natur og netop naturen er også den absolut største attraktion i landet. New Zealands størrelse betyder desuden, at der ikke er mange timers kørsel fra sneklædte bjergtoppe til hvide sandstrande, hvilket gør landet til det perfekte rejsemål for en rejse, hvor I gerne vil opleve lidt af hvert.

Ruten på denne rejse er tilrettelagt således, at I netop kommer til at opleve den store diversitet i den new zealandske natur. Undervejs vil I vandre på flere af New Zealands smukkeste treks, sejle i havkajak og køre på mountainbike. Her kombineres en aktiv rejse med storslåede naturoplevelser og ikke mindst med en rejse ind i jer selv, når Lothar Friis undervejs vil guide jer til selvudvikling og selvreflektering. Rejsens overordnede fokus er at være aktiv i naturen så meget som muligt. Det er her, at sanserne forkæles og det er også i disse, smukke omgivelser – verdens bedste klasseværelse – at Lothar løbende vil sætte fokus på jeres helt egen, personlige udvikling.

Rejsen foregår i en gruppe, og her er plads til alle. Det primære for at deltage er jeres motivation. I tager afsted som en gruppe og kommer hjem som et team. Transporten undervejs vil være en god blanding af lokale busser, tog, færger og vandtaxaer og ikke mindst jeres egen bus med chauffør, der vil køre jer fra sted til sted de fleste dage. Overnatningerne er ligeledes en god blanding af hytter på lokale campingpladser, hoteller, og en enkelt nat i en vandrehytte. Nogle måltider er inkluderet (se program) mens resten er noget I selv skal handle ind til og forberede undervejs. Der er jævnligt mulighed for at holde ind ved et supermarked.

Sværhedsgrad
Moderat. En fornuftig fysisk form kræves, da I skal vandre i til tider meget kuperet og stejlt terræn. Nogle af dagstrekkene vil være lange, på 16-20 km.

Rejseleder

Rejseleder Lothar Friis
Lothar Friis er i det offentlige billede mest kendt som coachen i programmet “Ingen kære mor” og i programmet "langt ude på prærien", hvor han rejser rundt med familien i USA - begge programmer for TV2. Han har brugt en stor del af sit liv på at rejse og se verden. Lothar Friis har tilbragt 12 år i jægerkorpset, hvilket har gjort ham i stand til at håndtere ekstreme situationer i jungler, bjerge og ørken, men på trods af de store udfordringer som den slags missioner giver, har han altid følt sig hjemme i naturen, hvor han virkelig lever. De seneste 25 år har han arbejdet med mennesker. Han er intuitiv/life coach og har haft flere tusinde mennesker gennem hænderne og ofte brugt naturen, når han har undervist, for som han siger; ”Naturen er verdens bedste klasseværelse”. Lothar har de sidste par år med stor succes været rejseleder på vores rejser til Kilimanjaro med dansk rejseleder. I dag bor han i skovbrynet i Hareskoven nord for København og er far til fire.

En indre rejse
Lothar er med på turen og hans fornemste opgave er at være forberedt og skabe tryghed. Han kan desuden imødekomme og favne menneskers forskelligheder. Lothar giver undervejs redskaber til, hvordan I som gruppe udvikler jer til et velfungerende og harmonisk team. I kommer til at prøve grænser af, men vil hele tiden have støtte af Lothar. Selvudvikling og forandringsparathed er nøgleord på rejsen, samtidig med at I bliver fysisk udfordret.

Dagsprogram

Fold program ud
Dag 1 og 2: Afrejse fra Danmark og en route
I dag er der afgang fra Københavns Lufthavn. Rejsen til New Zealand tager i omegnen af 35 timer, inklusiv mellemlandinger.
Dag 3: Ankomst til New Zealand
Efter mange timers flyvning ankommer I omsider til New Zealand og Queenstown. Ankomsttidspunktet kan variere en del, alt efter hvilken flyforbindelse vi finder til gruppen. Ved ankomst er der arrangeret transport ind til Jeres overnatning for de næste to nætter. Når I alle er kommet på plads på Jeres værelser, vil der være mulighed for en stille og rolig gåtur gennem byen. Skulle nogle af Jer have glemt lidt udstyr derhjemme, vil der også være mulighed for at supplere i én af de mange outdoor-forretninger der ligger i byen og I vil også komme forbi et supermarked, hvor I kan handle til de kommende måltider. Er der stemning for det i gruppen, vil rejselederen desuden booke et bord på en lokal restaurant, så Jeres første måltid i New Zealand kan indtages i fællesskab.
Dag 4: Queenstown og vandring
Omgivet af majestætiske bjerge og beliggende ved bredden af den krystalklare Lake Wakatipu, udgør Queenstown det perfekte udgangspunkt for en aktiv rejse rundt i New Zealand. Queenstown betragtes i øvrigt som New Zealands adrenalinhovedstad og byen tiltrækker årligt flere tusinde besøgende udefra, der (næsten) alle er på jagt efter en grænseoverskridende, adrenalinfyldt oplevelse, typisk i form af enten bungy jump eller faldskærmsudspring. Og kulissen findes næsten ikke meget smukkere. Queenstown er dog mere og andet end action fra ende til anden. Ikke langt fra byen finder I flere, smukke vandeture, der bugter sig gennem den flotte natur. Dagen i dag byder netop på rejsens første vandring, når I skal ud på den korte, men smukke Queenstown hill time walk. Er man hårdt ramt af jetlag, er det selvfølgelig muligt at blive tilbage og slappe af.
Dag 5: Fra Queenstown til Wanaka
Med lokal bus går turen i dag videre til Wanaka, der ligger en times kørsel nord for Queenstown. Wanaka er i mange år blevet betragtet som Queenstowns mere rolige og ydmyg lillesøster, men der er absolut intet ydmygt over beliggenheden her, ved fantastisk smukke Lake Wanaka. På trods af, at byen er noget mindre end Queenstown, vil I her opleve, at det ikke skorter på udvalget af oplevelser. Til gengæld tiltrækker Wanaka (endnu) ikke samme antal besøgende, så byen synes roligere og mere afslappet. Efter ankomst med InterCity bussen er der en meget kort gang til Jeres hotel. Når I har fundet Jeres værelser og er kommet på plads, begiver I Jer ud på en kort gåtur ad Eely Point Track, der er en populær og meget nem gåtur, fra centrum af Wanaka og ud til Bremner Bay og Beacon Point.
Dag 6: Vandretur til Roys Peak
Så er dagen kommet for rejsens første, mere krævende vandretur, når I i dag skal bestige Roys Peak, med en højde på 1578 m. Turen er 16 km lang og I går frem og tilbage ad samme sti. Ruten tager Jer gennem landbrugsområder og alpine enge, og efter en god, stejl stigning når I Roys Peak, der kvitterer med en spektakulær udsigt ud over Lake Wanaka, Mount Aspiring og de andre, omkringliggende bjergtoppe der udgør bjergkæden Southern Alps. Det er ikke uden grund, at Roys Peak er én af de bedste dagsvandreture i New Zealand. Da vejret i dette område af New Zealand er meget omskifteligt, vil der være andre ruter I kan vandre på, såfremt det ikke skulle være muligt at bestige Roys Peak denne dag. (M)
Dag 7: Fra Wanaka til Mt. Cook
Fra maleriske Wanaka går turen i dag op i bjergene, op til majestætiske Mount Cook Nationalpark. Turen hertil foregår i egen bus med chauffør, så I bliver hentet ved Jeres hotel i Wanaka og kørt til døren når I ankommer til Mount Cook Nationalpark. Bussen og chaufføren vil herfra følge Jer hele vejen til Coromandel. Selve Mount Cook, også kaldet Aoraki på maori, er New Zealands højeste bjerg og med sine 3754 meter er det faktisk også det højeste bjerg i hele Australasien. Mount Cook Nationalpark har et areal på hele 700 km2 og næsten en tredjedel af parken er dækket af et permanent tæppe af sne og gletsjere. Efter ankomst til Jeres hotel for de næste to nætter, begiver I Jer ud på den korte vandretur der kaldes Governors Bush Walk. Turen er et nemt og overskueligt loop på bare 2 km, der tager Jer gennem en smuk bøgeskov og ud til et udsigtspunkt, hvor I vil få en smuk udsigt ud over det alpine område. (M)
Dag 8: Vandring til Muellers hut ved Mount Cook
Dagen i dag tilbringer I med at vandre i området omkring Mount Cook, når I tager den spektakulære rute til Muellers hut. Sug til Jer af det magiske bjerglandskab når I kommer forbi alpine vandløb og nyder udsigten over Mueller Lake. Hele turen, fra start til slut, er 10,5 km lang og I går frem og tilbage ad samme rute. Hvis vejret ikke tillader at vi kan gå denne rute, går vi en alternativ rute, nemlig den kendte rute Hooker Valley trek. (M)
Dag 9: Fra Mount Cook til Kaikoura
Fra de sydlige alper til det blå ocean. I dag kører I den lange tur fra Mount Cook Village, tilbage forbi Lake Pukaki, og sætter kursen mod Christchurch og op langs den New Zealandske østkyst, til den lille, charmerende kystby Kaikoura, der ligger med det sydlige Stillehav til den ene side og bjergkæden Kaikoura Ranges stort set lige i baghaven. Kaikoura er en populær destination for rejsende til New Zealand, men også for de lokale. Ved ankomst er der mulighed for at handle ind til aftensmaden og morgenmad de kommende dage og hvis I trænger til at strække benen efter køreturen er det muligt at tage på én af de mange kortere gåture i området.(M)
Dag 10: Kaikoura
Kaikoura er kendt for sit rige marineliv, hvilket bl.a. er derfor at byen er én af de mest besøgte i landet. New Zealands kontinentalsokkel er smallest ud for Kaikoura, hvilket betyder, at der blot 5 km fra kysten, under havet, befinder sig en lodret væg, der går ca. 1500 meter ned. Her er der optimale levebetingelser for et væld af forskellige havplanter, fisk og større havdyr, hvorfor Kaikoura er ét af de bedste steder til at spotte hvaler og vilde delfiner. Dagen i dag er afsat til aktiviteter til havs, så I netop har mulighed for at opleve en anden side af New Zealand. Og der er flere muligheder her i Kaikoura:
 • Hvalsafai
 • Svømme med delfiner
 • 2 timers fisketur
 • Prisen for den tur I måtte vælge er ikke inkluderet i rejsen, men vi vil kraftigt anbefale, at den pågældende aktivitet bookes hjemmefra. Dette kan bl.a. gøres på det informationsmøde I inviteres til inden afrejse. På den måde er I sikre på, at der er plads til Jer. Hvis der er nogle af Jer der ikke vil ud på havet, er der også rig mulighed for at vandre ved Kaikoura, vi kan især anbefale Kaikoura Peninsula Walkway, som er små 12 km lang. Man kan også bruge dagen på at slappe af.
  Dag 11: Coastal Pacific til Picton
  I dag skal I ikke med Jeres sædvanlige bus, når I skal videre fra Kaikoura. I stedet stiger I ombord på Coastal Pacific, én af de smukke togruter i New Zealand, og nyder en to timer lang togrejse gennem det smukke landskab. Turen tager ca. to timer. Ved ankomst til Picton Station køres I efterfølgende ned til en lille bådehavn, hvor der venter en vandtaxa der tager Jer det sidste stykke vej gennem fjorden, til Torea Bay. Herfra der er yderligere en kort køretur til Jeres hotel. I befinder Jer nu midt Queen Charlotte Sound, der er en stor kontrast til de bjergfyldte områder, som I har tilbragt de sidste mange dage i. Her er grønt og frodigt og det skaber et rigtig godt billede af den store diversitet der er i New Zealands natur. Når I er kommet til rette på Jeres værelser vil der være rig mulighed for at opleve nogle af de mange, kortere gåture i nærheden af hotellet, inden aftensmaden serveres. (A)
  Dag 12: Queen Charlotte Track og Wellington
  Denne morgen starter tidligt, da I skal ud på endnu én af New Zealands helt store vandreture, nemlig Queen Charlotte Track. Den komplette rute er på hele 70 km, I skal tilbagelægge de 21 af dem, med de smukkeste udsigter undervejs. Kl. 16 er der arrangeret transport fra den lille landsby Anakiwa tilbage til Picton, og hérfra tager I Interislander færgen fra Picton, over Cookstrædet, til Wellington. Starten på færgeoverfarten er en smuk sejlads gennem Queen Charlotte Sound, så nyd den første del af turen på dækket. Ved ankomst til Wellington køres I direkte hen til Jeres hotel for natten. (M,F)
  Dag 13: Fra Wellington til Tongariro Nationalpark
  Velkommen til New Zealands hovedstad. Af en hovedstad at være, må Wellington betragtes som én af de mindre af slagsen, men når I befinder Jer i centrum, er det ikke svært at få den helt rigtige storbyfornemmelse. Dagen starter med en gåtur gennem byen, hvor I kommer forbi de klassiske highlights, og turen slutter ved Te Papa Tongarewa, der er New Zealands nationalmuseum. Der er inkluderet entré til museet, hvor I kan få en autentisk oplevelse af landets historie og kultur. Senere på formiddagen går turen videre i Jeres bus, langs den flotte Kapitikyst og op til Tongariro Nationalpark. Med ét er i tilbage i et bjergområde, men med sikkerhed ikke et bjergområde der ligner noget I har set før. Tongariro er mest af alt en gold, alpin ødemark, men med de imponerende vulkaner Ruapehu, Ngauruhoe og Tongariro i baggrunden, gør det dette område til noget nær det smukkeste sted i hele New Zealand. Der vil være mulighed for at tage en kort vandretur undervejs på turen herop. (M)
  Dag 14: Tongariro Crossing
  Tongariro Crossing betragtes af mange som den bedste dagsvandretur i hele New Zealand. Og det er virkelig ikke uden grund! Området er råt og barskt, men samtidig utrolig smukt og der hvilker en magisk stemning over stedet. Turen er små 20 km lang fra ende til anden og I bevæger Jer først op gennem store sten og størknet lava, til I når den vulkanske højderyg. Herfra har I udsigt til fem aktive vulkaner, og hvis I graver hånden lidt ned i sandet kan I mærke varmen fra undergrunden. I går langs højderyggen og ned i selve vulkankrateret. Slutningen af vandreturen foregår gennem regnskovslignende bevoksning med store bregner og rislende vandløb - det føles som at komme til en anden verden efter lava, vulkaner og månelandskab. Det er vigtigt at være forberedt på, at Tongariro Crossing ikke kan gennemføres hvis vejret skulle være dårligt den pågældende dag.
  Dag 15: Fra Tongariro til Rotorua
  I dag forlader I atter Tongariro og sætter kursen mod nord, mod Rotorua, der er centrum i New Zealands geotermiske region. Turen hertil går forbi Lake Taupo, den største sø i New Zealand, og undervejs gøres stop ved det smukke vandfald Huka Falls. Inden I rammer Rotorua besøger I Waiotapu, som er ét af de mest kendte geotermiske områder. Ved ankomst til dagens destination, kører I direkte ud til Whakarewarewaskoven, som er ét af de ældste mountainbikeområder i New Zealand. Her er der arrangeret cykler til Jer, og de næste to timer bruges på at køre rundt i den smukke, frodige skov. Der er ruter til alle niveauer her, lige fra begynder til ekspertniveau. Der er plads til at cykle både for at nyde omgivelserne i et roligt tempo, men det er bestemt også muligt at komme ud og prøve grænser af. Efter nogle timers sjov på mountainbikes, kører I tilbage til Rotorua og til Jeres overnatningssted. Det er muligt at tilkøbe billet til Tamaki Maori Village Evening Experience til om aftenen, som er et meget flot og kulturelt maori show, der afholdes i Tamaki Maori Village, lidt udenfor Rotorua. Billetten inkluderer transport til/fra stedet og middag under showet. Det er en meget autentisk oplevelse hvor gæsterne også forventes at tage del de små lege undervejs. Det anbefales kraftigt at showet bookes hjemmefra, i god tid, da det er en meget populær oplevelse.
  Dag 16: Rotorua til Coromandel og Pinnacles Walk
  Fra Rotorua går turen i dag mod smukke Coromandel Peninsula. Ved ankomst til byen Thames står I af bussen for at begive Jer ud på rejsens sidste vandretur, en todages tur på Kauaeranga Kauri Trail, også kaldet Pinnacles Walk. Turen går igennem Kauaeranga Valley og ligger i Coromandel Forest Park. Ruten følger en gammel pakhesterute, der i det tidlige 1900-tal blev brugt til at fragte meget af det nedfældede Kauritræ på, der blev fældet i stor stil på dén tid. Området er smukt og meget frodigt og undervejs kommer I forbi smukke floder og vandfald. Natten tilbringes i vandrehytten Pinnacles Hut, som er en større hytte med sovesale. Der vil højst sandsynligt være andre rejsende der også overnatter i hytten. Aftensmad og morgenmad skal I selv medbringe på turen, til forberedelse i hytten, lige så vel som I skal huske rejsebestik, tallerkner og krus etc. Medbring blot en vandrerygsæk, sovepose og ellers det mest nødvendige på turen. Resten af Jeres baggage kan I trygt lade blive i bussen.
  Dag 17: Solopgang på Coromandel
  Denne morgen er det tidligt op og af sted fra hytten. Herfra er der ca. 40 minutters gang til toppen af Pinnacles Walk, hvor I får mulighed for at opleve en fantastisk smuk solopgang over dalen, med en 360 graders udsigt over store dele af Coromandel Peninsula og både Bay of Plenty og Hauraki Gulf. I fortsætter herfra via Billygoat Track til jeres vandretur er slut. Bussen samler Jer herefter op og I kører herefter til Jeres overnatning for de næste to nætter, ved Hot Water Beach Holiday Park. Alt efter hvordan energien og humøret er, kan I leje cykler på campingpladsen og tage på opdagelse i lokalområdet - og evt. tage en tur helt ud til stranden og dyppe Jer i det dejlige vand.
  Dag 18: Kajaktur ved Coromandel
  I dag skal I udforske den smukke kyst ved Coromandel på den bedst mulige måde, når dagen tilbringes i en havkajak. Turen er guidet og er der fokus på at nyde det smukke landskab og en dag på havet. I vil sejle igennem havgrotter, forbi gamle vulkanske øer og så kommer I selvfølgelig også forbi den ikoniske Cathedral Cove. Samtidig får I en gylden mulighed for at være helt tæt på marinelivet. Der er mulighed for at få nogle fantastiske rejsebilleder på denne dagstur, så husk at få kameraet med i en vandtæt pose. Der er ikke frokost inkluderet i dagsturen, så undervejs til opsamlingsstedet vil der være mulighed for at købe mad og drikkevarer.
  Dag 19: Fra Coromandel til Auckland
  I vinker farvel til de smukke strande og skove på Coromandel Peninsula og sætter i dag kursen mod rejsens sidste destination, Auckland. Turen tager ca. 2,5 time og I vil blive kørt direkte til Jeres hotel i centrum af byen.
  Dag 20: Auckland
  På denne, sidste hele dag i New Zealand, er der ikke planlagt de store aktiviteter. Jeres danske rejseleder vil arrangere en tur op i det ikoniske Sky Tower hvis der er stemning for det. Ellers kan I bruge dagen på sightseeing sammen med gruppen, og om aftenen vil rejselederen booke et bord på en lokal restaurant, så I kan nyde en sidste middag sammen, inden turen i morgen går hjem til Danmark. (M)
  Dag 21: Hjemrejse
  Det er på tide at sige på gensyn til fantastiske New Zealand. Umiddelbart efter frokosttid bliver I kørt ud til lufthavnen i Auckland, for sammen at flyve tilbage til Danmark. Skulle I have lyst til at forlænge rejsen og enten blive længere tid i New Zealand, eller måske flyve til Sydney, på f.eks. en storbyferie i Australien, er dette også en mulighed, mod merbetaling, og pladssituationen på flyene taget i betragtning. En forlængelse af rejsen skal arrangeres hjemmefra. (M)
  Dag 22: Hjemkomst til Danmark
  I dag ankommer I atter til Danmark efter en fantastisk rejse til New Zealand.

  Overnatninger

  7 overnatninger i hytter på campingpladser, i delt dobbeltværelse
  10 overnatninger på standard hoteller, i delt dobbeltværelse
  1 overnatning i DOC hytte på Pinnacles Walk trekket, multishare

  Det er muligt at tilkøbe singleværelser mod et tillæg, men vær opmærksom på, at det ikke er alle overnatningssteder der kan tilbyde singleværelser.

  Bemærkninger

  Det er muligt at udvide rejsen så man flyver hjem senere. Jysk Rejsebureau kan hjælpe med at skræddersy den videre rejse med f.eks. besøg i Sydney eller måske badeferie på Fiji.

  Afrejsedatoer

  Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
  Ledige pladser Rejseperiode21.11.19 - 12.12.19 Tilmeldingsfrist23-09-2019
  36.995,-
  Reserver
  Ledige pladser Rejseperiode15.03.20 - 05.04.20 Tilmeldingsfrist15-01-2020
  36.995,-
  Reserver
  Ledige pladser Rejseperiode19.11.20 - 10.12.20 Tilmeldingsfrist21-08-2020
  36.995,-
  Reserver

  Information

  Hvad er med / ikke med?

  Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

  Kan rejseforslaget ændres?

  Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

  Gruppestørrelse

  Turen gennemføres ved minimum 9, maksimum 14 deltagere.

  Næste: 21-11-2019

  Pakkeliste

  • Vandresko eller vandrestøvler
  • Dagsrygsæk til vandreture
  • Sovepose
  • Praktisk udendørs tøj
  • Varmt tøj til køligere dage og aftener
  • Kamera
  • Vandtæt pose til sejlture
  • Drikkedunk
  • Evt. kikkert
  • Solbriller
  • Solhat/kasket
  • Solcreme
  • Badetøj
  • Regnslag
  • Håndklæde
  • Personlig medicin
  • Lille lommelygte/pandelampe
  • Rejsebestik og -tallernker, -krus etc til todagesvandreturen

  Prisen er inklusiv

  • Flybillet Kastrup-Queenstown//Auckland-Kastrup
  • Rundrejse i henhold til program
  • Dansk rejseleder
  • Transfer til/fra lufthavnen i New Zealand
  • Overnatninger i henhold til program
  • Entré til nationalparker
  • Entré til attraktioner og museer ifølge program
  • Aktiviteter ifølge program
  • Vandreture ifølge program
  • Måltider ifølge program
  • Transport under hele rejsen, ifølge program
  • Lokal, engelsktalende chauffør
  • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

  Prisen er eksklusiv

  • Indrejsetilladelse til New Zealand
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Andre måltider end nævnt i programmet
  • Anden transport end nævnt i programmet
  • Andre aktiviteter end nævnt i programmet
  • Aktiviteter ved Kaikoura (skal gerne tilkøbes hjemmefra)
  • Single værelsetillæg hvis man ikke vil/kan dele værelse med andre, koster 9.195 dkr. (med undtagelse af Pinnacles Hut)
  • Drikkevarer
  • Drikkepenge
  • Personligt udstyr
  • NZeTA til New Zealand (47 NZD)

  Prisbemærkning

  Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

  Depositummet på de 2500kr. er ikke refunderbart.

  Ønsker du at forlænge din rejse efter grupperejsen med dansk rejseleder, kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at skræddersy din videre rejse.

  Det med småt

  Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

  Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

  Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

  Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


  Rejsekonsulenter

  Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

  Se alle vores gratis foredrag

  Tilmeld dig her

  Kalender

  Status
  Rejseperiode
  Frapris pr. pers.
  06.11.20 - 23.11.20
  33.995,-
  25.01.20 - 05.02.20
  23.995,-
  Til top