Søg
Søg
Tag på gruppetur til New Zealand
Hobbiton, New Zealand
Gletcher, Franz Josef, New Zealand
Tongariro, New Zealand
Lake Wanaka, New Zealand
Thunder Creek Falls, Haast Pass, New Zealand
Kajak, Cathedral Cove, Coromandel, New Zealand
Backpacker rejse i New Zealand
Solopgang, Milford Sound, New Zealand
Working Holiday visum til New Zealand
Te Puia, Rotorua, New Zealand
Rafting, Queenstown, New Zealand
Waitomo, New Zealand
Kajaktur ved Coromandel
Delfiner, New Zealand
Maorihilsen, New Zealand
Tongariro Crossing, New Zealand
Punakaiki, New Zealand
Franz Josef, New Zealand
Franz Josef, New Zealand
Church of the Good Shepherd, New Zealand
Skydiving over den smukke by Queenstown
Kaikoura, New Zealand
New Zealand
Mount Cook, New Zealand
Milford Sound, New Zealand
Rotorua, New Zealand

New Zealand - den store backpacker-rundtur

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 24.795,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 25 dage

Oplev alle New Zealands højdepunkter sammen med andre unge fra hele verden. Al transport og alle overnatninger er inkluderet.

På denne 20 dages gruppetur på New Zealand oplever du de største højdepunkter i New Zealand og får venner for livet!

På Coromandel halvøen venter en smuk vandretur og i Doubtful Sound et enestående cruise. Du skal sove på en fårefarm og i et traditionel Maori-hus. På sydøen venter en fed mountainsbiketur, og der bliver masser af tid til at udforske New Zealands adrenalin-by nr. 1: Queenstown. Se broen, hvor hele bungy-bølgen startede, og besøg Te Papa, et af verdens bedste museer, i Wellington. Indimellem er der dage med frihed til afslapning eller der er muligt at tilkøbe udflugter og aktiviteter.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i New Zealand her

Sæson

New Zealand har primært tempereret klima, og om vinteren falder der sne på sydøen. Landet kan besøges året rundt, men vejret er bedst fra september-april.

Rotorua, New Zealand

Detaljeret beskrivelse

1.-2. dag: Danmark - Auckland
Der er afrejse fra Danmark mod New Zealand. Pga. tidsforskellen ankommer du først til New Zealand dag 3. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om mulighederne.

3. dag: Ankomst til Auckland
Du ankommer til Auckland, hvor du finder til dit hostel. Du har en enkelt overnatning i Auckland.

4. dag: Auckland - Hahei (Coromandel)
Fra Auckland går turen mod Coromandel og de flotte klippeformationer ved Cathedral Cove. Området kan kun nåes til fods eller med båd, så det er frem med vandreskoene. Bagefter kan du slappe af ved Hot Water Beach. Her kan du grave din egen spa-pool i sandet. Det varme vand fra undergrunden ligger ved lavvande kun et lille spadestik nede i sandet. Natten tilbringes i hytter tæt ved stranden. (A)

5. dag: Hahei - Rotorua
Rotorua er kendt for sin rige maorikultur og den heftige termiske aktivitet i undergrunden. Her er gejsere, der sprutter og mudder, der bobler. Eftermiddagen er fri til at benytte nogle af de mange aktiviteter, byen byder på: white water rafting, zorbing eller måske en tur i den polynesiske spa. Om aftenen venter en ægte maori-oplevelse, når en lokal maoristamme byder velkommen med en traditionel “hangi” - en middag, som tilberedes i den varme undergrund. Natten tilbringes i en “marae” - et traditionelt maori-”forsamlingshus”. (M,A)

6. dag: Rotorua - Whakahoro
Dagen begynder med en svømmetur i en af områdets naturligt varme floder. På vej mod Whakahoro gøres stop ved det spektakulære Huka vandfald. Vandet her er næsten helt turkisblåt og selvom vandfaldet ikke er så højt er vandtrykket enormt og vandfaldet derfor meget imponerende. Natten tilbringes ved Blue Duck Station, som er er sandt mekka for naturelskere. Blue Duck Station er en arbejdende fåre- og kvægfarm, og du kommer med på en rundtur på farmen. Middagen serveres på farmen - og er naturligvis lokalproduceret. (M,A)

7. dag: Whakahoro - Tongariro National Park
I dag har du mulighed for at prøve kræfter med New Zealands smukkeste endags vandretur; Tongariro Crossing. Du bevæger dig først op gennem store sten og størknet lava, til du når den vulkanske højderyg. Herfra har du udsigt til frem aktive vulkaner, og hvis du graver hånden lidt ned i sandet kan du mærke varmen fra undergrunden! Du går langs højderyggen og ned i selve vulkankrateret - det føles nærmest som at gå på månen - her er helt goldt! Slutningen af vandreturen foregår gennem regnskovslignende bevoksning med store bregner og rislende vandløb - det føles som at komme til en anden verden efter lava, vulkaner og månelandskab. Har du ikke mod på Tongariro Crossing, findes der mange andre vandreruter i nationalparken. (M,A)

8. dag: Tongariro National Park - Wellington
Videre mod Wellington; New Zealands hovedstad. Brug eftermiddagen på at se nærmere på byen. Her er mange indbydende restauranter og cafeer samt museer. Du kan f.eks. besøge Te Papa, som er New Zealands interessante nationalmuseum. Det er også muligt at komme på en guidet tur i parlamentsbygningerne. (M)

9. dag: Wellington - Picton - Abel Tasman
Så er det blevet tid til at tage afsked med Nordøen, og du krydser Cook Strait kanalen med færge til Sydøen. Indsejlingen til Picton igennem Queen Charlotte Sound er i klart vejr en smuk oplevelse. Fra Picton går turen mod New Zealands berømte vindistrikt, Marlborough, hvor du naturligvis får mulighed for at smage på deres verdensberømte Sauvignon Blanc. Siden fortsætter du mod Abel Tasman, der er New Zealands mindste - men måske smukkeste - nationalpark. (M,A)

10. dag: Abel Tasman
Dagen er fri til at udforske nationalparken. Tag på vandretur eller måske en kajaktur. Nationalparken opleves i virkeligheden bedst fra vandet. De smukke strande, den tæt bevoksning, det turkisblå hav med sælkolonier - altsammen ses det bedst fra en kajak. (M)

11. dag: Abel Tasman - Hanmer Springs
Via Kahurangi og Nelson Lakes National Park går turen mod Hanmer Springs og de varme kilder. Nyd eftermiddagen i den hyggelige lille by. Iaften spiser hele gruppen sammen i Hanmer. (M,A)

12. dag: Hanmer Springs - Kaikoura
Kaikoura kan bedst betegnes som New Zealands hvalhovedstad. Men også delfiner, sæler og albatrosser findes i farvandet her udenfor kysten. Du ankommer til Kaikoura tids nok til, at du kan nå med på en hvalsafari, men du kan også vælge en gåtur langs klipperne, hvorfra du kan spotte sæler og måske delfiner lege i vandet. Natten tilbringes i Kaikoura. (M)

13. dag: Kaikoura via Christchurch til Franz Josef
Fra Kaikoura går turen via det landskab på Canterbury Plains mod Christchurch og siden over det fantastiske bjergpas, Arthur’s Pass. Udsigten er særlig smuk, når du forlader Christchurch og kører direkte mod bjergene i horistonten. På den anden side af Arthur’s Pass venter den våde og frodige vestkyst. Nogle steder falder her mere end 8 meter regn om året, hvilket tydeligt ses i landskabet; kæmpestore bregner, små vandfald, der pibler frem overalt og mos på lygtepælene. Udsigten mod det brusende hav til den ene side og de frodige klippeskråninger til den anden side er helt fænomenal. Dagens endemål er Franz Josef gletsjeren. (A)

14. dag: Franz Josef
Dagen kan bruges, som du har lyst til. Vi vil anbefale, du tager på en guidet tur på gletsjeren - der er masser af muligheder at vælge imellem. Gletsjerne her på den new zealandske vestkyst er ganske usædvanlig, idet en del af ismassivet faktisk befinder sig i regnskoven. (M)

15. dag: Franz Josef - Makaroa
Lake Matheson er muligvis New Zealands mest fotograferede sø. Bjergene i baggrunden spejler sig i det blikstille vand, og skaber muligheder for at tage det perfekte billede. Videre over Haast-passet mod Mount Aspiring National Park. Ved Makaroa, hvor der overnattes, er der tid til at afprøve nogle af områdets mange aktiviteter; trekking, jetboat eller måske en scenisk overflyvning over nationalparken og bjergene? (M,A)

16. dag: Makaroa - Queenstown
På vej mod New Zealands adrenalin-hovedstad, Queenstown gøres et stop i Wanaka, som ligger smukt helt ned til Lake Wanaka og er omgivet af bjerge på alle sider. Et perfekt sted at spise frokost! Drømmer du om at springe bungy jump får du den perfekte mulighed idag, når du gør stop ved Kawarau-broen - broen, hvor det hele startede. De næste par nætter tilbringes i Queenstown.(M)

17.-18. dag: Oplev Queenstown
Dagene er fri til du kan opleve Queenstown. Byen er et sandt adrenalin-mekka, så det er bare med at finde modet frem og kaste sig ud i eventyret.

19. dag: Queenstown - Doubtful Sound
Du forlader Queenstown - men bare rolig; der er mange oplevelser tilbage på rejsen. Doubtful Sound er en imponerende fjord med et spændende dyreliv med bl.a. pelssæler, pingviner og delfiner. Det er et enestående sted og ét af de mest afsides og uberørte steder på jorden. Før du når frem til fjorden, skal du dog først sejle over søen Manapouri og med bus over et bjergpas, inden du når frem til båden, som ligger klar ved kajen ved Doubtful Sound. Det næste døgns tid tilbringes ombord på en miniudgave af et krydstogtskib, hvorfra du udforsker Doubtful Sound. Doubtful Sound minder om Milford Sound - og så alligevel ikke. Klipperne er ikke helt så høje som ved Milford - til gengæld er vejen herud længere og mere bøvlet, så der kommer slet ikke så mange turister til Doubtful Sound som til Milford. Dagen går med at kigge efter delfiner, sejle i havkajak, tage på vandreture og nyde den afsindigt smukke natur. Du tilbringer natten ombord på skibet. Stilheden herude er næste øredøvende. Gå ud på dækket i mørket og mærk hvordan, du er næsten alene i verden! (A)

20. dag: Doubtful Sound - Queenstown
Du vågner op til samme stilhed, som du gik til ro med igår. Formiddagen bruges på fjorden, inden båden ligger til ved kajen, og du igen tager turen med bus over bjergpasset og sejler over søen Manapouri. Herfra går turen videre til Otago regionen, hvor de største guldfund fandt sted i 1800-tallet.(M,A)

21. dag: Cykeltur og fårefarm
Mange steder i New Zealand er tidligere godsbanelinier lavet om til cykelruter. Banesporene gik gennem steder, du ikke kan komme til i bil, og en cykeltur på disse nydannede cykelruter bringer dig derfor tæt på naturen - uden at blive forstyrret af bil-os eller anden trafik. Natten tilbringes på en fårefarm.(M)

22. dag: Rangitata via Christhurch til Wellington
Det meste af dagen går med transport - dog venter en scenisk flyvetur over Marlborough Sounds, når du flyver fra Picton til Wellington.

23. dag: Wellington - Auckland
Igen en dag med transport inden du iaften når Auckland. Der bliver tid til et par fotostops undervejs.(M)

24. dag: Afrejse Auckland
Der er afrejse fra Auckland mod Danmark.

25. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark efter et fantastisk eventyr.

Overnatning:
21 overnatninger på hostels, farmstay, hytter, båd

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen kan forlænges med 4 dage, hvor du besøger Bay of Islands. Kontakt din rejsekonsulent for at få mere at vide.

Turen køres i komfortabel og moderne minibus med plads til maks. 24 passagerer.

Maksimum 15 kg bagage må medbringes på turen. Rygsæk eller soft bag.

Der overnattes i hytter, på hostels osv. i flersengsværelser.

Programmet her er sommerprogrammet (oktober - marts) og har afgang fra Auckland hver tirsdag. Det er også muligt at tage på turen i den new zealandske vinter - så ser programmet bare lidt anderledes ud. Tag en snak med din rejsekonsulent.

Afrejsedatoer

Afgang fra Auckland hver søndag i perioden juni til april.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 24.795,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Maks. 24 deltagere

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Auckland t/r
 • Al transport som beskrevet
 • Alle overnatninger
 • 13 x morgenmad, 10 x middag,
 • Engelsktalende guide på hele turen
 • Hangimiddag med Maorierne og overnatning i traditionel Marae
 • Færgeoverfart mellem Nord- og Sydøen
 • Besøg på vingård
 • Entre til “hot pools” i Hanmer
 • Mountainbike-tur
 • Overnatningscruise på Doubtful Sound
 • Flyvetur fra Picton til Wellington

Prisen er eksklusiv

 • Udflugter og aktiviteter udover nævnt
 • Måltider og drikkevarer udover nævnt
 • Lommepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: