Søg
Søg
Fantastiske Tongariro National Park
Te Puia, Rotorua, New Zealand
Bungy Jump, Queenstown, New Zealand
Maorihilsen, New Zealand
Franz Josef, New Zealand
Smuk udsigt over Wellington
Nyd de mange vandreture på vejen til Milford Sound
Nyd roen og den imponerende natur mens du udforske Doubtful Sound i kajak
Flere steder på Sydøen kan du opleve de fantastisk smukke spejlsøer
Abel Tasman National Park, New Zealand
Gletsjervandring på Fox
Solopgang, Milford Sound, New Zealand
Working holiday, New Zealand
Hobbiton, New Zealand
Auckland, New Zealand

New Zealand på egen hånd

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.795,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 90 dage

Få en god begyndelse på din rejse i New Zealand med denne startpakke. Vi sørger for de to første nætter på et hostel, så du får en god start på rejsen i New Zealand.

Bestil dine flybilletter til New Zealand igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring New Zealand. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i New Zealand her
Læs mere om New Zealand her.

Sæson

New Zealand har primært tempereret klima, og om vinteren falder der sne på sydøen. Landet kan besøges året rundt, men vejret er bedst fra september-april.

Tongariro Crossing, New Zealand

Detaljeret beskrivelse

1.-2. dag: Danmark - New Zealand
Der er afrejse fra Danmark mod New Zealand. Pga. tidsforskellen ankommer du først til New Zealand dag 3. Undervejs vil der være mellemlanding, og det er muligt at gøre stop undervejs. Snak med din rejsekonsulent om mulighederne.

3. dag: Ankomst til New Zealand
Du ankommer til Auckland, hvor du finder til dit hostel. Du har to overnatninger.

4. dag: Auckland
Dagen er til rådighed til at udforske Auckland.

Herefter er tiden din egen. Her er par forslag til, hvad rejsen måske kunne indeholde:

Nord for Auckland finder ligger Bay of Islands. Dette smukke område er kendt for sine mange solskinstimer og dejlige strande. Der laves forskellige bådture i området, hvor du bliver sejlet rundt for at opleve nogle af de 144 øer, som området består af. Der er både mulighed for at se delfiner og hvaler på turene.

Et af højdepunkterne i Rotorua er at tage ud og opleve et traditionelt Maori show med tilhørende 'Hangi' middag og de termiske områder. Hvor end man befinder sig, er der tegn på geotermisk aktivitet i undergrunden. Byen er berømt og berygtet for dens stank af svovl, der hænger i luften.

Wellington har mange indbydende restauranter og cafeer samt museer. Besøg f.eks. Te Papa, som er New Zealands interessante nationalmuseum. Det er også muligt at komme på en guidet tur i parlamentsbygningerne.

Abel Tasman National Park er New Zealands mindste - men måske smukkeste - nationalpark. Tag evt. på telttur i parken og prøv kræfter med nogle af de mange vandreture. Kajakture er også et af de store højdepunkter her.

Kaikoura er sydøens hvalhovedstad. Byen er berømt for sine fastboende kaskelothvaler, der året rundt kan spottes ud for kysten. Tag med på en cirka 2 ½ times hvalsafari. I farvandet ud for kysten er der et enestående marineliv så rigt på næringsstoffer, at det tiltrækker nogle af de mest fantastiske skabninger på vores planet. Blandt andet de gigantiske og meget imponerende hvalhajer, der kan blive helt op til 20 meter lange! I løbet af sejlturen kan du desuden være heldig at se Dusky delfiner, de sjældne Hector delfiner, pelssæler og en bred variation af havfugle inklusiv den kongelige albatros.

Den new zealandske vestkyst er barsk med utrolig smuk og oftest har du udsigt til det frådende hav på den ene side og de bregnebeklædte klipper på den anden side. Den new zealandske vestkyst er det vådeste sted i New Zealand. Nogle steder falder der op til 8 meter regn. Fox & Franz Josef gletsjerne er ganske usædvanlig idet en del af ismassive faktisk befinder sig i regnskoven. Tag på en vandretur og kom tæt på gletsjeren. Det er også muligt at flyve op i helikopter for at lande på gletsjeren.

Queenstown ligger smukt placeret imellem bjergkæden 'The Remarkables' ned til Lake Wakatipu. Det er en by for alle aldre og sjæle. Byen har en hyggelig havnepromenade og et hav af forskellige restauranter, caféer og kasinoer samt en masse butikker inden for et forholdsvist lille område. Som sagt henvender denne by sig også til alle, der elsker et adrenalinrush. Her kan man bungy jumpe, hangglide, paraglide, rafte og prøve at sejle i jetboat. Lidt uden for byen ved Glenorchy, findes nogle af de steder, hvor Ringenes Herre blev optaget. En ridetur i de billedskønne omgivelser kan også anbefales.

Overnatning:
2 overnatninger på hostel

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag. Din rejse kan tilrettelægges præcis, som du ønsker det. Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med leje af camper, bil eller minicamper. Vi råder desuden over et stort udvalg af ture og udflugter såvel som hostel, B&B's, moteller og hoteller.


Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.795,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Auckland t/r
  • 2 overnatninger på hostel i Auckland
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 8.895,-
Hollyford Track, Little Homer Falls, New Zealand

Vandretur på Hollyford Track

Tre dages guidet vandretur i det smukke Fiordland. For dig som vil ud i den fantastiske new zealandske natur - men vil sove godt om natten. Turen inkluderer også en scenisk flyvetur over Milford Sound.

Varighed: 3 dage
fra: 4.895,-
Cykeltur ad Otago Rail Trail

Cykeltur langs Otago Rail Trail

Oplev den skønne natur i Otago-regionen på denne 5 dages selvguidede cykeltur. Vi sørger for cykler og overnatninger - du sætter tempoet.

Varighed: 5 dage
fra: 2.065,-
Kajaktur på Doubtful Sound

Kajaktur på Doubtful Sound

Bjergene rejser sig lodret op af vandet og vandfaldene drøner ud over klippesiderne. Oplev det hele tæt på vandoverfladen - kom med på kajakeventyr på Doubtful Sound!

Varighed: 2 dage
fra: 6.795,-
Abel Tasman National Park, New Zealand

Oplev Abel Tasman til fods

Tre dages vandretur i Abel Tasman, hvor du overnatter på gode lodges og din bagage bliver transporteret mellem overnatningsstederne.

Varighed: 3 dage
fra: 2.895,-
Solopgang, Milford Sound, New Zealand

Overnatningstur på Milford Sound

Med det flotte sejlskib The Milford Mariner kan du glæde dig til at sejle ad den spektakulære fjord Milford Sound. Gå på opdagelse i det fantastiske sceneri i gummibåde eller kajakker eller nyd udsigten fra dækket.

Varighed: 2 dage
fra: 1.875,-
Mt. Aspiring, New Zealand

Siberia Experience

Oplev den enestående natur dybt inde i Mt Aspiring National Park. Du flyver ind i dalen. På et øde sted lander du og begynder vandreturen tilbage - ud mod civilisationen igen - indtil du møder en jetboat, som sejler dig det sidste stykke tilbage til din bil.

Varighed: ½ dag
fra: 1.725,-
Med et Working holiday kan du både rejse og arbejde dig gennem New Zealand

Working Holiday visum til New Zealand

Med et Working Holiday Visum kan du kombinere din ferie til New Zealand med et arbejdsophold. Det er en fantastisk mulighed for at møde en masse nye mennesker og få nogle spændende oplevelser.

Varighed: Op til 12 måneder
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: