Søg
Søg
Med et Working holiday kan du både rejse og arbejde dig gennem New Zealand

Working Holiday visum til New Zealand

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 1.725,-

Varighed: Op til 12 måneder

Med et Working Holiday Visum kan du kombinere din ferie til New Zealand med et arbejdsophold. Det er en fantastisk mulighed for at møde en masse nye mennesker og få nogle spændende oplevelser.

New Zealand og Danmark har et samarbejde, der gør, at danske statsborgere har mulighed for at kombinere ferie og arbejde i New Zealand. Et Working Holiday Visum er gyldigt i 12 måneder, og du må arbejde op til 3 måneder hos samme arbejdsgiver. Det er et godt økonomisk supplement til din rejse rundt i New Zealand og samtidig en oplevelse for livet!

Sæson

New Zealand har primært tempereret klima, og om vinteren falder der sne på sydøen. Landet kan besøges året rundt, men vejret er bedst fra september-april.

Detaljeret beskrivelse

Jysk Rejsebureau samarbejder med Visa First, der er eksperter i arbejdsvisum. Det hele foregår nemt og hurtigt. Når du har betalt for dit visum, bliver du ringet op af Visa Firsts engelsktalende personale, og sammen gennemgår I ansøgningsskemaet.

Med en ankomstpakke i Auckland (kan tilkøbes) får du en blød landing i New Zealand. Pakken består af transfer fra lufthavnen til et hostel i Auckland, 2 overnatninger i flersengsværelse med morgenmad, information og hjælp til at finde et job og mulighed for gratis opbevaring af bagage i op til en måned.

Jysk Rejsebureau kan hjælpe dig med at skaffe et tax file nummer. Vi kan også hjælpe med at oprette en bankkonto. Denne service kan tilkøbes mod merpris.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dit visum er elektronisk og bliver registreret via dit pasnummer. Derfor er det VIGTIGT, at du rejser med det samme pas, som du har søgt visummet med.

Dit visum er gyldigt i 12 måneder og giver dig ret til at opholde dig i New Zealand i 12 måneder. Du må gerne rejse ind og ud af landetm inden for perioden.

Hvem kan søge et Working Holiday visum?
Der er et par kriterier, der skal være opfyldt, for at du kan ansøge om et arbejdsvisum:

 • Du skal være mellem 18-30 år.
 • Du skal have et dansk pas, der er gyldigt til minumum 3 måneder efter din planlagte hjemrejsedato fra New Zealand.
 • Du skal have en rejseforsikring, der dækker udgifter til evt. opstået sygdom i hele perioden, du opholder dig i New Zealand.
 • Du skal have et godt helbred, der opfylder bestemte krav.
 • Du må ikke tidligere være straffet.
 • Du må ikke medbringe børn.
 • Du skal have en returbillet ud af landet igen.
 • Du skal have penge nok til at kunne forsørge dig selv, indtil du finder arbejde. Minimum et beløb, der svarer til 4200 NZD (dette beløb kan ændre sig uden varsel).
 • Ferie på New Zealand skal være den primære årsag til besøget, arbejde må kun være den sekundære årsag.
 • Du må ikke have haft et Working Holiday Visum før.

Vær opmærksom på, at behandlingen at et Working Holiday Visum kan trække ud, hvis du;
 • Har et barn.
 • Skal arbejde inden for hospitalsvæsenet og med yngre børn.
 • Har eller har haft/fejlet specielle alvorlige sygdomme.
 • Har gennemgået en sundhedsundersøgelse af en speciel grund.
 • Har opholdt dig mere end 3 måneder inden for de sidste 5 år i et land, der vurderes til at have en høj sundhedsrisiko for tuberkulose. (Der kræves en lungescanning for at bevise, at du ikke er smittet. Lungescanningen skal foretages på udvalgte hospitaler.
 • Har været dømt for en ulovlig handling.
 • Er blevet deporteret eller bedt om at forlade et andet land.
 • Har været i militærtjeneste ud over den normale værnepligt.


Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 1 pers.

DKK 1.725,-


Prisbemærkning

Et Working Holiday Visum kan ikke refunderes, hvis din ansøgning bliver afvist.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: