14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
BEMÆRK: Nordkorea er et totalitært styre hvilket betyder at du skal overholde alle regler i landet. Små ting kan blive straffet hårdt. Er du derfor i tvivl om du vil have denne rejseoplevelse, så anbefaler Jysk Rejsebureau, at du finder et andet rejsemål.

Rejsen starter med to dages ophold i Beijing, hvor du bor centralt og nemt kan tage en løbetur forbi Den Forbudte By, Den Himmelske Fredsplads og de charmerende gader i hutongerne. Fra Beijing begynder du dit eventyr i Nordkorea i tog til Pyongyang. Du rejser i en gruppe fra og til grænsebyen Dandong og rundt i Nordkorea. I Nordkorea kommer du til at opleve hovedstaden Pyongyang og dens mange seværdigheder på en byrundtur samt en dagstur til DMZ-zonen. Highlightet på rejsen er selvfølgelig, at du deltager som løber i Pyongyang Maraton - et af verdens mest spektakulære maratonløb, som tager dig fra et fyldt Kim Il Sung Stadium og rundt i Pyongyangs gader og tilbage til hyldest og en spektakulær afslutningsceremoni på Kim Il Sung Stadium igen. Dette er en løberejse for dem, der søger det unikke, og som vil udfordre sig selv på fysisk og mentalt. Det er muligt at deltage i 5 km, 10 km, halvmaraton eller helmaraton, men det forventes at du gennemfører løbet og indenfor de fastsatte tidsgrænser.

Få information og fakta om Nordkorea her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Nordkorea her

Bedste rejseperiode

Forår og efterår er de bedste tidspunkter at besøge Nordkorea, da højsommeren kan blive utrolig varm og vinteren bidende kold.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Beijing med ankomst dagen efter.
2. dag: Ankomst Beijing
I Beijing bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, som ligger centralt i Beijing. Resten af dagen er til fri disposition. Benyt lejligheden til at se lidt mere af området omkring hotellet og få et par rejsetips til din rejse i Kina fra vores servicekontor, som ligger på hotellet.
3. dag: På eventyr i Beijing
Du har hele dagen i Beijing, hvor der er rig mulighed for at udforske byen på egen hånd eller tage en kort løbetur til Den Himmelske Fredsplads og forbi Den Forbudte By. Men byen gemmer også på andre store kulturskatte, som for eksempel Himlens Tempel Park, som er Kinas største og smukkeste tempelkompleks. Den omkringliggende park er en oase for byens borgere der kommer for at træne, spille brætspil eller bare slappe af og nyde naturen. Beijing er en spændende by at gå på indkøb i, og byen byder på utallige markeder, hvor man altid kan finde et godt tilbud. Du kan også tage på trekkingtur til den Kinesiske Mur eller besøge det fantastiske sommerpalads.
4. Dag: Med tog fra Beijing til Pyongyang
Fra togstation i Beijing sættes kurs mod Nordkorea. Togturen varer ca. 23 timer, så der er god tid til at nyde den spændende togrejse i en førsteklasseskupé. Vi anbefaler, at du medbringer mad og snacks til togrejsen (aften samt morgen/frokost). Det er også muligt at tilkøbe mad i spisevognen.
5. dag: Ankomst til Pyongyang
Toget ankommer tidligt om morgenen til Dandong, og her krydser du Sino-Korea Friendship broen til Sinuiju. Du skal forvente en to timers told- og visumkontrol af de Nordkoreanske myndigheder samt cirka to timers ventetid på stationen, da du skal skifte tog. I Dandong møder du gruppen, som du opholder dig med på hele turen rundt i Nordkorea. Fra Sinuiju ruller toget stille og roligt igennem det Nordkoreanske landskab, hvor du gennem de store vinduer kan observere landskabet, de lokale bønder og byerne. Toget ankommer sidst på eftermiddagen til Pyongyang, som er hovedstaden i Nordkorea. Her bliver du med resten af gruppen kørt til Yanggakdo Hotel, som er beliggende på sin egen lille ø. Herfra er det nemlig lettere at holde øje med turisterne, da det ikke er tilladt at forlade hotellet uden sin guide. Der er dog et udendørs område ved hotellet og en lille sti langs floden, hvor du må færdes uden din guide. På hotellet er der en bar, hvor de fleste turister mødes om aftenen, en god måde at få snakket dagens oplevelser igennem på. (F,A)
6. dag: Maraton
Det er løbsdag på et af verdens mest spektakulære maratonløb. Dagen starter med morgenmad på hotellet, hvorefter du sammen med de andre løbere i gruppen køres til Kim Il Sung Stadium. Det er muligt at løbe 5 km, 10 km, halv- eller helmaraton - det eneste der forventes, er at du gennemfører løbet og under tidsgrænserne som for 5 og 10 km er 2 timer, 2,5 time for halvmaraton og 4,5 time for helmaraton. Til lyden af 50.000 heppende nordkoreanere starter løbet på Kim Il Sung Stadium. Herefter fortsætter ruten rundt i Pyongyangs gader, som er en helt unik oplevelse. Alle distancer slutter på stadion igen, hvor du får udleveret en medalje for gennemførelse af løbet. Løbet slutter med en afslutningsceremoni og medaljeoverraskelse. Gruppen kører sammen fra stadion og nyder aftensmad og en velfortjent drink/øl ude i byen. (M,F,A)
7. dag: Dagstur til DMZ og Kaesong
Med lidt ømme stænger fortsætter du med gruppen på dagstur til den demilitariserede zone (DMZ), som er en 240 km lang og 2 km bred strækning, der adskiller Nord- og Sydkorea. Denne grænse siges at være den mest bevogtede i hele verden. I Panmunjom kan du opleve nordkoreanske soldater stå overfor sydkoreanske og amerikanske soldater ved grænsen. Der er bygget barakker, hvor den ene halvdel ligger i nord og den anden i syd. Her blev våbenhvilen underskrevet i 1953, og her afholdes der møder mellem Nord- og Sydkorea. Der er endda afmærket på mødebordet, hvor grænsen går, og du kan derfor stå med et ben i hvert land. Fra DMZ går turen til Kaesong, Koreas historiske hovedstad frem til 1500-tallet. Kaesong har det største antal militære styrker i verden, selvom man ikke lige får det indtryk, når man besøger den fredelige by. Du besøger Koryo Museet, som har en stor samling af buddhistiske genstande og keramik. Det er muligt at handle lidt propagandamateriale (plakater, postkort, m.m.) i en butik ved museet. Lige uden for Kaesong besøger du også Kong Kongmins grav, han regerede fra 1352-1374. Graven er på forunderlig vis stadig intakt, på trods af alle krigene og invasionerne gennem tiden. Du spiser frokost, inden du tager tilbage til Pyongyang. I Pyongyang besøger du, sammen med gruppen, Tower of Juche Idea, tager en rundtur i Pyongyangs metro og hylder de enorme bronze statuer af Kim Jong Il og hans far ved Mansudae Monument (de lokale indbyggere lægger blomster for foden af statuen og bukker for den, dette forventes også af turisterne). Middagen foregår på en af Pyongyangs mest populære restauranter, Duck BBQ Restaurant. (M,F,A)
8. dag: Byrundtur i Pyongyang
Dagen bruger du med gruppen og din guide i Pyongyang. Byrundturen går først til Grand People's Study House, hvor du bl.a. kan opleve engelskundervisning og bibliotekets computerrum. Nordkoreanerne viser gerne deres trofæer frem, og om eftermiddagen besøges et af de store, nemlig krigsskibet USS Pueblo, et amerikansk spionskib, der blev erobret under den kolde krig i 1968. Rundvisningen fortsætter til Korean War Museum, hvor du hører Nordkoreanernes syn på Koreakrigen. Afskedsmiddagen foregår i byen inden turen går tilbage til Yanggakdo-hotellet. (M,F,A)
9. dag: Afrejse fra Pyongyang
Efter morgenmaden bliver du kørt til togstationen og starter din togrejse tilbage til Beijing. Der er frokost inkluderet på toget, men husk at have mad med til aftens- og morgenmad, eller køb det i spisevognen. (M,F)
10. dag: Ankomst til Beijing
Du ankommer om morgenen til Beijing og tager selv til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition i Beijing.
11. dag: På opdagelse i Beijing
Brug dagen på at udforske Beijing. Du kan nyde den hyggelige stemning i hutongerne eller shoppe i de enorme indkøbscentre.
12. dag: Afrejse fra Beijing og ankomst til Danmark
Efter en masse unikke oplevelser i Beijing og Nordkorea går turen hjemad. Du tager selv en taxa til lufthavnen, hvor du påbegynder din hjemrejse til Danmark. Du ankommer samme dag tilbage i Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger på budgethotel i Beijing
1 overnatning i tog i førsteklasseskupe
4 overnatninger på Yanggakdo Hotel i Pyongyang
1 overnatning i tog i førsteklasseskupé
2 overnatninger på budgethotel i Beijing

Bemærkninger

Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet. Flere af seværdighederne, som f.eks. DMZ, kan uden varsel blive lukket af de lokale myndigheder, og derfor er programmet kun vejledende.

Det er muligt at løbe 5 km, 10 km, halv- eller helmaraton - det eneste der forventes, er at du gennemfører løbet og under tidsgrænserne som for 5 og 10 km er 2 timer, 2,5 time for halvmaraton og 4,5 time for helmaraton.

I Nordkorea skal alle de billeder, du tager, godkendes af din guide. Hvis ikke det bliver godkendt af guiden, skal billederne slettes. Film og memorycards kan ikke købes i Nordkorea, så disse skal medbringes hjemmefra. Kikkert, der forstørrer med mere end seks gange, samt GPS må ikke medbringes. Det er ikke muligt at komme på internettet, så hvis du skal sende en mail, kan det gøres fra hotellets mailadresse. Du må ikke færdes på egen hånd, og du må ikke ytre din mening. Derfor er det vigtigt, at du bestemmer dig for, om du kan leve med disse begrænsninger, inden du tager afsted.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Der er afrejse fra Danmark d. 7. april 2020.

Gruppestørrelse

Du rejser i en international gruppe i Nordkorea på cirka 4-30 personer, hvilket gør dit ophold mere afslappet, da du ikke konstant overvåges som du gør på en privat tur. Gruppen bliver ledsaget overalt af statsudpegede guider.

April

Pakkeliste

 • Kontanter (EUR, USD eller CNY, da der ikke kan hæves på kort)
 • Formelt tøj
 • Evt. mad/snacks (mulighed for at købe mad på toget, men medbring frugt og kiks)
 • Vådservietter og toiletpapir til togrejsen
 • Spillekort
 • Bøger
 • Ørepropper
 • Løbetøj
 • Løbesko

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Beijing t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program
 • Engelsktalende guide under opholdet i Nordkorea
 • Måltider ifølge program
 • Tog Beijing - Pyongyang t/r
 • Visum til Nordkorea

Prisen er eksklusiv

 • Kinesisk visum (dobbelt entry visum)
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge - i Kina og Nordkorea er det god skik at give drikkepenge
 • Løbsgebyr på 150 USD for maraton, 100 USD for halvmaraton, 70 USD for 10 km eller 50 USD for 5 km - betales lokalt
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Entreer i forbindelse med cykelturen i Beijing
 • Udgifter til oplevelser i Nordkorea som ikke er nævnt i programmet som f.eks. cirkus, forlystelsespark, m.m.

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Nordkorea er pt. lukket for indrejse

Da Nordkorea pt. er lukket for indrejse, kan vi desværre ikke tilbyde at hjælpe med at arrangere rejser til landet, førend det igen åbner op.


På vores sider på Facebook og Instagram giver vi besked, så snart rejser til Nordkorea igen er muligt.


Til top