2023
1. maj 2023 åbner vi endnu engang ny butik - denne gang i centrum af Odense. Her stiller vi med tre nye ansatte, som sidder klar til at rådive alle rejselystne fynboer om deres drømmerejse.

2018
Vi åbner igen nyt kontor - denne gang i Kolding med fire nye ansatte. Vi udvider også i Sverige med overtagelsen af det svenske rejsebureau Winberg Travel.

2015
Vi startede året med åbning af nyt kontor i hjertet af København, hvor vi stiller med et stærkt team af rejsekonsulenter, der er berejste i hele verden.

2014
Jysk Rejsebureau fejrer 30 års jubilæum, ved at give verden noget tilbage i form af støtte til organisationen Little Big Help og projektet Open Shelter. Læs hvordan vi fejrede vores 30 års jubilæum her. Hjemmesiden får et designmæssigt løft, hvor du nu kan finde inspiration i udvalgte oplevelser og rejseforslag til selv at sammensætte din rejse. Kontorerne i Århus og Aalborg får ligeledes en make-over så det nye design er implementeret på alle kontorer, og "hænger sammen" med hjemmesidens design. Backpacker Adventure rejserne tilføjes udvalgte oplevelser og ture så du er mere sammen med gruppen du rejser afsted med, og stadig har masser af frihed til at rejse på egen hånd eller i mindre grupper.

2013
I maj måned åbnede vi en afdeling i Herning. Mogens Jacobsen og hans kone Birgitte Hempel solgte deres aktier til The KILROY Group. Efter 2 år med klassiske rundrejser med dansk rejseleder, tilpasser vi rejselederturene til at være aktive rejser – så nu kan du være aktiv sammen med andre – de turer hedder nu Aktive Rundrejser med Dansk rejseleder.

2012
Dette år starter vi i Jysk Rejsebureau endnu et af vores sjove projekter. En tidligere medarbejder, Nicolai Bangsgaard, har cyklet jorden rundt, og som rejseleder vil han nu vise os vejen fra Bali til Beijing fordelt på 7 etaper. Jysk Rejsebureaus kunder og medarbejdere kan deltage. Læs mere om cykelekspeditionen Bali til Beijing.

2011
Jysk Rejsebureau lancerer rundrejser med dansk rejseleder. Det er et område vi ikke har beskæftiget os med før.
2011 er også året, hvor vi slår verdens bedste job. Vi ansætter to ”Lucky bastards”, hvis opgave er at rejse jorden rundt, mærke verden, afprøve produkter og fortælle om det til vores kunder via facebook og andre medier. Læs mere om Lucky Bastards projektet.

2010
Jysk Rejsebureau fortsætter med samme profil, samme spændende produkter og samme dygtige gruppe af erfarne rejsekonsulenter. Kontorerne i København og Odense nedlægges, men kunderne på Fyn og Sjælland betjenes fortsat pr. telefon og e-mail.

De udenlandske aktiviteter indgår ikke i fusionen, men ejes fortsat 100 % af Birgitte og Mogens Jacobsen. Aktiviteterne, som består af udbud af en lang række spændende oplevelser for den rejsende, der har ønske om at “mærke verden” i fjerne lande, vil fremover blive markedsført under navnet VISIT BEYOND.

2009
I oktober måned 2009 annonceres det, at Jysk Rejsebureau ApS har besluttet at fusionere med KILROY i et nyetableret dansk-ejet rejseselskab ved navn Horizons A/S. Jysk Rejsebureau (ny A/S) fortsætter i eget navn og med samme profil (se 2010). Birgitte og Mogens Jacobsen er fortsat betydelige aktionærer i Horizons, der ligeledes har KILROY-koncernen og ledelsen som aktionærer.

2008
Jysk Specialrejser og Jysk Rejsebureau lægges sammen, og bliver til Jysk Rejsebureau, der sammen får sloganet ”Mærk Verden”. Det gælder både for individuelle rejsende i alle aldre, uanset om man rejser alene eller i grupper.

2007
Dette år sejles Adventure Krydstogtskibet Hans Christian Andersen til Filippinerne. Med plads til 46 gæster sejler det lille skib rundt mellem fantastiske tropeøer og sublime dykker- og snorkle-områder. Skibet er købt ud fra filosofien at vise de rejsende noget unikt, og disse øer der besøges, kan kun nås med egen båd.

2006
To nye servicecentre åbner i Beijing og Cuzco. Samme år fuldendes byggeriet af Jysk Rejsebureaus eget resort Koh Kood Beach Resort. Resortet ligger ideelt på vestkysten af øen Koh Kood i Thailand.

2005
Et salgskontor i Oslo indvies.

2004
Jysk Rejsebureau kåres igen som ”Årets rejsebureau for individuelt rejsende" af Danish Travel Award.

2002
Jysk Rejsebureau vinder ”Friends of Thailand Award” og kåres af Danish Travel Award som ”Årets rejsebureau for individuelt rejsende"

2001
Antallet af oversøiske servicecentre udvides med Vietnam og Kenya. I Thailand foretages en investering i eget guesthouse/hotel. Formålet er at skabe en base, hvor de rejsende kan mødes og udveksle erfaringer.

2000
Jysk Rejsebureau indleder årtusindskiftet med at etablere en femte afdeling i Odense.

1990'erne
Igennem 1990´erne udvikler Jysk Rejsebureau sig markant med nye salgskontorer i København og Aalborg, servicecentre i Kathmandu, Delhi, på Bali og en farm i Venezuela. Formålet med køb af den venezulanske farm er at formidle ophold i længere tid, hvor man kan indgå i produktion, opleve Amazonas og samtidig lære spansk. Vi åbner det fjerde kontor – Aalborg-afdelingen. Derudover bliver Jysk Specialrejser grundlagt ud fra samme filosofi som Jysk Rejsebureau, dog med senior-, pakke- og grupperejser som primære målgrupper.

1988
Efter en rejse til Østen bliver idéen om servicecentrene grundlagt, og i 1988 åbner det første kontor i Bangkok. Gratis brug af servicecentre vakte begejstring hos kunderne, og ideen breder sig til Nepal, Indien og Bali.
Herefter udvikler Jysk Rejsebureau sig langsomt, men sikkert, og byder løbende nye medarbejdere velkommen. Gradvist får Jysk Rejsebureau fat i det oversøiske marked og udvikler sig i højere grad til at være et backpacker-rejsebureau.

1984
Jysk Rejsebureau grundlægges i små lokaler i Graven 12, Århus. De to første ejere/medarbejdere, Mogens og Birgitte Jacobsen, bygger stille og roligt et koncept op omkring den individuelle rejse, hvor rejserådgivning og god service er i højsædet. Kunden rejser på egen hånd, og Jysk Rejsebureaus filosofi er at formidle gode rejseoplevelser. "Det, vi selv oplever, vil vi gerne dele med andre".

Over 20.000
kunder hvert år
Aktiv siden
1984
Mere end 50
rejseeksperter
Skræddersyer
efter dine ønsker
Til top