Skal du ud at rejse er det er en god idé at holde dig orienteret om flytrafikken.

Vi opfordrer alle, der skal ud at rejse, til at holde sig orienteret om flytrafikken på følgende hjemmesider:

Flyvesikringstjenesten NAVIAIR: www.naviair.dk
Statens luftfartsvæsen: www.slv.dk
Københavns Lufthavn: www.cph.dk
Aalborg lufthavn: www.aal.dk
Billunds Lufthavn: www.bll.dk

Er du rejsende fra Danmark til udlandet og bliver din afgang annulleret, skal du kontakte dit flyselskab eller Jysk Rejsebureau på tlf. 70 20 19 15.

Venlig hilsen
Jysk Rejsebureau


Tidligere nyheder om askeskyen

Info til rejsende der er strandet p.g.a. askesky
Det danske luftrum er genåbnet, men der er stadig rejsende der er strandet på forskellige destinationer. Er du en af de uheldige og er du i tvivl om hvordan du skal forholde dig til situationen, så få mere info her...

Er du strandet p.g.a. askeskyen gælder nedenstående retningslinier:

Er du rejsende fra Danmark til udlandet
Skulle du have været af sted på en afgang der er annulleret, skal du kontakte dit flyselskab eller Jysk Rejsebureau på tlf. 70 20 19 15.

Er du rejsende fra udlandet til DK
De rejsende som skal flyve hjem fra udenlandske destinationer skal under alle omstændigheder møde op i lufthavnen til deres planlagte flyafgang. Har du booket din flyrejse ved et EU indregistreret flyselskab er det flyselskabets ansvar at ombooke dig samt finde indkvartering, hvis du ikke kan rejse hjem.

Har du booket din flyrejse ved et ikke-EU indregistreret flyselskab er det desværre lidt anderledes. Dit flyselskab skal stadig sørge for at ombooke dig, men de kan ikke pålægges at betale for indkvartering & forplejning. Har du købt en rejseforsikring er der dog hjælp at hente her, da rejseforsikringsselskaberne Gouda og Europæiske har valgt at dække indkvartering & forplejning i de fleste tilfælde. Det kan variere fra forsikringsselskab til forsikringsselskab hvad de vil dække, så det er vigtigt at du kontakter dit eget forsikringsselskab for at høre om du er dækket.

Er du i tvivl om din hjemrejse kan gennemføres eller skal ombookes, skal du kontakte det luftfartsselskab du skal flyve med. Kan de ikke give dig fyldestgørende information om hvordan du skal forholde dig, så skal du kontakte Jysk Rejsebureau på tlf.+45 70 20 19 15 eller du kan kontakte et af vores servicecentre (se tlf. numre/adresser her).

Hold jer orienteret om situationen på:
For oplysninger om de enkelte flyvninger til og fra Danmark henvises til luftfartsselskaberne og lufthavnene.
Københavns Lufthavn: www.cph.dk
Aalborg lufthavn: www.aal.dk
Billunds Lufthavn: www.bll.dk
Flyvesikringstjenesten NAVIAIR: www.naviair.dk
Statens luftfartsvæsen: www.slv.dk

Med venlig hilsen
Jysk Rejsebureau
Åbent luftrum over DK
Til top