Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Cykelrejser i USA, Indien om sommeren, Canadas isbjørne og nye Backpacker Adventure ture bl.a. til Afrika - det er blot nogle af de nye rejser som vi har på tapetet i øjeblikket.

Cykelrejser i USA

Road trip i USA får nu en helt ny betydning når vi søsætter nye cykelrejser i USA. I 2012 lød startskuddet til en større cykelekspedition fra Bali til Beijing (slutter April 2013) og vi har fundet ud af, at det er en fabelagtig måde at opleve nye eller gense lande på. Derfor har vi nu i samarbejde med Touring og Adventure specialist Tore Grønne lanceret tre nye unikke cykelrejser til USA. Tore er rejseleder på de anderledes cykelture, der foregår tre forskellige steder i USA. Se mere her:
Storby & natur i Californien
Nationalparker i Utah og Arizona
Bjerge og vidder i Colorado

Indien om sommeren:

Står du og gerne vil til Indien i sommermånederne, men har du hørt at det er en meget varm sæson - så prøv at tjekke vores nye ture til Nordindien ud. Rejsekonsulent Jan Marshall har sidste sommer besøgt det nordlige Indien og har sammensat to spændende rejser, hvor man virkelig kommer "off the beaten track" og man på helt tæt hold møder Indiens Himalaya. Tjek de to spændende rejser i Indien ud her.

Canadiske isbjørne, hundeslædetur og Niagara Falls

Elsker du også polarlivet med isbjørne og hundeslædekørsel kan du nu kommer på en rundrejse med dansk rejseleder hos Jysk Rejsebureau og opleve canadiske polarbamser, komme på hundeslæde tur og opleve det storslåede Niagara Falls. Se mere om rundrejsen i Canada

Backpacker Adventure

De populære rundrejser for unge, Backpacker Adventure, har fået to nye ruter: Indien, Thailand og Indonesien og Kenya, Tanzania (m. Zanzibar) og Sydafrika.
Backpacker Adventure er en ny form for grupperejse for unge backpacker som vil ud at se verden og gerne sammen med andre. Så mangler du en rejsebuddy eller synes du bare det kunne være fedt at rejse sammen med en mindre gruppe - så tjek alle Backpacker Adventure turene ud her.
Indien, Himalaya
Til top