I starten af 2015 åbner Jysk Rejsebureau en ny afdeling – denne gang i hovedstaden. Når vi slår dørene op for de Københavnske rejselystne bliver det i hjertet af indre by, nærmere betegnet Knabrostræde - og vi glæder os!!

Allerede nu er vi på udkig efter personale, der i første omgang udgør fire rejsekonsulenter og en team leder. Men de har en forventning om at de relativt hurtigt vil få behov for at udvide – som erfaringerne med hurtig og solid vækst fra det nyeste kontor i Herning tyder på.

Fra heden til hovedstaden
Jysk Rejsebureau blev med åbningen af Herning 1. maj 2013 bekræftet i vigtigheden af at være lokalt til stede. ”Med den type rejser vi sælger, skaber vi utrolig meget værdi i det personlige møde med kunderne” Siger Salgschef Lars Møller Christiansen og fortsætter ”Vi glæder vi os til, både at komme tættere på eksisterende kunder, samt at kunne byde nye kunder velkomne til vores verden og ikke mindst få mulighed for at inspirere københavnerne bl.a. med vores mange rejseforedrag - som vi allerede ved, der er stor efterspørgsel på i hovedstaden.”

Jysk Rejsebureau kan i år fejre 30 år i markedet og har indtil videre tre afdelinger i Aalborg, Århus og Herning. De oplever i øjeblikket meget stor efterspørgsel i markedet efter eventyrrejser af den skræddersyede slags, som er Jysk Rejsebureaus spidskompetence.

”Vi har indtil nu i år oplevet en vækst på 30 % - delvist båret af vores nye afdeling i Herning – men også i afdelingerne i både Århus og Aalborg samt vores gruppeafdeling har vi oplevet øget efterspørgsel og vækst.” Slutter salgschef Lars Møller Christiansen

Den eksakte åbningsdato kommer senere. Stillingerne som Team Leder og rejsekonsulenter er endnu ikke besat.

Se jobopslag til Teamleder


Jysk Rejsebureau
Til top