Det kan vi hos Jysk rejsebureau, hvor vi sjældent stiller rygsækken fra os ret længe ad gangen. 2911 dages rejse blev det sammenlagt til i 2017, hvilket svarer til næsten 8 fulde kalenderår, og rejserne gik til hele 6 ud af 7 kontinenter. I 1,5 år ud af de 8 kalenderår var vores egne børn med ude og opleve verden og i alt har hver medarbejder i gennemsnit rejst 1,5 måned i 2017.

Hos Jysk rejsebureau kan vi slet ikke lade være med at rejse ud i verden igen og igen, for det samtidig er det, der gør os til specialister i at rådgive vores kunder om drømmerejsen. Når vi kommer hjem med masser af unikke oplevelser i bagagen, er vi meget bedre rustet til at inspirere vores kunder til selv at komme ud og mærke verden.

Sjove fakta om vores egne rejser i 2017:

  • Mest populære rejsedestinationer blandt medarbejderne var Asien og Nordamerika, som blev besøgt af henholdsvis 55% og 49% af de rejsende ”Jyskere”.
  • Vi var vilde med dykkerferier i 2017 og 17 af os var på dykkerferier og gennemførte 17 dyk hver i gennemsnit – dermed har vi tilbragt noget der ligner 290 timer under havets overflade på et år.
  • Trekking var igen et stort hit hos os – hele 36% af os var ude at trekke i årets løb, og har sammenlagt fået 214 dages trekking i benene. Det svarer til ca. 43 gange op og ned af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.
  • Roadtrip – alle kan lide det, og det kan vi også selv hos Jysk Rejsebureau. 41 af os var på roadtrip i 2017 og hver medarbejder kørte i gennemsnit 5 timer om dagen i løbet af de 773 dage, de tilsammen var på roadtrip. Det bliver til sammenlagt 3865 kørte timer i 2017.


I denne video, kan du se Peter Andersen fra Jysk Rejsebureau fortælle om de rejser, vi selv var på i 2017.

Roadtrip i Namibia
Til top