Tryghedsgaranti ved køb af din rejse Læs mere
Det kan vi hos Jysk rejsebureau, hvor vi sjældent stiller rygsækken fra os ret længe ad gangen. 2911 dages rejse blev det sammenlagt til i 2017, hvilket svarer til næsten 8 fulde kalenderår, og rejserne gik til hele 6 ud af 7 kontinenter. I 1,5 år ud af de 8 kalenderår var vores egne børn med ude og opleve verden og i alt har hver medarbejder i gennemsnit rejst 1,5 måned i 2017.

Hos Jysk rejsebureau kan vi slet ikke lade være med at rejse ud i verden igen og igen, for det samtidig er det, der gør os til specialister i at rådgive vores kunder om drømmerejsen. Når vi kommer hjem med masser af unikke oplevelser i bagagen, er vi meget bedre rustet til at inspirere vores kunder til selv at komme ud og mærke verden.

Sjove fakta om vores egne rejser i 2017:

  • Mest populære rejsedestinationer blandt medarbejderne var Asien og Nordamerika, som blev besøgt af henholdsvis 55% og 49% af de rejsende ”Jyskere”.
  • Vi var vilde med dykkerferier i 2017 og 17 af os var på dykkerferier og gennemførte 17 dyk hver i gennemsnit – dermed har vi tilbragt noget der ligner 290 timer under havets overflade på et år.
  • Trekking var igen et stort hit hos os – hele 36% af os var ude at trekke i årets løb, og har sammenlagt fået 214 dages trekking i benene. Det svarer til ca. 43 gange op og ned af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.
  • Roadtrip – alle kan lide det, og det kan vi også selv hos Jysk Rejsebureau. 41 af os var på roadtrip i 2017 og hver medarbejder kørte i gennemsnit 5 timer om dagen i løbet af de 773 dage, de tilsammen var på roadtrip. Det bliver til sammenlagt 3865 kørte timer i 2017.


I denne video, kan du se Peter Andersen fra Jysk Rejsebureau fortælle om de rejser, vi selv var på i 2017.

Roadtrip i Namibia
Til top