Der er ingen tvivl om at rejsebranchen er en af de brancher, der har været hårdest ramt under COVID-19 med rejseforbud og skærpede rejserestriktioner, hvilket har betydet en brat opbremsning af salget af rejser. Konsekvensen heraf har blandt andet betydet masseafskedigelser i Jysk Rejsebureau samt i branchen som helhed. Nu lidt over et år efter Corona for alvor ramte, er Jysk Rejsebureau i fuld gang med at genansætte.

Efterspørgslen på rejser er rødglødende lige nu, og der er derfor brug for flere hænder for at kunne betjene kunderne.
- Det er meget opløftende at vi nu er et sted, hvor vi kan se en positiv udvikling på efterspørgslen af rejser, og stigningen i øjeblikket gør, at vi igen har mulighed for at genansætte eller ansætte nye rejsekonsulenter, siger HR- og salgschef Lars Møller Christiansen.


Jysk Rejsebureau byder velkommen til 6 ”nye” rejsekonsulenter
Det er både tidligere kolleger og nye medarbejdere som Jysk Rejsebureau har ansat. Nogle af de tidligere medarbejdere er påbegyndt studie og er derfor nu ansat som studiemedarbejdere, mens størsteparten er ansat på fuldtid.

Netop nu byder vi velkommen til 6 ”nye” rejsekonsulenter, som skal hjælpe os med de utroligt mange forespørgsler, vi får ind fra rejselystne danskere. Alle 6 er garvede rejsekonsulenter fra branchen, og nogle af dem kender vi allerede, da de tidligere har arbejdet hos os. Vi er glade for at kunne præsentere (fra venstre): Bonnie, Brian, Charlotte, Jane (grupperejser), Carl Erik (grupperejser) og Marianne. Ud over dette fantastiske hold, genansatte/ansatte vi i juni måned hele 11 rejsekonsulenter – og vi søger stadig flere erfarne medarbejdere.

Jysk Rejsebureau glæder sig til igen at kunne hjælpe kunderne ud på nye eventyrrejser – og det kan mærkes, at kunderne også er klar til eventyr.
Nyhed: Jysk Rejsebureau genansætter med rygende hast
Til top