Nicolai Bangsgaard (født 1976 i Middelfart) er uddannet antropolog, foredragsholder, autodidakt fotograf, forfatter & eventyrer - og så har han i tidernes morgen været rejsekonsulent hos Jysk Rejsebureau.

Han har sammenlagt rejst i mere end 7 år i 70 lande. Han er en passioneret fotograf, har undervejs arbejdet som skribent ved Metro-Xpress og har adskillige gange optrådt i TV, radio, magasiner, ugeblade og aviser i Danmark og i udlandet. Han er desuden forfatter til bogen: SOLO - 4 år jorden rundt på cykel.

I februar 2010 afsluttede han efter 1.413 dage undervejs non-stop sin cykelekspedition jorden rundt på cykel: 62.180 km gennem 53 lande på 6 kontinenter.

Nicolai har siden sin hjemkomst i februar 2010, brugt meget af sin tid på at holde populære foredrag og på at færdiggøre hans bog, der fortæller om de tanker og oplevelser han fik på cykel alene jorden rundt fra 2006 til 2010.

På sin eventyrlige 4-årige jordomrejse, cyklede Nicolai på de fleste af de etaper der indgår i 'cykelekspeditionen Bali til Beijing' og han glæder sig til at gense de mange smukke strækninger.

Til top