Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Vi kan allerede nu fortælle, at det bliver en rejse spækket med spændende, nervepirrende og fascinerende oplevelser. Vi vil dog ikke endnu afsløre alt det, som venter de to Lucky Bastards, så nedenstående er blot en lille forsmag.

NEPAL
Man har ikke set Nepal, før man har vandret i de majestætiske bjerge. Så det er selvfølgelig på programmet. Store bjerge skaber brede floder og dybe kløfter, så derfor er det oplagt at rafte, paraglide og springe bungee jump i Nepal. Udover det kan de to Lucky Bastards også være heldige at se den bengalske tiger, næsehorn, krokodiller og mange andre spændende dyr i Royal Chitwan Nationalpark.
Læs mere om Nepal

THAILAND
Det er oplagt at opleve Thailands pulserende hovedstad Bangkok fra Klongerne (floderne) og på cykel. Men Thailand byder også på meget andet end det storbyens stress og jag. Derfor er der fastlagt et stop i Umphang, hvor turen går ad floder på bambusrafter og ad små stier. Derudover skal de to Lucky Bastards også slappe af på husbåden "Shambala" ved Khao Laem søen.
Læs mere om Thailand

FILIPPINERNE
En ting, der er sikkert ved rejsen, er, at de to Lucky Bastards skal på adventure krydstogt i det skønne Filippinske ø-hav. Her er der både BBQ, besøg i afsidesliggende landsbysamfund, dykning og solbadning på programmet.
Læs mere om Filippinerne

HONG KONG
Et stopover i Hong Kong kan bruges til mange ting. Man kan fordøje de mange oplevelser, man kan shoppe amok, eller man kan gå på opdagelse i de mange spændende kinesiske kvarterer.
Læs mere om Hong Kong


AUSTRALIEN
De to Lucky Bastards har ca. en måned i Australien. Udover at de skal fejre jul og nytår på den anden side af kloden, er det oplagt at udforske landets must sees såsom Ayers Rock (Uluru), frodige nationalparker fx Kakadu Nationalpark, spændende aboriginer kultur, Fraser Island og måske endda lære at surfe.
Læs mere om Australien

NEW ZEALAND
New Zealand kan opleves på mange måder. Med en camper eller et buspas har de to Lucky Bastards friheden til at stoppe, hvor de vil og opleve mange af de smukke, adrenalinfremkaldende eller afslappende aktiviteter, som New Zealand rummer.
Læs mere om New Zealand

FIJI
Fiji er et levende bevis på, at paradis er på jorden. Her dominerer hængekøjer, koralrev, snorkling, vandsport og lækre strande. Så mon ikke de to Lucky Bastards kan få tiden til at gå...

USA
USA er på mange måder mulighedernes land. Og også for de to Lucky Bastards er der mange oplevelser, der bare venter på at blive krydset af. Med ankomst i Los Angeles ligger hele vestkysten åben med dens mange interessante byer, nationalparker og oplevelsesparker
Læs mere om USA
Til top