Søg
Søg
Flodbåden Amatista i Amazonas
Ekskursion i Amazonas
Ekskursion i Amazonas
Amatista twin kahyt
amazon floden

Eventyr på Amazon floden

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 14.995,-

Varighed: 9 dage

Tag med om bord på båden Amatista og oplev Amazonfloden og det spændende plante- og dyreliv i regnskoven. Mød de lokale indianere og få en sjælden indsigt i deres hverdag, som er meget forskellig fra vores.

Fra Lima flyver du op til Iquitos i det nordlige Peru, som er indgangen til regnskoven. Du får en guidet tur i den travle havneby inden du går ombord på båden Amatista, som bliver dit hjem de næste syv dage.

Med ombord på båden er en dygtig naturguide, som på de daglige ekskursioner vil fortælle dig om Amazonjunglens imponerende økosystem samt flora og fauna.
Hold øje med det eksotiske dyreliv undervejs, imens båden glider igennem det billedsmukke landskab. Du kan være heldig at se aber, dovendyr, tukaner, kaimaner, kapivarer og flod-delfiner.

Turen indeholder to hele dage til at udforske Pacaya Samiria reservatet. Her kommer du endnu tættere på naturen og du får et sjældent indblik i den lokale kultur. Oplev hvordan livet er her, for de mennesker som lever her.

Tag med ombord på Amatista og oplev Amazonjunglens magi!

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i Peru her

Sæson

Hele året.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Lima - informationsmøde
Ankomst til Lima og transfer til dit hotel. Du har dagen på egen hånd til at opleve Perus hovedstad.

Kl. 18.00 er der et informationsmøde på hotellet om dit Amazonas-eventyr, som starter i morgen. Her kan du få svar på de sidste spørgsmål du måtte have og selvfølgelig møde de andre rejsende, som skal med på båden.

2. dag: Lima – fly til Iquitos – afgang med flodbåden Amatista
Dagen starter tidligt med fly fra Lima til Iquitos. Den isolerede jungleby kan kun nås med enten fly eller båd. Inden du kommer ombord på flodbåden Amatista får du en guidet rundvisning i byen inkl. et besøg til et rehabiliteringscenter for søkøer.

Iquitos er landets vigtigste havn ved floden, og blev etableret i 1864 i hjertet af dette ”gummi land” ved Amazonflodens dybe vand. Ligesom så mange andre havnebyer er der en hektisk atmosfære med liv og røre, men byen har også en stille side med en spændende historie og arkitektur, som er et levn fra det 19. århundrede, hvor europæiske kommercielle baroner dominerede områdets liv og kultur.

Turen sluttes af med et besøg på et rehabiliteringscenter for søkøer, hvor forældreløse søkalve bliver hjulpet tilbage til Amazonfloden. Husk kamera.

Glæd dig til at komme ombord på Amatista, hvor du kan slappe af og nyde den smukke regnskov glide forbi fra dækket. Hold øje med dyrelivet undervejs.

3. dag: Flodbåden Amatista - floden Marañon og Ucayali
I dag skal du med en mindre motoriseret båd ned ad Amazonfloden for at spotte dyr og lære mere om dyre- og plantelivet. Udflugterne ligger primært i de tidlige morgentimer og sent om eftermiddagen, hvor dyrene er mest aktive. Midt på dagen er der tid til at slappe af på båden eller nyde omgivelserne fra observationsdækket.

Om eftermiddagen skal du på en lettere vandretur langs flodbredden af Ucayalifloden i Yucuruchi regionen. Her kan du se kæmpe-åkanderne, Victoria Regia, som kan blive op til 3 meter i diameter. Dette område er også hjem for både flod-delfiner, kæmpeoddere og søkøer.

4.- 6. dag: Flodbåden Amatista – udflugter til Pacaya Samiria reservatet
Velkommen til Pacaya Samiria reservatet, det største reservat i Peru og det andenstørste i Amazonregionen. Dette sted bugner af liv, mere end 200 fuglearter og ca. 10 slags primater, kalder dette sted deres hjem. Her vil det bl.a. være muligt at spotte, uldaber, dovendyr og kaimaner, så husk kikkert og kamera.

Ombord på båden vil guiden fortælle om de stammer der bor i dette område af Amazonas. Han vil også fortælle om shamaner (lokale heksedoktorer), for at give jer en bedre forståelse for de traditioner og ritualer der foregår herude.

Senere på dagen kommer du ud at besøge en landsby og møder en shaman, som vil fortælle om sit arbejde/kald.

Næste dag er der en morgenekskursion inden du skal besøge en lokal indiansk familie, som vil fortælle og forklare meget mere om deres kultur, påklædning, hverdagsliv, og levemåde i det hele taget. Det er en sjælden og uforglemmelig chance for at få indsigt i en verden som er fuldstændig anderledes end den vi kender. Familien vil også tilberede et måltid mad til dig, så du kan opleve deres madkultur.

Om aftenen skal du opleve regnskoven ”after dark”. Mange dyr er mest aktive efter mørkets frembrud og det er en kæmpe oplevelse at se, hvor levende junglen er på denne tid af døgnet. Du kan være heldig at se verdens største gnaverart, kapivaren (flodsvin), den sorte kaiman, flagermus, giftfrøer og mange flere interessante dyr.

Dagen efter venter flere spændende ekspeditioner. Morgenmaden nydes som en picnic fra bredden ved Nhuapa-floden, imens du kan se junglen vågne op.

I dag kan du prøve at fiske efter piratfisk. Den berygtede fisk er en delikatesse for de lokale stammer og skulle være en meget velsmagende fisk. Du behøver efter sigende ingen særlig kasteteknik eller madding, de små ”grovædere” bider på alt.

Ved Choroyacu Creek kan du sejle i kano og opleve området sammen med de lokale og senere tage en frisk svømmetur, hvor du måske kan være heldig at spotte flod-delfiner.

Denne aften byder igen på en sejltur for at opleve nattelivet i junglen på Marañon floden.

7. dag: Flodbåden Amatista - Pacaya Samiria reservatet - Iquitos
Inden du kommer tilbage til civilisationen i Iquitos gøres der stop Nauta, en lille by tæt på mødestedet for floderne Ucayali og Marañon. Her får du et afbræk fra flodbådslivet og besøger det lokale marked, hvor du kan shoppe lidt og møde de lokale.

Eftermiddagens aktivitet er en sejltur på Sapisapi floden, hvor du kan være heldig at se skildpadder.

Nyd din sidste aften og nat ombord på båden.

8. dag: Iquitos – fly til Lima
Dit flodeventyr er kommet til sin ende og det er tid til at tage afsked med guide og besætning. Du bliver kørt i lufthavnen og flyver tilbage til Lima.
I Lima bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel.
Resten af dagen er på egen hånd.

9. dag: Lima
Efter morgenmaden slutter denne tur og du kan vælge at fortsætte din rejse rundt i Peru eller rejse tilbage mod Danmark.

Overnatning:
2 overnatninger på hotel i Lima
6 overnatninger på båden Amatista i Amazonjunglen

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Vær opmærksom på at programmet kan ændres for at tilpasse sig vejr- og vandforhold.

Minimum alder for at komme med på turen er 12 år.

Afrejsedatoer

Der er afgang 1-3 gange om måneden på denne tur. Forhør dig om afgangsdatoer hos din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 14.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Maks. 30 personer

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • 2 transfer til hotel i Lima
 • 2 overnatninger i Lima
 • 6 overnatninger på flodbåden
 • Flybillet Lima – Iquitos t/r
 • Ture og ekspeditioner som beskrevet i programmet med engelsktalende naturguide.
 • 8 x morgenmad, 6 x frokost, 6 x aftensmad

Prisen er eksklusiv

 • Oversøisk flybillet fra Danmark - Peru t/r
 • Andre måltider end nævnt ovenfor samt drikkevarer
 • Forsikringer
 • Drikkepenge til guide og besætning. I Peru er det god skik at give drikkepenge efter endt tur.
 • (En guideline er ca. 90 USD pr. person for bådturen fordelt med 50 % til guiden og 50 % til besætningen)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: