Søg
Søg
Frivilligt arbejde i Peru med Jysk Rejsebureau
Frivilligt arbejde i Peru med Jysk Rejsebureau
Frivilligt arbejde i Peru med Jysk Rejsebureau
Frivilligt arbejde i Peru med Jysk Rejsebureau
Frivilligt arbejde i Peru med Jysk Rejsebureau
Frivilligt arbejde i Cuzco Peru
Frivilligt arbejde i Cuzco, Peru
Frivilligt arbejde i Peru med Jysk Rejsebureau

Frivilligt arbejde i Peru

Frapris for 4 uger for 1 person

DKK 4.875,-

Varighed: 2 - 6 uger

Giv en hjælpende hånd til peruvianske børn i Cuzco. Alle projekterne har til formål, at hjælpe udsatte børn, og skabe tryghed og omsorg i deres hverdag.

Cuzco – Frivilligt arbejde med børn
Giv en hjælpende hånd til peruvianske børn i Cuzco. Jysk Rejsebureau samarbejder med to forskellige projekter i Cuzco. Begge projekter har til formål, at hjælpe udsatte børn og skabe tryghed og omsorg i deres hverdag. Du kommer til, at hjælpe dem med at lave lektier, organisere workshops med spil, sport, dans, teater m.m.. Mange af børnene har også brug for, at lære om hygiejne og sundhed. Opgaverne er mange og din hjælp gør en forskel.

Er frivilligt arbejde noget for dig?
Det er fantastisk givende at lave frivilligt arbejde og det har en mærkbar effekt for lokalbefolkningen. Frivilligt arbejde er dog også meget krævende og stiller store krav til dig som menneske og er bestemt ikke for alle.

Læs mere om vores frivillige projekter i hele verden her.

Vores rejsekonsulenter sidder klar til at vejlede dig til at vælge det rigtige projekt for dig.

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i Peru her

Sæson

De frivillige projekter løber hele året rundt.

Frivilligt arbejde i Peru med Jysk Rejsebureau

Detaljeret beskrivelse

Frivilligt arbejde med børn – basalt spanskkundskab er påkrævet
Det frivillige arbejde består i at hjælpe lokalbefolkningen især børnene med at fremme deres kreativitet og viden gennem forskellige workshops. I den lille landsby Yanapay kommer du til at arrangere forskellige workshops:
 • Kunst workshop: Her laver du aktiviteter med børnene der fremmer deres kunstneriske udfoldelser gennem tegning, maling mm.
 • Lege- og spil workshop: Du kommer til at lege og spille med børnene som er med til at fremme deres psykomotoriske udvikling.
Arbejdstiden er mandag - fredag fra 09.00-12.00 og igen fra 14.00-18.00.
Hvis du har lyst til at arbejde flere timer kan det sagtens lade sig gøre.

Frivilligt arbejde med børn – rimeligt spanskkundskab er påkrævet
Efter skole samles børnene fra Yanapay og kan få hjælp til deres skolearbejde, bruge biblioteket og låne de materialer, som projektet har til rådighed.
Der lægges stor vægt på kunst og kreative aktiviteter som tegning, maling, musik, teater, meditation og dans.
Ud over arbejdet med børnene kan du også engagere dig i sportsaktiviteter for alle i landsbyen, samt hjælpe med at formidle budskabet om hvordan man lever et sundere liv.
Der er mange forskellige opgaver og der skal også gøres rent og laves mad. Hvis der er midler til det, serveres der nemlig mad for de lokale. Som frivillig hjælper du til, hvor der er mest brug for dig. Du kan også fortælle hvilke områder du brænder mest for at hjælpe med.
Dette projekt giver dig en unik mulighed for at lære fra dig og ikke mindst tilegne dig en spændende viden om peruviansk kultur og skikke i samarbejdet med de lokale.
Arbejdstiden er mandag - fredag fra 09.00-12.00 og igen fra 14.00-18.00.

Frivilligt arbejde med børn – godt spanskkundskab påkrævet
Dette projekt er beliggende i nabolaget Karigrande i Cusco. Projektets formål er at skabe en tryg fremtid for 25-30 underprivilegerede børn i alderen 6-12 år i trygge omgivelser.
Børnene er ekstrem fattige og mange af dem bor alene med deres mødre, som arbejder 6-7 dage om ugen fra tidlig morgen til sen aften. Der er derfor ikke den nødvendige hjælp til skole og uddannelse, sundhed og nærhed.
Projektet fokuserer på tre vigtige ting:
 • Hjælp til at lave lektier
 • Sunde måltider. Børnene får ikke en varieret kost og det er ikke sundt for deres udvikling og indlæring. Derfor får alle børn et ordentligt måltid mad inden de går hjem.
 • Hygiejne. Børnene kommer fra hjem uden rindende vand og mange gange har de aldrig været ved læge eller tandlæge. Alle børn får undervisning i at vaske hænder og de får også børstet deres tænder inden de går hjem.
Dette projekt kan gøre en stor forskel. Disse dejlige børn kan enten bliver fanget i den fattigdomscirkel de er født ind i, eller de kan blive støttet til at finde deres stærke sider og få mod på at bryde ud af deres miljø og arv og få en uddannelse, et job og en lovende fremtid.
Arbejdstiden er mandag - fredag fra 13.45-18.30

Overnatning:
Cuzco:
I Cuzco bor du på seks personers værelse på Milhouse Hostel. Mod tillæg kan du få dit eget værelse.

.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Minimum ophold: 2 - 4 uger afhængig af projekt.

Forudsætninger: Ingen forudgående forudsætninger eller kvalifikationer er påkrævet. Dog er det ideelt at du arbejder med et område du har erfaring med, uddannelse indenfor eller brænder for.

Sprog egenskaber: Alle projekterne forudsætter, at du kan lidt spansk. Du behøver ikke være flydende – meget kan klares ved tegnesprog, og du skal nok hurtigt blive bedre, men det er nemmest at hjælpe til, hvis du kan et par basis gloser. Tag en snak med din rejsekonsulent, hvis du ønsker at begynde dit ophold med et kort spanskkursus – også her kan vi hjælpe dig.

Diverse: Der skal medsendes en straffeattest sammen med ansøgningen.

Afrejsedatoer

Det frivillige arbejde starter hver torsdag - prisen inkluderer en introweekend.

Priser

Frapris for 4 uger for 1 person

DKK 4.875,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Intro-weekend i Cuzco (Afhentning i lufthavnen i Cuzco, tre nætter i flersengsværelse med morgenmad på Milhouse Hostel inkl. dagstur til Sacred Valley og en ridetur i Cuzco)
 • Overnatninger i flersengsværelse med morgenmad på Milhouse Hostel under det frivillige arbejde
 • Orienteringsmøde om det frivillige projekt og en 24/7 kontaktperson
 • Gratis internet og trådløst internet på hostellet
 • Ugentlig donation til det frivillige projekt

Prisen er eksklusiv

 • Oversøisk flybillet fra Danmark - Peru t/r
 • Andre måltider end morgenmad samt drikkevarer
 • Transport til/fra projektet (da det er i gå afstand fra hostellet)
 • Aktiviteter når du har fri fra arbejde
 • Forsikringer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: