Søg
Søg
spanskundervisning i Cuzco Peru

Lær spansk i Peru

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.505,-

Varighed: 1 - 4 uger

Mange bliver overrasket over hvor få mennesker i Sydamerika der taler engelsk. Få mere ud af din rejse i Peru og Sydamerika med et spanskkursus.

At møde lokalbefolkningen på deres eget hovedsprog, skaber øjeblikkelig stor respekt og åbner mange døre. Dit spanske behøver langt fra være perfekt, men bare det at du prøver, giver stor anerkendelse.

Det er billigere at tage et spanskkursus i Peru end herhjemme og så er det selvfølgelig også meget sjovere, da du får brugt de nye spanske gloser i praksis med det samme.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde spanskkurser i Cuzco. Undervisningen foregår enten i par (to personer til én lærer) eller som individuel undervisning (én til én). Her kan du på meget kort tid forbedre dine spanske færdigheder.
Alle undervisere er meget erfarne og har spansk som deres modersmål.

Du kan også se alle vores fantastiske rejseforslag i Peru her

Sæson

Spanskkurserne gennemføres året rundt. Dog er der ingen undervisning på peruvianske helligdage. Hvis dit kursus ligger på én af disse dage, bliver der flyttet lidt rundt, så du får alle dine timer.

Detaljeret beskrivelse

Par-undervisning:
Dette kursus er for dig der gerne vil undervises sammen med en ven/veninde eller kæreste.
I skal helst have ca. samme niveau i spansk når I skal undervises sammen, så I begge får mest muligt ud af undervisningen. Kurserne er fleksible og bliver tilpasset jeres niveau uanset hvor meget eller lidt spansk I kan i forvejen.
Undervisningen foregår ikke kun i klasseværelset, men I kommer også ud i byen og får øvet jeres nye spanske gloser.

Individuel undervisning (én til én):
Alle er forskellige og lærer på forskellige måder og i forskelligt tempo. Med din egen lærer er du sikker på at få den optimale opmærksomhed og du vil blive overrasket over, hvor hurtigt de spanske ord vil flyde ud af din mund. Også dette kursus er felksibelt og bliver nøje tilpasset dit niveau. Undervisningen foregår både i klasselokalet og ude i byen.

Overnatning:
I Cuzco bor du på flersengsværelse (dorm) med plads til seks personer på Milhouse Hostel. Mod tillæg kan du få dit eget værelse.


.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Sprogkurserne i Peru startes hver mandag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 2.505,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Vælg imellem undervisning i par (to personer til én lærer) eller individuel undervisning (én til én).

Prisen er inklusiv

  • 20 timers spanskundervisning pr. uge mandag-fredag
  • Overnatning i flersengsværelse med morgenmad på Milhouse Hostel

Prisen er eksklusiv

  • Oversøisk flybillet Danmark t/r
  • Drikkevarer og øvrige måltider
  • Eventuelle éntreer hvis undervisningen foregår ude i byen på museer og lignende
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: