Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
I forbindelse med den virtuelle rejsemesse 'Ferie for alle' den 19.-28. februar kører vi med et messetilbud, hvor du kan spare 10% på din rejse til Grækenland, Island, Italien, Kroatien, Færøerne, Svalbard, Portugal og Spanien*. Rejsen skal bestilles i uge 8 eller 9, men du kan rejse når du vil.

Du kan også tilmelde dig et af vores mange webinarer som vi afholder i uge 8 og de efterfølgende uger. Læs mere og tilmeld dig her.

*Tilbuddet gælder ikke studierejser, firmarejser eller grupperejser på mere end 9 personer.

SPAR 10% PÅ DIN REJSE TIL ISLAND

Midt i det nordlige Atlanterhav finder du et moderne samfund bygget på traditioner og fortællinger helt tilbage fra vikingetiden. Den magiske natur byder på vulkaner, gejsere, gletsjere, fjorde og vandfald. Og i farvandet omkring øen finder du sæler, delfiner, spækhuggere og pukkelhvaler. Du finder også et rigt kulturliv med masser af festivaler, som foregår hele året rundt.

Se alle rejseforslag til Island her
Rejser til Island

SPAR 10% PÅ DIN REJSE TIL GRÆKENLAND

Grækenland flyder over med lækre strande, spændende byer og tzatziki. Med en ældgammel, stolt kultur byder Athen og de andre storbyer på historie og Zorba-dans. Kysterne og de mange græske øer er et ferieparadis med sol, hvide sandstrande og azurblåt vand. Ej at forglemme den fantastiske mad, som gerne kommer på fade og deles af hele bordet på en hyggelig taverna.

Se alle rejseforslag til Grækenland her
Rejser til Grækenland

SPAR 10% PÅ DIN REJSE TIL KROATIEN

Kroatien emmer af en imødekommende kultur, et gæstfrit folkefærd, spændende historie og vilde naturoplevelser. Landet har utallige strande, beskyttede bugte samt imponerende bjerge, der spejles i det krystalklare hav - det er i sandhed en fryd for øjet. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Kroation.

Se alle rejseforslag til Kroatien her
Rejser til Kroatien

SPAR 10% PÅ DIN REJSE TIL FÆRØERNE

Fårene græsser på de bølgende bakker og klippelandskaber, mens en imødekommende og traditionsrig befolkning byder velkommen til Færøerne. Landet i det nordlige Atlanterhav bestående af 18 øer er en sand perle af natur og kultur. Færøerne er et spændende rejsemål både for eventyrlystne backpackere, par og familier.

Se alle rejseforslag til Færøerne her
Rejser til Færøerne

SPAR 10% PÅ DIN REJSE TIL SPANIEN

Spaniens sol, siesta og sangria skuffer aldrig. Her er feriestemningen svær at undgå, uanset om du vælger fastlandets spændende byer eller øernes populære strande. Hvad med en vandretur på Tenerifes vulkan Teide? Shopping på La Rambla i Barcelona efterfulgt af en tur på stranden? Eller en kold øl i Madrids mange parker, der liver op efter solnedgang?

Se alle rejseforslag til Spanien her
Rejser til Spanien

SPAR 10% PÅ DIN REJSE TIL SVALBARD

Den norske ø-gruppe Svalbard ligger kun 1350 km fra Nordpolen og byder på alt fra nordlys og hundeslædeture om vinteren til isbjørne, sæler, hvalrosser, hvaler, rensdyr, isbjerge og gletsjere i sommermånederne. Tag med på ekspeditionstogt eller udforsk den vilde natur med dagsture fra hovedbyen, Longyearbyen.

Se alle rejseforslag til Svalbard her
Rejser til Svalbard

SPAR 10% PÅ DIN REJSE TIL PORTUGAL

Portugal er et afhængighedsskabende ferieparadis. Her er romantiske byer på klippeskrænter, hvor den lokale vin serveres med dagens fangst fra fiskerbåden. Der er aldrig langt til den nærmeste sandstrand, og solen bruger hele dagen på at opvarme det bølgerige, turkisblå hav.

Se alle rejseforslag til Portugal her
Rejser til Portugal

SPAR 10% PÅ DIN REJSE TIL ITALIEN

Pizza, pasta og sprøde tomater. Italiens verdenskendte madkunst smager altså allerbedst på en lille, familieejet ’ristorante’ i en norditaliensk bjerglandsby, romantisk sidegade i Rom eller med havudsigt ved Amalfikysten. Italien skuffer aldrig med sine smukke vinslotte, eventyrlige bjerge, solrige sandstrande og historiske byer.

Se alle rejseforslag til Italien her
Rejser til Italien
Til top