Alle har sommerfugle i maven før en stor rejse, og når de små skal med, bliver sommerfuglene undertiden til pelikaner. Bedre bliver det ikke af, at overbekymrede bedsteforældre som regel er eksperter i at forestille sig alverdens ulykker for de små. Der er selvfølgelig nogle praktiske ting, der skal være i orden, når man rejser med små børn, men slå koldt vand i blodet og husk som grundregel, at børnene oftest kan holde til flere strabadser og forandringer, end du kan, så det er ikke altid dem, der først bliver umulige.

Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med at finde de ønskede sæder til jer i flyet. Er der tale om spædbørn på op til et halvt år (og maksimalt 10 kilo), kan der forespørges om en lift til barnet. Endvidere kan der bestilles børnemenuer og menuer til spædbørn. Det er en god idé at lave små pakker til børnene, som de kan få i flyet – bedsteforældre vil formodentlig sætte en ære i at levere disse! Vingummibamser til at gumle i og juice med sugerør, kunne være et par fif til at undgå tryk i ørerne, når man letter og lander.

Hos Jysk Rejsebureau kan købes en bog, Travel with Children, fra forlaget Lonely Planet, som uddyber det at rejse med børn.

Læs her hvad der er smart at pakke til de små.

Læs her om Jysk Rejsebureaus ture og oplevelser, der er specielt udvalgt til familierejser og rejser med børn.

Graviditet, baby og småbørn på rejsen

Til top